• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba benim bugun catlatma ignesinden sonra 16. Gunum 12. Gunde test yaptim negatif cikti bugun test yaptim silik sizce gebelik varmidir

Eklentiler

• IMG_0759.JPG
    IMG_0759.JPG
    38,7 KB · Görüntüleme: 94
Esmerhatun naptın gittin mi doktora bende ayın 31inde iğne vuruldum cesaret edipte test yapamıyorum güzel haberlerini bekliyorm

Esmerhatun naptın gittin mi doktora bende ayın 31inde iğne vuruldum cesaret edipte test yapamıyorum güzel haberlerini bekliyorm
Canm test yaptim dun gene dayanamayip biraz silik cıkti gene guvenemedim insallah bugun gitcem saat 6 da randevum sabirsizlikla bekliyorum hayirli haberler veririm insallah

Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra yerleşme olur acaba? İğneden sonra 9.gün, emin olmak için 2 gün arayla kan testi yapsam mı?Bir de hapşurmak, tuvalete çıkmak gibi durumlar zorlama sebebiyle tutunmayı engeller mi?

Test yaptım negatif inşallah sn güzel haberler veririsn bizede umut olursn
Yaaa hic bi belirtin yokmuydu kuzum? Silikte olsa bi ihtimal ? Cok uzuldum ya insallah bi daha ki sefere saglicakla ilsun.bakalim bende bekliyorum bugun haber verceklr banada cok bi umudum yok ama yasadigim belirtiler umutlandiriyo iste hayirlisi olsun hepimiz icin

Yaaa hic bi belirtin yokmuydu kuzum? Silikte olsa bi ihtimal ? Cok uzuldum ya insallah bi daha ki sefere saglicakla ilsun.bakalim bende bekliyorum bugun haber verceklr banada cok bi umudum yok ama yasadigim belirtiler umutlandiriyo iste hayirlisi olsun hepimiz icin
Benimde göğüs uçlarm çok acıyodu başka belirtm yoktu oda adet belirtisi de oluuo ys

Silikte olsa yoktu düz tek çizgi kesin yok yni kısmt dğlmiş 2. Aymdı bu ay ama olmadı
Neyse sıkma canini belliki bizim bebisler nazli olcak biraz ah bi bilseler ne kadar kiymetliler hic vakit kaybetmeden gelirler de nasip iste.bu ay kismet degilmis demekki vardir bunda da bi hayir

Back