inşallah tutmuştur canim ya valla çok ümitliyim bu ay çok umutlandım gerçekten inşallah sonu hüsran olmaz.Hadi jnsallah tutmustur seninki bu ay. Famera ne ilacydi temtemmm bide sorsaydin doktora neden iciyorum diye keske gerci konusma firsati vermiyolarki insana
Canim öncelikle şoyle soyleyeym catlayan yumurta 12-24 saat yaşarmıs ya o yüzden riske atmamak adina 36saat deniliyor. Bence iğne vurulucaksa 36 saati hesapla birlikte olabilcegn saatte yaptir mutlakaKimisine igne yapmamislar ama nedenki? Bide o 36 saati degerlendiremezsem yani doktorun dedigi zaman olmazsa olmazmi spermler 36 ile 48 saat tuplerde canli duruyor die duymustum. Benim esim muhendis ve isi cok yorucu gelince cok yorgun oluyo ve degil iliski yemek yeneye takati kalmıyor insan ister istemez geriliyo iste o gunlerde iliski olacak die bide ilk aydan basarili olma ihtimalim ne acaba olurmu ki hemencik? Cok tesekkur edrrim ilgine cnm valla tam bilen birini bulmak cidden cok zor
Canım çatladığı için görememiştir normal yani bu . Degerlndirdn mi koyu gordüğün günleriniTemtemmm canim ben carsamba rahim filmi cekildim o gun 11. Gunumdu doktor yumurtan var dedi hatta 11 ve 12 gun ovl. Testi yaptim 12. Gun kopkoyu iki cizgi cijti. Sonra cuma salak doktora gittim. Allahtan tuplerim acik bi sorunun yok dedi. Ama yumurtalikta yumurtan yok dedi. 2 gun once vardi dedim yok bak dedi oda sasirdi. Yunurta catlarsa gorunmezmi anlamadim ya
Persmbe sabahi bende iğnemi vuruldum canım. Ayni günlerimiz yani. Bat ne zamn senin ? Ve birsy daha sorucam şimdilik belirtin var mi ?Valla bende güvenmiyorum ya çeşit çeşit tedavi uyguluyorlar sanki hepsi aynı kitabı okumamış gibi. Ben de perşembe günü çatlatma iğnesi oldum 3 gün öncesinde ilacım bitmişti ama doktorum femarayı hala kullandırıyor iki gün içmeyeceksin 1 gün 1 tane içeceksin birden bire bırakmayacaksın femarayı diyor. Yumurtam oluştu büyüdü çatladı ama hala içiyorum ilacı. İnternete bakıyorum böyle kullanana hiç rastlamadım
Canım benim bat 22si bakalım pek öyle ekstra bi belirtim yok hatta çatlatma iğnesinden sonra ağrım sızım akıntım da olmadı pek arada sol kasığıma ağrı giriyor sızı şeklinde. Senin bat ne zaman belirti falan hissediyor musun gerçi hissetmek için çok erken sanırım daha :)Persmbe sabahi bende iğnemi vuruldum canım. Ayni günlerimiz yani. Bat ne zamn senin ? Ve birsy daha sorucam şimdilik belirtin var mi ?
Kendin yapabilirsun falanda diyorlar eger oyle olursa saatini hesaplayip olmazsa oyle yapayim ignemi zor ama bakalim ins haftaya bugun yapilacak ignemCanim öncelikle şoyle soyleyeym catlayan yumurta 12-24 saat yaşarmıs ya o yüzden riske atmamak adina 36saat deniliyor. Bence iğne vurulucaksa 36 saati hesapla birlikte olabilcegn saatte yaptir mutlaka
Bat 19 kasim canım. 2 gün oncesine kadar bel agrım coktu ignenin etkisinden dolayi. Dün birsym yoktu bugün tekrar başladı. Baska birsey yok simdilk. Zaten catladiysa ve döllendiyse anca yerleşiyordur o yüzden haftaya baslar eğer bebk var ise. Bu donemlerde dinlenerek ve düzenli beslenerek geciriyorum. Süt ve ceviz tüketiyorum her gün. Igne oldugum günden itibaren Progestan içiyorm bebek rahat tutunsun diyeCanım benim bat 22si bakalım pek öyle ekstra bi belirtim yok hatta çatlatma iğnesinden sonra ağrım sızım akıntım da olmadı pek arada sol kasığıma ağrı giriyor sızı şeklinde. Senin bat ne zaman belirti falan hissediyor musun gerçi hissetmek için çok erken sanırım daha :)
Igneden sonra kendini yorma hic canim. Unutma etkisi 10- 12 devam eder. Eger gebelik testi yaprsan hep pozitif cikar aldanma sakin. 13.günden itibaren istersen test yap. Var ise çıkar. Yada bat gününu beklersin daha garanti olur sonuç icinKendin yapabilirsun falanda diyorlar eger oyle olursa saatini hesaplayip olmazsa oyle yapayim ignemi zor ama bakalim ins haftaya bugun yapilacak ignem
Cnm toplam 25 gun oluyor zaten 5 gun daha beklerim yada umutluysam kan veriririm :) progestan aldim yeni onuda icecem ins haftaya bugun ignemi olmus olacagim su 1 haftada geciverse bi yaaa pfffIgneden sonra kendini yorma hic canim. Unutma etkisi 10- 12 devam eder. Eger gebelik testi yaprsan hep pozitif cikar aldanma sakin. 13.günden itibaren istersen test yap. Var ise çıkar. Yada bat gününu beklersin daha garanti olur sonuç icin
Progestani dr ne zamn icmeni söyledi sna canımCnm toplam 25 gun oluyor zaten 5 gun daha beklerim yada umutluysam kan veriririm :) progestan aldim yeni onuda icecem ins haftaya bugun ignemi olmus olacagim su 1 haftada geciverse bi yaaa pfff
Kontrolden sonra cnm insallah yumurtalari gelisir iğneden sonra duzenli iliski ile progestan kullanirsin sonra aliriz guzel haberlerini demisti. Ben folikasit alirkeb onuda aliverdim sabirsizliktanProgestani dr ne zamn icmeni söyledi sna canım
Bana progesteron vermedi ya sadece femaraya devam ettiriyor inşallah bi sıkıntı çıkmazz da gebelik oluşurBat
Bat 19 kasim canım. 2 gün oncesine kadar bel agrım coktu ignenin etkisinden dolayi. Dün birsym yoktu bugün tekrar başladı. Baska birsey yok simdilk. Zaten catladiysa ve döllendiyse anca yerleşiyordur o yüzden haftaya baslar eğer bebk var ise. Bu donemlerde dinlenerek ve düzenli beslenerek geciriyorum. Süt ve ceviz tüketiyorum her gün. Igne oldugum günden itibaren Progestan içiyorm bebek rahat tutunsun diye
Ben geçen ay ilk kez kullandım ve catlama iğnem vuruldu canimMerhabalar klomen bana da verildi aynı zamanda prolaktin yüksekliğinden dolayı dostinex içiyorum anlayamadığım durum bana iğne vurulmayacak genelde herkes klomen den sonra çatlatma iğnesi vurulmuş klomen ilk kes kullanıyorum ondan dolayımı acaba bilginiz varmı ??
Herkese vurulmuş benim doktorum neden vermedi acaba anlayamadım kendiliğinden çatlamaZsa yine sonuca ulaşmam imkansızBen geçen ay ilk kez kullandım ve catlama iğnem vuruldu canim
Agzin bal yesin valla degerlendirdim valla insallah olur bu ay sen naptinCanım çatladığı için görememiştir normal yani bu . Degerlndirdn mi koyu gordüğün günlerini
Progestan ne temtemmm ben 3 ay igne oldum ama vetmedi banaBat
Bat 19 kasim canım. 2 gün oncesine kadar bel agrım coktu ignenin etkisinden dolayi. Dün birsym yoktu bugün tekrar başladı. Baska birsey yok simdilk. Zaten catladiysa ve döllendiyse anca yerleşiyordur o yüzden haftaya baslar eğer bebk var ise. Bu donemlerde dinlenerek ve düzenli beslenerek geciriyorum. Süt ve ceviz tüketiyorum her gün. Igne oldugum günden itibaren Progestan içiyorm bebek rahat tutunsun diye
Ayy kuzum yaaAgzin bal yesin valla degerlendirdim valla insallah olur bu ay sen naptin
Canım progestan bi hap ismi ama şöyle anlataym vucuda Progesteron hormonu veriyor. Bu hormon da eger gebelik olma ihtimali var ise rahatca ve sikica tutulmasini sağlar.. Ayrıca Progestan adet duzensizligi tedavis icnde kullanilir. Ama ben bebğm dollenjrse rahatca tutunsun diye iciyorum. Aslinda bu hormonu vucudumz kendisi salgiliyor ama takviye amaçli verir doktorlarProgestan ne temtemmm ben 3 ay igne oldum ama vetmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?