Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm benim de 3 klomen kullanışım cuma ovitrelle vuruldum bekliyorum bu ay anne olabilcez mi senceBenimde bu ay 3. Klomen en kullanısim salı günü kontrolüm var inş büyümüştür yumoslar nedense artuk çok umutsuzum
inşallah canım Rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmasın cook zorlu bi süreçUmutsuzluğa kapılma hiç canim inşallah bu ay alcaz o haberleri inanıyorum
Hayırlı olur ignen inş canım benimde salı randevum var ilk ay 1 tane ikinci ay 2 tane yumurtam olmuştu inş bu ayda olusurcanımm benim de 3 klomen kullanışım cuma ovitrelle vuruldum bekliyorum bu ay anne olabilcez mi sence
İnşalah büyür canim benim de bir sürü yumurtam vardı ama en büyüğü 14mm olmuştu ama çatlatma iğnesiyle çatlatacak kadar büyümemişti o yüzden hala bekliyorumKızlar günde 2 tane klomen kullandım 14. Gün kontrolde 14 mm 16 mm 2 yumurtam oluşmuş 2 gün sonra tekrar çağırdı kontrol için sizce buyurmu 2 güne kadar ya
Büyür tabi canim bende sabah aksam günde 2 tane klomen kullandim 14.gün gittiğimde 16 mm.idi 2 gun sonra tekrar gel dedi baktı 18 mm olmustu yumurtam ama ne yazık ki olmadı geçen ay şimdi devam cumartesi gidicem iğneni al gel dediKızlar günde 2 tane klomen kullandım 14. Gün kontrolde 14 mm 16 mm 2 yumurtam oluşmuş 2 gün sonra tekrar çağırdı kontrol için sizce buyurmu 2 güne kadar ya
Sen her ihtimale karşı adet günü geçince yap test tatlım ben igneden sonra 18.günde adet oldum geçen ayMrb kizlar bi sorum olcak.bu catlama ignesindn sonra 8. Gunuydu sanirim yogun bel agrima dayanarak test yaptim inanilmaz bi sekilde net bi cizgi cikti ddim tamm hamileyim.bi kac arkadas ignenn etkisinden pozitif cikiyo ddiler.bekledim 11. Gunu bi daha yaptim bu sefer ilk yaptigim aksine cok silik bi cizgi cikti hatta yok gibiydi testi ortadan ikiye actiktan sonra gordum dier cizgiyi suan cok yogun gogus agrim bel kasik bas donmesi var test yapmaya korkuyorum adetime de bi 3 gun falan var acaba yapsam tekrar cikarmi ki
Mrb kizlar bi sorum olcak.bu catlama ignesindn sonra 8. Gunuydu sanirim yogun bel agrima dayanarak test yaptim inanilmaz bi sekilde net bi cizgi cikti ddim tamm hamileyim.bi kac arkadas ignenn etkisinden pozitif cikiyo ddiler.bekledim 11. Gunu bi daha yaptim bu sefer ilk yaptigim aksine cok silik bi cizgi cikti hatta yok gibiydi testi ortadan ikiye actiktan sonra gordum dier cizgiyi suan cok yogun gogus agrim bel kasik bas donmesi var test yapmaya korkuyorum adetime de bi 3 gun falan var acaba yapsam tekrar cikarmi ki
Adetin gecmesini beklemeden doktor kontrole cagirdi yarin randevum var bende ondan knce mrktan olcem biseyler gormek istiyorum kendimi tutamiyorum vallaSen her ihtimale karşı adet günü geçince yap test tatlım ben igneden sonra 18.günde adet oldum geçen ay
Insallah canm saglikli olsunda ne zaman gelirse gelsin yoruldum artik sagsalim kucagima almaknostiyorum.bugun 15. Gunu bakalim rabbim neylerse guzel eyler beklicezİğnenin etkisidir canım 12. güne kadar sürüyo diyolar genelde bence adetin geçsin bi kaç gün sonra kan ver direk. Evde yapılan testlerde yanılma payı oluyo inşallah vardır bebişin
Çok iyi anlıyorum canim seni. Rabbim gönlüne gore versin insallah hamilesindir canımAdetin gecmesini beklemeden doktor kontrole cagirdi yarin randevum var bende ondan knce mrktan olcem biseyler gormek istiyorum kendimi tutamiyorum valla
Amin insallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinÇok iyi anlıyorum canim seni. Rabbim gönlüne gore versin insallah hamilesindir canım
bende bugün gittim 18 mm olmuş iğneni vuruldum bu 3. Ayım klomende inşallah bu ay meleklerimize kavusuruzBüyür tabi canim bende sabah aksam günde 2 tane klomen kullandim 14.gün gittiğimde 16 mm.idi 2 gun sonra tekrar gel dedi baktı 18 mm olmustu yumurtam ama ne yazık ki olmadı geçen ay şimdi devam cumartesi gidicem iğneni al gel dedi
yok canım devam ettirmedi 14 mm olan hala aynı ama diğeri 18 mm olmuş iğneni bugün vuruldum inşallah bu ay tutarKlomen kullanmaya devam ettiriyor mu doktorun?