- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
Insallah rabbim hayirlisini versinKızlar şimdi doktordan geldim yumurtam bu ay 22 mm olmus hemen igne al gel vuralim dedi. Ignemi yaptırdım geldim. Bu ay 2.deneme insallah bu sefer olur
Amin canim insallah hepimize versinInsallah rabbim hayirlisini versin
Hay allah çıkar inş. So uç bugnnAz once aradim labaratuarda gorunuyo pzrtsiye kalabilir ddiler kizdim bende arayin hizlandirsinlar bugun sonuc almam gerek ddim bekliyorum hala
Insallh hala bkliyorumHay allah çıkar inş. So uç bugnn
Yani hepsini gectim bugun ignem bitti kan sulandiricu kullaniyorum eger gebelik yoksa birakcam ilaclari bosuna almayim diye cabaliyorymHay allah çıkar inş. So uç bugnn
Canm sonucu aldim 68 cikmis gebelik var fakat degerin dusuk adet gunun gecmedigi icin dedi pzrtsi bidaha gitcez bakalim degerin dusuk olmasi moralimi bizdu acikcasiHay allah çıkar inş. So uç bugnn
Canım burada bi arkadş vardı evböregi adı onunda 28 mi neydi değerii şmdii keseyi bile görsçdğ canını sıkma yani daha çok yeni olduğu için değer az snn adına çok svndm inş. Kucağına almak nasip olurCanm sonucu aldim 68 cikmis gebelik var fakat degerin dusuk adet gunun gecmedigi icin dedi pzrtsi bidaha gitcez bakalim degerin dusuk olmasi moralimi bizdu acikcasi
Ay insallah ya simdidennkorku sardi valla daha bi saat oncesine kadar hic biseyim yoktu.senden de guzel haberler bekliyorum insallah tez zamandaCanım burada bi arkadş vardı evböregi adı onunda 28 mi neydi değerii şmdii keseyi bile görsçdğ canını sıkma yani daha çok yeni olduğu için değer az snn adına çok svndm inş. Kucağına almak nasip olur
Hic korkma bende 38 cikmisid ilk gittigimde adet gunum bile gecmisdi sonra arta arta gittiAy insallah ya simdidennkorku sardi valla daha bi saat oncesine kadar hic biseyim yoktu.senden de guzel haberler bekliyorum insallah tez zamanda
Ay insallah icime su serptin allah razi olsunHic korkma bende 38 cikmisid ilk gittigimde adet gunum bile gecmisdi sonra arta arta gitti
Ben o kadar stres yapiyordumki hcg kalkacakmi kese gorunecekmi baska baska seyler.3cu yilimda hamile kaldigim icin içim içimi yiyordu kotu sey olacak diye.bence icini ferah tut iyi olur insAllahAy insallah icime su serptin allah razi olsun
Bende suan oleyim doktorlarin en ufak bi sesinn degisikliginde icim icimi yiyo bu 4. Gebeligim 3 kaybim var rabbim bunu son eyler insallahBen o kadar stres yapiyordumki hcg kalkacakmi kese gorunecekmi baska baska seyler.3cu yilimda hamile kaldigim icin içim içimi yiyordu kotu sey olacak diye.bence icini ferah tut iyi olur insAllah
Hic korkma dua et iyi olacak s3n eskileri dusunme hic oyle dusunki ilk hamileliyin.Allah isd3dikden sonra ne olur olsun bebegin seninle kalir onuncin dua et hayirlisini dile Allah ne hayirliysa onu yapacakdir insAllah.hic kafana takmaBende suan oleyim doktorlarin en ufak bi sesinn degisikliginde icim icimi yiyo bu 4. Gebeligim 3 kaybim var rabbim bunu son eyler insallah
Insallah rabbim hakkimizda hayirlisini versin cumlemize insallah o herseyin en hayirlisini bilirHic korkma dua et iyi olacak s3n eskileri dusunme hic oyle dusunki ilk hamileliyin.Allah isd3dikden sonra ne olur olsun bebegin seninle kalir onuncin dua et hayirlisini dile Allah ne hayirliysa onu yapacakdir insAllah.hic kafana takma
İnş. CanımAy insallah ya simdidennkorku sardi valla daha bi saat oncesine kadar hic biseyim yoktu.senden de guzel haberler bekliyorum insallah tez zamanda
Canm benim 13 mm 3 gun sonra vuruldum suan hamileyimKizlar doktorunuz size yumurtaniz kac mm iken igne vurduda hamile kaldiniz ben doktorum hep 19 20 21 mm iken vurdu ama hamile kalmadim
18 19 mm civarinda vurunmussun muhtemelen canim peki iliskiyi nasil denedin igneden sonra hemenmi denedin 36 daatmi bekledin kac vun araliklarla yaptin ve iliskiye kac gun devam ettin ayyy cok oldum ama hamile kalani duyunca heyecan yapiyorum da bende deniyeyim ben her gun denedim igneden sonra ama 2 ay onceki aylarda olmadi malesefCanm benim 13 mm 3 gun sonra vuruldum suan hamileyim
Sole soyleyim canm benim zaten hamile kalma gibi bi sorunum yoktu cok sukur 3 bebek kaybettim. Rabbim bunu son eylesin insallah 4. Hamileligim. Ilk defa catlama igmesi oldum.indan once esime doktor spermede dna hasari vardir diye bi vitamin verdi.ve ben kan sulandirici igne coaspirin falan kullanmaya basladim.igneti vuruldugumun ertesi gunu ve gun asiri iliski ddi.biz vuruldugum gunden itibaren basladik.ertesi gunu oldu.ve bi kac gun sonra bi daha oldu.yani doktor bize 1 3 5 ddi ama biz 31 i, 1, 4 ,belki 6 olarak denedik.tam gun denk gelmedi bayramdi ve yoldaydik malesef.ama suan hamileyim rabbim sanada nasip etsin indallah saglikli olsun da emin ol zamanin hic bi onemi yok ben 2 senedir cabaliyorum 3 can kaybettim18 19 mm civarinda vurunmussun muhtemelen canim peki iliskiyi nasil denedin igneden sonra hemenmi denedin 36 daatmi bekledin kac vun araliklarla yaptin ve iliskiye kac gun devam ettin ayyy cok oldum ama hamile kalani duyunca heyecan yapiyorum da bende deniyeyim ben her gun denedim igneden sonra ama 2 ay onceki aylarda olmadi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?