Hangi markaydıValla hiç yazık değilBenim 2. çatlatma iğnem ilkinde ovitrelle bulamayıp başka kullanmıştım sıfır etkiydi. Bu şekilde takip etmek benim için bir zevk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi markaydıValla hiç yazık değilBenim 2. çatlatma iğnem ilkinde ovitrelle bulamayıp başka kullanmıştım sıfır etkiydi. Bu şekilde takip etmek benim için bir zevk
amin çok teşekkür ederim ama umutsuzluğa kapılmayın dediğim gibi kasetler yanıltıcı kan vermeden önce yani 14 gün kan verdim vermeye gitmeden önce kaset yapmıştım tertememiz negatifti ama yine de kan verdim orda çıktı değer 8 di yani çok aşırı düşük testte çıkmaması normaldı geç dollenme olabiliyor ilk çocuğumda da 15 gün kaset test yaptım negatifti 17 gün kanda çıkmıştıSizin için hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallahevet gaklısınız 12-13 gün kaset testte çıkmama ihtimali yüksek ki geçen ay iğnenin 18. Günü regl olmuştum. Yarın kan vermem lazım 14. Gün olacak ama içimdeki bıkmışlık hissi ayaklarımı geri götürüyor. Bakalım belki giderim belki de regli beklerim bu sefer. Hepimiz için hayırlısı olsun diyelim
Bugün predictor alıp yaptım negatif çıktı, o yizden kan vermemeye karar verdim. Reglimi bekleyeceğim zaten bel ağrısı dışında da hiçbir belirtim yok, o da her refl öncesi olur bendeamin çok teşekkür ederim ama umutsuzluğa kapılmayın dediğim gibi kasetler yanıltıcı kan vermeden önce yani 14 gün kan verdim vermeye gitmeden önce kaset yapmıştım tertememiz negatifti ama yine de kan verdim orda çıktı değer 8 di yani çok aşırı düşük testte çıkmaması normaldı geç dollenme olabiliyor ilk çocuğumda da 15 gün kaset test yaptım negatifti 17 gün kanda çıkmıştı
2 günde bile değer yükselebiliyor, o yüzden en iyisi en az 14 gün olduğunda kan vermek. Bence testinizi 2 gün sonra tekrarlayın, oladabilir olmayadabilir şuanMerhaba arkadaşlar ben 28 Mart'ta çatlatma iğnesi oldum bugün 13 günüm 10 gün pazartesi kan verdim 1.09 çıktı 12 gün kan verdim<2.0 çıktı acaba pozitife dönermi ? Göğüslerim dolgunluk var ağrım sızım hiç bişey kalmadı sadece kasık yokluyo o kadar
Kızlar ben gittigimde 15,9 du iki gün sonra igne vuruldum acaba istenen boyuta gelmeden iğne yapılması mantıklı mı yada iki gun sonra buyur diye mi doktor yaptırdı iğneyi ki
Ben adet olmayı bekliyorumMerhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
26 Mart Çarşamba günü doktora gittiğimde sağda 16.5 mm yumurta oluşmuştu
29 Mart Cumartesi günü çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
Yumurta boyutlarımız çok yakın, ben de üç gün sonra vuruldum
Ben adet olmayı bekliyorum
Canım bugün adet günüm ama hala olmadım hafta sonj olur mu bilmem bakacagiz
Merhaba canım,Ben de böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktırmayı düşünüyorum
Hepimiz güzel haberler alalım inşallah![]()
Merhaba canım,
Ben de 7 Nisanda doktora gittim ve 23 mm yumurtam vardı. O akşam ovitrelle iğne vuruldum ve doktor 7 Nisan akşamı kessin ilişki olsun demişti hem 7 Nisan hem 8 Nisan ilişki oldu. 14 nisanda progesteronuma bakıldı. 11.8 çıktı doktor güzel çatlatma olmuş dedi be progesteron takviyesi verdi sanırım bu döllenme olduysa bebek tutunsun diyemiş. 6 gün kullan sonra beta bakalım dedi. 19 nisanda doktora gidicem. Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyorum. Umarım ikimizde güzel haberleri alırız 19 nisanda![]()
Maşallah 20 çok iyi hatta bu kadar yükselmesi de gebelik olabilir diyorlar. Bence hamile olabilirsinMerhaba
Benim de 7 Nisan’da kontrolüm vardı ve ondan önceki kontrolde yumurtam 23 mm idi
7 Nisan’da kontrole gittiğimde doktor yumurtamı göremedi hemen progrestoran baktırdım 20.1 çıktı
İnşallah bu cumartesi ikimiz de mutlu haberi alırız canım![]()
Maşallah 20 çok iyi hatta bu kadar yükselmesi de gebelik olabilir diyorlar. Bence hamile olabilirsininşallah bana da nasip olur
![]()
Merhaba canım,
Ben de 7 Nisanda doktora gittim ve 23 mm yumurtam vardı. O akşam ovitrelle iğne vuruldum ve doktor 7 Nisan akşamı kessin ilişki olsun demişti hem 7 Nisan hem 8 Nisan ilişki oldu. 14 nisanda progesteronuma bakıldı. 11.8 çıktı doktor güzel çatlatma olmuş dedi be progesteron takviyesi verdi sanırım bu döllenme olduysa bebek tutunsun diyemiş. 6 gün kullan sonra beta bakalım dedi. 19 nisanda doktora gidicem. Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyorum. Umarım ikimizde güzel haberleri alırız 19 nisanda![]()
Yaaa tüh çok üzüldümMaalesef regl oldum![]()
Yaaa tüh çok üzüldüminşallah önümüzdeki aya nasip olur. Adet gününüz gelmiş miydi?