Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim yumurtam oluşmuyordu canım o yüzden klomene başlamıştım sende bi problem varmiydi

benim yumurtam oluşmuyordu canım o yüzden klomene başlamıştım sende bi problem varmiydi
pkoluyum korunmayi birakir birakmaz doktira gittim hamile kalamam zaten diye 3 aydir deniyorum olmadi bir klomen daha kullanir kendi haline birakiriim eger yumurtan gelismiyorsa igneli tedavi gec igneler yumurtalari buyutuyor oglum 2. igne tedavisinde tuttu

Insallah Allah aratmasin ya. Ne zor ismis arkadas. Benm bi arkadasim var dioki 2. Cocuk istiyorum calismaya baslicam dio obur ay pat oluyo. 3. Olsun dio oluyo. Utanmasam sorucam napiosun die :)

Kızlar bugün kan tahlili verdim gelince kırmızı kartı gördüm yani 18. Günde regl oldum moralim acaip bozukkk
Rabbim yardımcımız olsun (
Üzülme canim inşallah bi dahaki aya kısmet olur
İğneyi kaçıncı denemeden sonra veriyo doktorlar

Insallah Allah aratmasin ya. Ne zor ismis arkadas. Benm bi arkadasim var dioki 2. Cocuk istiyorum calismaya baslicam dio obur ay pat oluyo. 3. Olsun dio oluyo. Utanmasam sorucam napiosun die :)
Benim de arkadaşlar öyle diyo ki korunuyoduk istemeden hamile kaldım falan biz uğraşıyoruz bi sürü bişeyler yapıyoruz millet napıyo bilmem

Üzülme canim inşallah bi dahaki aya kısmet olur

İğneyi kaçıncı denemeden sonra veriyo doktorlar
sagol canim insallah ...

igne tedavinkn surecine gore 5 veya 6 kere deneyen var 3 kere deneyen var duruma gore sanirim gecis yapiyorlar

sagol canim insallah ...

igne tedavinkn surecine gore 5 veya 6 kere deneyen var 3 kere deneyen var duruma gore sanirim gecis yapiyorlar
Bana mesela 3 ay klomen tedavisi sonra igne ddedi doktor. Peki igneyi kac gun vuruluyosun? Ben korkudan ara verdim valla

Ben hala adet olmadım test de yapmadım cesaret edemiyorum ama adet sancısı gibi ağrım oldu dün bugün Yok ama sanırım adet olcam sen yaptın mı test falan
bendede boyle bir sıkıntı var senin kac gunun geciyor benim catlama ignemin 18.gunu bugün dun baya sancilandim olmadi bugunde belim kiriliyor sabah bi damla kan gordum birdaha devami yok baslicak sanirim bilmiyorum belimde agriyor offf kan falanda vermedim bir silik bir bos cikip evdeki testler beni sinir etti sanirim hasta olacam bekliyorum canim bende

Ben hala adet olmadım test de yapmadım cesaret edemiyorum ama adet sancısı gibi ağrım oldu dün bugün Yok ama sanırım adet olcam sen yaptın mı test falan
Malesef bugun kirmizi kart cikti 30. Gunumdu moralim bozuldu ama eskisine gore daha iyiyim. Demekki zamani bu ayda degil. Hadi insallah seninki gelmezde sen hamis olursun bende bu ay adet belirtisi olmamasina ragmen 2 gun gecikti ve oldum. Yani belirtiyede guvenmemek lazjm. Her agri oldugunda adet olunup olmadiginda hamile olunmuyo ki. Esim psikolojiyi iyi bilir. O dioki sende inandigin icin hamile olduguna beynin oyun oynuyo... onceden kiziyodum ama bence hakli kizlar

bende bugun umudu kestim kahverengi leke geliyor bu ayda gecti

Benim 6 günüm geçti iğne vurulmamıştım saten öyle kendiliğinden çatlayacaktı. Benim de 1 haftadır sol kasığım ağrıyordu bide seyiriyodu dün adet sancısı gibi bi ağrım vardı ama bugün Yok şişlik var karnımda gaz gibi bilemedim neden gidip test yapmaya korkuyorum valla ya of keşke bilinebilse hemencik senin üstüne görme falan değildir demi leke geldi sadece demişsin ama bi kan mı verseydin ki?

Ay tabi ya bende dinlemeyim kendimi diyorum ama psikolojik dediğin gibi tüm belirtileri hissetmiştim bende geçen aylarda ama kırmızı kart çıkmıştı hep inşallah bi sonraki ay kalırsın canım üzülme daha rahat olursun gelecek aya

bende bugun umudu kestim kahverengi leke geliyor bu ayda gecti
Sadece leke mi geliyor. Temtemmm dedigi gibi ustune goruyo olma?

Hadi insallah birimizin haberi gelsinde ayagini surmüs olsun

Hadi insallah birimizin haberi gelsinde ayagini surmüs olsun
Ayy hadi inşallah valla

evet sadece leke simdi doktora geldim sira bekliyorum hamile oldugumu sanmiyorum bugun ignemin 18.gunu sanirim sokturucu verir
Benim geçen ay klomen tedavisinde yumurtam çok geç oluşmuştu 2,5ay gecikti doktorum yine de söktürücü vermemişti kendiliğinden adet ol diye.. inşallah gerek kalmaz sana da hamilesindir inşallah

lekeler artiyor kirmiziya dönecek sanırım kan verdirdi doktor ama bosuna kis falan yoktur haftaya yine bakalim dedi ama yarin sonucum 0 cikacak biliyorum tekrar klomen kullansam mi arami versem bilmiyorum 2 aydir klomen kullaniyorum 2 aydir boyleyim gecen ayda cok azdi kanamam klomenin etkisimi bu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…