Valla kişiden kişiye göre değişiyo sanırım ben 3.ayımdayım klomenle ilk ay çatlatma iğnesi vuruldum hamilelik olmadı ama kanamam çok yoğun olmuştu. İkinci ay çatlatma iğnesi olmadım büyümediği için ama yine ilk iki gün falan çok yoğun oldu normalde çok az gelirdi gün boyu iki ped anca değişirdim klomenle kullandıktan sonra 3-4değiştir oldumlekeler artiyor kirmiziya dönecek sanırım kan verdirdi doktor ama bosuna kis falan yoktur haftaya yine bakalim dedi ama yarin sonucum 0 cikacak biliyorum tekrar klomen kullansam mi arami versem bilmiyorum 2 aydir klomen kullaniyorum 2 aydir boyleyim gecen ayda cok azdi kanamam klomenin etkisimi bu canim
Yaaa üzüldüm valla canımsimdi netten baktim tahmin ettigim gibi kan sonucum 0
Olsun sıkma canını Allahim hepimize verir insallah kizlarKızlar bende dayanamadım kan verdim acilde ama negatif olduğunu söylediler üzgünüm bende de yok olumlu haberler
canim umutlarimiz gelecek aylara kaldi beklenen gun elbet gelecek insallah canim sabirKızlar bende dayanamadım kan verdim acilde ama negatif olduğunu söylediler üzgünüm bende de yok olumlu haberler
Kizlar herkes elini etegini cekti sayfadan bence en iyisini yaptik bi sure ben 20. Gunumdeyjm merakla bekliyoruz bakalim bu ayı. Ne doktora gittim ne klomen aldim. Siz ne alemsiniz degerlendirdiniz mi bu ayiHepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahinşallah gelecek aya hayırlı haberleri verebiliriz. Klomen kullanmaya devam edecek misiniz bu ay nasıl bi yol izleyeceksiniz?
İnşallah olumlu sonuç alırsın canim bu ay ben daha regl olmadım sonucum negatif 3 hafta gecikti adetim bakalım ne zaman olacağımKizlar herkes elini etegini cekti sayfadan bence en iyisini yaptik bi sure ben 20. Gunumdeyjm merakla bekliyoruz bakalim bu ayı. Ne doktora gittim ne klomen aldim. Siz ne alemsiniz degerlendirdiniz mi bu ayi
Bizde henüz hamile kalan olmadı canım çalışmalara devam ediyoruz :)Kizlar merhaba ben araniza yeni katildim. Bende polikistik over hastasıyım. 1 yillik evliyim. Klomen kullanıp catlatma iğnesi vuruldum bugun 5.günüm sabırsızlıkla bekliyorum. Sormak istediğim benim bir tek sol tarafta bir yumurtam oluşmuş 18 mm bu sekilde hamile kalanınız var mı
Aynen oyle hepimiz tembel çiktik resmen Allah buyuktur bizede nasip eder insallah. Ama bende bu ay olmicamBizde henüz hamile kalan olmadı canım çalışmalara devam ediyoruz :)
Amin canim inşallah nasip eder hepimize. Doktora gidecektim de kendi doktorumla ayni binada oturuyoruz geçen hafta karşılaştık gebelik testini sordu bende negatif dedim. kendiliğinden regl ol dedi reglin 3.günü gel iğne deneyelim dedi rahim filmi de çekecekti zaten bende ondan sonra gitmedim bekliyorum öyleAynen oyle hepimiz tembel çiktik resmen Allah buyuktur bizede nasip eder insallah. Ama bende bu ay olmicamTemtemmm goguslerim sisti sivilcem cikti adet olucam gibi bendede unut yok. 3 hafta gecikmis bi doktora git bence
Ben iğneden sonra 18.gunumde adet oldum canim bu ayda olmadi yaniKimseden ses çıkmadı kızlar yokmu olumlu haber verecek olan birileri ???
Yada tedaviler nasıl gidiyo?
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay olur. Kaçıncı klomen denemendesin?Ben iğneden sonra 18.gunumde adet oldum canim bu ayda olmadi yanibugun adetimin 5.gunu yine klomene basladim eger yumurtam buyurse yine iğne.. bakalim hayirlisi olsun artik..
Ikinci kutu klomene başladım sabah aksam gunde iki tane içiyorum canım. Evet çok şükür gebelik olmasa da vücudum tedaviye yanıt veriyorHayırlısı olsun canım inşallah bu ay olur. Kaçıncı klomen denemendesin?
Benim klomenle hala büyümedi ya 2,5 ay geçti hala regl olmadım senin en azından gebelik yoksa bile reglin gelmiş benim o da Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?