• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bu ay 3. Klomen en kullanısim salı günü kontrolüm var inş büyümüştür yumoslar nedense artuk çok umutsuzum :110::KK51:

Umutsuzluğa kapılma hiç canim inşallah bu ay alcaz o haberleri inanıyorum:dua:

Kızlar günde 2 tane klomen kullandım 14. Gün kontrolde 14 mm 16 mm 2 yumurtam oluşmuş 2 gün sonra tekrar çağırdı kontrol için sizce buyurmu 2 güne kadar ya

Kızlar günde 2 tane klomen kullandım 14. Gün kontrolde 14 mm 16 mm 2 yumurtam oluşmuş 2 gün sonra tekrar çağırdı kontrol için sizce buyurmu 2 güne kadar ya
İnşalah büyür canim benim de bir sürü yumurtam vardı ama en büyüğü 14mm olmuştu ama çatlatma iğnesiyle çatlatacak kadar büyümemişti o yüzden hala bekliyorum :(

Büyür tabi canim bende sabah aksam günde 2 tane klomen kullandim 14.gün gittiğimde 16 mm.idi 2 gun sonra tekrar gel dedi baktı 18 mm olmustu yumurtam ama ne yazık ki olmadı geçen ay şimdi devam cumartesi gidicem iğneni al gel dedi

Mrb kizlar bi sorum olcak.bu catlama ignesindn sonra 8. Gunuydu sanirim yogun bel agrima dayanarak test yaptim inanilmaz bi sekilde net bi cizgi cikti ddim tamm hamileyim.bi kac arkadas ignenn etkisinden pozitif cikiyo ddiler.bekledim 11. Gunu bi daha yaptim bu sefer ilk yaptigim aksine cok silik bi cizgi cikti hatta yok gibiydi testi ortadan ikiye actiktan sonra gordum dier cizgiyi suan cok yogun gogus agrim bel kasik bas donmesi var test yapmaya korkuyorum adetime de bi 3 gun falan var acaba yapsam tekrar cikarmi ki

Mrb kizlar bi sorum olcak.bu catlama ignesindn sonra 8. Gunuydu sanirim yogun bel agrima dayanarak test yaptim inanilmaz bi sekilde net bi cizgi cikti ddim tamm hamileyim.bi kac arkadas ignenn etkisinden pozitif cikiyo ddiler.bekledim 11. Gunu bi daha yaptim bu sefer ilk yaptigim aksine cok silik bi cizgi cikti hatta yok gibiydi testi ortadan ikiye actiktan sonra gordum dier cizgiyi suan cok yogun gogus agrim bel kasik bas donmesi var test yapmaya korkuyorum adetime de bi 3 gun falan var acaba yapsam tekrar cikarmi ki
Sen her ihtimale karşı adet günü geçince yap test tatlım ben igneden sonra 18.günde adet oldum geçen ay

İğnenin etkisidir canım 12. güne kadar sürüyo diyolar genelde bence adetin geçsin bi kaç gün sonra kan ver direk. Evde yapılan testlerde yanılma payı oluyo inşallah vardır bebişin

Kızlar merhaba. Yeni katıldım aranıza. Bende bu ay ilk kez klomen kullandım ilacım dün. Doktor bittikten 2 gün sonra gel demişti ama ben meraktan ilacın bittiği gün yani dün doktora gittim. Bir adet yumurtam oluşmuş sağ tarafta 11 mm. 2 3 güne kadar ne kadar daha büyür acaba yada 2 3 güne kadar başka yumurta da oluşur mu acaba

Sen her ihtimale karşı adet günü geçince yap test tatlım ben igneden sonra 18.günde adet oldum geçen ay
Adetin gecmesini beklemeden doktor kontrole cagirdi yarin randevum var bende ondan knce mrktan olcem biseyler gormek istiyorum kendimi tutamiyorum valla

İğnenin etkisidir canım 12. güne kadar sürüyo diyolar genelde bence adetin geçsin bi kaç gün sonra kan ver direk. Evde yapılan testlerde yanılma payı oluyo inşallah vardır bebişin
Insallah canm saglikli olsunda ne zaman gelirse gelsin yoruldum artik sagsalim kucagima almaknostiyorum.bugun 15. Gunu bakalim rabbim neylerse guzel eyler beklicez

Büyür tabi canim bende sabah aksam günde 2 tane klomen kullandim 14.gün gittiğimde 16 mm.idi 2 gun sonra tekrar gel dedi baktı 18 mm olmustu yumurtam ama ne yazık ki olmadı geçen ay şimdi devam cumartesi gidicem iğneni al gel dedi
bende bugün gittim 18 mm olmuş iğneni vuruldum bu 3. Ayım klomende inşallah bu ay meleklerimize kavusuruz

Back