- 13 Mart 2017
- 230
- 121
- 53
test yaptım kocaman bi tek çizgi kısmet degilmisSen ne zamandir bebek istiyorsun canim.benim 1.5 sene oldu.buda olmazsa rahim filmi cekilicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yaptım kocaman bi tek çizgi kısmet degilmisSen ne zamandir bebek istiyorsun canim.benim 1.5 sene oldu.buda olmazsa rahim filmi cekilicem
Dur bakalim adet oldunmu kitest yaptım kocaman bi tek çizgi kısmet degilmis
yok canım daha olmadım sen ne yaptinDur bakalim adet oldunmu ki
bende olmadım henüz ama kan testı yaptırdım negatif cıktı.daha pozıtıf olmaz gecıkmelı olacağım sanırım adetiyok canım daha olmadım sen ne yaptin
3.gun gecikme dun yaptigim testyok canım daha olmadım sen ne yaptin
testin resmini atsana kuzum ben bu gün hastalandım Mağlesef 3. Klomen kullanışimdi daha ne kadr kullanıcam maksimum kaç kere kullabiliyor3.gun gecikme dun yaptigim test
Ben hic klomen kullanmadim canim sadece catlatma ignesi oldum.bende hic bilmiyorum.gecen yaptogim test sanirim hala igne etkisiydi emin olmiyorum.bunu dun aksam yaptimtestin resmini atsana kuzum ben bu gün hastalandım Mağlesef 3. Klomen kullanışimdi daha ne kadr kullanıcam maksimum kaç kere kullabiliyor
iğneden sonraki kaçıncı günün bugün canım iğneden sonra 14. Gün regl beklenir Ben en geç 18. Gün hasta oldum pazartesiye kadar bekle canım olmazsan bi doktora görün kuzum ben carsamaya randevu aldimBen hic klomen kullanmadim canim sadece catlatma ignesi oldum.bende hic bilmiyorum.gecen yaptogim test sanirim hala igne etkisiydi emin olmiyorum.bunu dun aksam yaptim
17.gunum benimde bugun ama bu test aklimi bulandurdiiğneden sonraki kaçıncı günün bugün canım iğneden sonra 14. Gün regl beklenir Ben en geç 18. Gün hasta oldum pazartesiye kadar bekle canım olmazsan bi doktora görün kuzum ben carsamaya randevu aldim
Tatlim uzun zamandir girmedim bilerek kafami dinledim ve hesap yapmadik ogun bugun diye ama olmadi. 2 gun once hormon testim yapildi hersey normal cikti. Doktorum nobetci oldugundan 1 gece öncesi o gun yoktu bende devlet hast gidip kani verdim ve muayene etti. Bana sende kist var bunun alinmasi lazim gibi saçma sapan seyler soyledi. Dunde kendi doktoruma gittim ve kontrol etti kist falan yok dedi. Neyse @temtemmmm carsamba rahim filmim cekilicek narkozlu istemedim korkuyorum ama bi yandanda bakilmasi lazim. Doktor film cekildikten 3 ay icinde hamile kalan cok oluyor dedi. Insallah vesile olur bilmiyorum kiKızlar merhaba. Uzun zamandır yokuz buralarda.
Durumum üzerine bilgi vermek istiyorum biraz ben 2.5 aydan fazla gecikmeyle adet oldum. Bu süre zarfında doktorum rahim duvarını inceltir diye söktürücü vermedi. Bende mecbur bekledim.. kayınbabamın rahatsızlığı nedeniyle Siirt'ten niğdeye geldik, burda adet oldum 3. günü burda övülen bir doktora gittik eşimle. Adam en başta doktorumu değişmemi söyledi!!. Bana klomen yerine femara kullanmam gerektiğini söyledi, kilosu olan ve polikistik över hastalarında klomenden çok femara isimli ilacın daha etkili olduğunu söyledi. Femarayo Türkiye'de ilk kullanan 4 doktordan biriymiş kendisi. İnofolic combi kullanıyordum, onun bir etkisi olmadığını boş yere para verdiğimizi söyledi folbiol diye bi folik asit verdi. Perşembe günü rahim filmi çekecek inşallah. Bir de günde iki defa gliforu kullanmamı istedi (ben günde 1tane içiyordum)... doğru tedavi gördüğün sürece hamile kalırsın stres yapma dedi..
Hayırlı bi vakti vardır Eminim canım herşey vesile işte inşallah rahim filminden sonra alırsın olumlu sonuçları. Ben geçen ay çekildim rahim filmini hafif bi tıkanıklık var dedi niğdede çekindim. Eşime de tahlil yaptı onda da sıkıntı çıkmadı o yüzden işimiz daha kolay iş yumurtalarını büyütmekte dedi. Rahim filmi sonucunu birde burdaki doktoruma gösterdim sıkıntı yok ilaç dağılmış açık tüplerin dedi femarayla yumurtam oluştu geçen ay, eşim yanımda değildi. Bu ay femara ile devam ediyoruz bakalım bir de yakı yapıştırdım belime ayın 3ünde yumurta kontrolüne gitcem bakalım inşallah rabbim gönlümüzdekini verir bize.Tatlim uzun zamandir girmedim bilerek kafami dinledim ve hesap yapmadik ogun bugun diye ama olmadi. 2 gun once hormon testim yapildi hersey normal cikti. Doktorum nobetci oldugundan 1 gece öncesi o gun yoktu bende devlet hast gidip kani verdim ve muayene etti. Bana sende kist var bunun alinmasi lazim gibi saçma sapan seyler soyledi. Dunde kendi doktoruma gittim ve kontrol etti kist falan yok dedi. Neyse @temtemmmm carsamba rahim filmim cekilicek narkozlu istemedim korkuyorum ama bi yandanda bakilmasi lazim. Doktor film cekildikten 3 ay icinde hamile kalan cok oluyor dedi. Insallah vesile olur bilmiyorum ki
Seninle nerdeyse es zamanli gidiyoruz. Birlikte hamile kalicaz gibi :) tikaniklik acildimi peki ilacla. Bu ay bari atlama zamanini. Insan doktor ne derse yaptirio umut verio cunku. Ama bu baska doktordj ve kizdi hsg cekilmeden neden klomen uyguladi sana bosa diye bence hakliydi adam. Insallah en kisa zamanda hayirli sknuc alirizHayırlı bi vakti vardır Eminim canım herşey vesile işte inşallah rahim filminden sonra alırsın olumlu sonuçları. Ben geçen ay çekildim rahim filmini hafif bi tıkanıklık var dedi niğdede çekindim. Eşime de tahlil yaptı onda da sıkıntı çıkmadı o yüzden işimiz daha kolay iş yumurtalarını büyütmekte dedi. Rahim filmi sonucunu birde burdaki doktoruma gösterdim sıkıntı yok ilaç dağılmış açık tüplerin dedi femarayla yumurtam oluştu geçen ay, eşim yanımda değildi. Bu ay femara ile devam ediyoruz bakalım bir de yakı yapıştırdım belime ayın 3ünde yumurta kontrolüne gitcem bakalım inşallah rabbim gönlümüzdekini verir bize.
Aynen canim bende Ankara’da bi doktora görünmüştüm tedavinin başlarında hem klomen dozunu yüksekten başlamış demişti hemde önce rahim filmi çekmeliydi demişti. İnsan kime inanacağını şaşırıyo gerçekten. Rahim filmimi çeken doktor açıldı ilaçla dedi, burdaki doktorum da baktı filme oda açık tüplerin ilaç dağılmış dedi. İnşallah inanıyorum ben en kısa zamanda hamile kalacağımıza :)Seninle nerdeyse es zamanli gidiyoruz. Birlikte hamile kalicaz gibi :) tikaniklik acildimi peki ilacla. Bu ay bari atlama zamanini. Insan doktor ne derse yaptirio umut verio cunku. Ama bu baska doktordj ve kizdi hsg cekilmeden neden klomen uyguladi sana bosa diye bence hakliydi adam. Insallah en kisa zamanda hayirli sknuc aliriz
Yumurta takibi için gidiyor muydun doktora? İlaç falan kullandın mı? Sorunu tam anlamadım ama ilaca başlamak için doktora gideceksen adetinin 2. veya 3.günü git. Ben ilaç kullanmaya 3.gün sabahtan başlıyorum mesela. O yüzden 3.gün sabahtan gidiyorm doktora.Kızlar acil bakın hele !!
Catlatma iğnesi için doktora kacıncı gün gittiniz ? Ovulasyon gunum adetin 12.gunu. Ben adetin 3-4.gunune randevu aldım doğrumu yaptım yumurta takibi için ?
Şöyle söyleyim canım. İlk cocuğumda çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. Bi kaç aydır normal yolla deniyoruz gelişme yok. O yuzden tekrar doktora gidicem yumurta çatlatma iğnesi için. Direk olarak iğne yaparmı onuda bilmiyorum gerci ama ben direk talep edicem. Gecen aradım adetin 3.gunu gel dedi dediğin gibi ama çatlatma iğnesi ovulasyon gunune yakın yapılıyor diye hatırlıyorum bu durumda önce ilaca başlayıp sonraki gunlerdemi tekrar gidicem iğne içinYumurta takibi için gidiyor muydun doktora? İlaç falan kullandın mı? Sorunu tam anlamadım ama ilaca başlamak için doktora gideceksen adetinin 2. veya 3.günü git. Ben ilaç kullanmaya 3.gün sabahtan başlıyorum mesela. O yüzden 3.gün sabahtan gidiyorm doktora.
Çatlatma iğnesini soruyorsan ne zaman vurulacak falan diye kndimden örnek vereyim, Ben ilaç kullandığım için doktor beni adetinin 12.günü kontrole çağırıyor yumurta büyüdüyse iğne yazıyor büyümediyse bi iki gün sonra tekrar gidiyorum.
Yani eğer yumurtaların kendiliğinden büyüyorsa adetinin 12.günü git büyümüşse verir belki çatlatma iğnesini ama bana kalırsa adetinin 3.günü git tahlil falan yapar bakar bi durumuna sonra 12.günü bir daha gidersin ki o çağırır zaten seni büyümüşse yapar iğneniŞöyle söyleyim canım. İlk cocuğumda çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. Bi kaç aydır normal yolla deniyoruz gelişme yok. O yuzden tekrar doktora gidicem yumurta çatlatma iğnesi için. Direk olarak iğne yaparmı onuda bilmiyorum gerci ama ben direk talep edicem. Gecen aradım adetin 3.gunu gel dedi dediğin gibi ama çatlatma iğnesi ovulasyon gunune yakın yapılıyor diye hatırlıyorum bu durumda önce ilaca başlayıp sonraki gunlerdemi tekrar gidicem iğne için