• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma İğnesinden Sonra Kaçıncı Gün Pozitif Gördünüz?

IMG_1140.webp

Kızlar çatlatma iğnesi sonrası 12. Gün sabah erken gebelik testim görüyorum sanki bişeyler 🥰 sizce ?

Eki Görüntüle 3572757
Kızlar çatlatma iğnesi sonrası 12. Gün sabah erken gebelik testim görüyorum sanki bişeyler 🥰 sizce ?
Canım merhaba ben görüyorum çizgi gayet belli benim de aynı silik çizgi çıktı bugün 12. Gün fakat iğne etkisi devam ediyor olabilir mi bilmiyorum. Burda bir arkadaşın 14. Gün testi pozitifti regl oldu okuduğum kadarıyla

Canım merhaba ben görüyorum çizgi gayet belli benim de aynı silik çizgi çıktı bugün 12. Gün fakat iğne etkisi devam ediyor olabilir mi bilmiyorum. Burda bir arkadaşın 14. Gün testi pozitifti regl oldu okuduğum kadarıyla
Çok teşekkür ederim canım inşallah ikimizde pozitifizdir Kan testi verdim sonucu yazarım hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar selam,

Klomen kullandım 15 Martta çatlatma iğnesi Ovitrelle oldum. Bugün 11.günüm

İğneyi olduğum gün dahil toplu almış olduğum Awox marka gebelik testiyle takip ettim. Bugün aşırı silik yok gibiye döndü çizgi.

Çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar akışınız nasıl ilerledi?

Kaçıncı günde attınız iğnenin etkisini ve tekrar pozitife kaçıncı günde döndü?

Herkesin bünyesi farklıdır tabi ama bizlere de bilgi olsun sizin deneyiminiz 🥰🙏🏻💐
Merhabâ klomen ı nasıl kullandnz acaba ovülasyon ne zaman başladi testle takip ettnzmi

Merhaba kızlar, bugün iğne olduğum gün sonrası 12. Gün. İğnenin etkisini anlayabilmek için 5. Ve 10. Günler gebelik testi yaptım. 5. Gün haliyle gayet net çift çizgiydi. 10. Günde yaptığımda çizgi çok silikti bugün tekrar yaptım çizgi 10. Günden daha koyu silik çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi geçmiş midir? Görsellerini bırakıyorum tek olan test bugün yaptığım
10 günde genelde geçmiş olur iğnenin etkisi bence 14 günü kan verin netleşir

Öncelikle umarım hepimiz güzel haberler alırız🌸 benimde bu ay 2. Denemem. Geçen ay 3 yumurta ile klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum tutmadı. Bu ay sağda 21-22 mm 2 yumurta gelişmiş fenara ile ve 27 mart çatlatma iğnesi oldum. Bugün ipne üzerinden 12. Günüm, dün sabah yaptığım laboquick kasette çok silik pembe çizgi görmüştüm, ama bu sabah yaptığım aynı test tertemiz negatif çıktı. Bu ay test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama yine dayanamadım ve yine aynı kafa karışıklığı. Geçen ay kaset testte 6. Günde gitmişti iğnenin etkisi, şimdi bu ay 11. Günde silik çizgi çıkması kafamı çok bulandırdı. Ama gebelik olsaydı ertesi gün daha netleşmesi gerekirdi değil mi? Boşuna ümitlenmek istemiyorum, aylardır yordu beni bu işler çok

Fotoda pek belli olmasa da fözle görülür ince pembe vbir çizgiydi 11. Gün kaset laboquick

Eklentiler

• IMG_3295.webp
    IMG_3295.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 26
10 günde genelde geçmiş olur iğnenin etkisi bence 14 günü kan verin netleşir
Çok teşekkür ederim yorumunuz için🌸bazı kişilerde 12 günü buluyor diyorlar ama 10. Günden daha koyu bir çizgi görmek beni umutlandırdı ve biraz olsun buna ihtiyacım vardı. Perşembe günü sabah tekrar test yapıp kan vermeye gideceğim inşallah daha önce bir kimyasal geçirdim düşük betayla öğrenip stres yapmak istemiyorum 😪

Öncelikle umarım hepimiz güzel haberler alırız🌸 benimde bu ay 2. Denemem. Geçen ay 3 yumurta ile klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum tutmadı. Bu ay sağda 21-22 mm 2 yumurta gelişmiş fenara ile ve 27 mart çatlatma iğnesi oldum. Bugün ipne üzerinden 12. Günüm, dün sabah yaptığım laboquick kasette çok silik pembe çizgi görmüştüm, ama bu sabah yaptığım aynı test tertemiz negatif çıktı. Bu ay test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama yine dayanamadım ve yine aynı kafa karışıklığı. Geçen ay kaset testte 6. Günde gitmişti iğnenin etkisi, şimdi bu ay 11. Günde silik çizgi çıkması kafamı çok bulandırdı. Ama gebelik olsaydı ertesi gün daha netleşmesi gerekirdi değil mi? Boşuna ümitlenmek istemiyorum, aylardır yordu beni bu işler çok
Merhabalar, evet bence de bugün daha koyu bir çizgi görmeniz gerekirdi diye düşünüyorum belki de iğnenin etkisi yeni geçmiştir ama 14. Güne kadar bekleyin belki pozitife döner✨

Merhabalar, evet bence de bugün daha koyu bir çizgi görmeniz gerekirdi diye düşünüyorum belki de iğnenin etkisi yeni geçmiştir ama 14. Güne kadar bekleyin belki pozitife döner✨
Merhaba🤗 iğne etkisini geçen ay hrm kset hem de erken gebelikle takip etmiştim. Erken gebelik 13. Güne kadar çok silik devam etmişti ve 13. Gün temiz negatifti, zaten de genelik yoktu. Ama kaset test 6. Günden itibaren negatife dönmüştü. 11. Gün kasette silik görünce bir heyecanlandım ama 12. Gün yine negatif. Acaba dalgalanmalar olur mu diyorum ama haklısınız artmış olması gerekirdi. Umut arıyoruz ya işte🙈 kan testi vermeyeceğim bu ay diyordum ama o silik çizgiden beri içim içimi yiyiyor yine. Perşembe kan testi günüm doktorun istediği.bakalım yarın sabah da bir kaset denerim, yine negatifse kan vermem artık

Merhaba🤗 iğne etkisini geçen ay hrm kset hem de erken gebelikle takip etmiştim. Erken gebelik 13. Güne kadar çok silik devam etmişti ve 13. Gün temiz negatifti, zaten de genelik yoktu. Ama kaset test 6. Günden itibaren negatife dönmüştü. 11. Gün kasette silik görünce bir heyecanlandım ama 12. Gün yine negatif. Acaba dalgalanmalar olur mu diyorum ama haklısınız artmış olması gerekirdi. Umut arıyoruz ya işte🙈 kan testi vermeyeceğim bu ay diyordum ama o silik çizgiden beri içim içimi yiyiyor yine. Perşembe kan testi günüm doktorun istediği.bakalım yarın sabah da bir kaset denerim, yine negatifse kan vermem artık
Bence perşembeyi bekleyin test yapmak için biliyorum böyle durumlarda dayanamıyoruz test yapıyoruz hemen ama sabredebilirseniz perşembe günü sabah yapın eğer silik çizgi görürseniz kan vermeye gidin beta 2 günde bir iki katına çıkıyor ya varsa eğer daha belirgin olur☺️

bence erken karar vermek için ben 12 gün kan verdim tertemiz negatif çıktı ki sen kaset testten söz ediyorsun 14 gün kan verdim 8 çıktı ne kadar kasetlerin doğruluk payı varsa da negatif de pozitiftete maalesef çok fazla hata yaşanıyor özellikle artımed ve fryly markaları yalancı pozitiflik gösteriyor en garantısı 14 15 günde kan vermek bu grupta bi arkadaş vardı her gün test yaptı 15 güne farklı marka testler hep pozitifti kan negatif çıktı testlere çok fazla takılmamamk lazım en iyisi kan vermek

Çok teşekkür ederim yorumunuz için🌸bazı kişilerde 12 günü buluyor diyorlar ama 10. Günden daha koyu bir çizgi görmek beni umutlandırdı ve biraz olsun buna ihtiyacım vardı. Perşembe günü sabah tekrar test yapıp kan vermeye gideceğim inşallah daha önce bir kimyasal geçirdim düşük betayla öğrenip stres yapmak istemiyorum 😪
hep dediğim gibi testler yanıltıcı hatta erkense kanda bile çıkmıyor 12. gün kan verdim negatif 14 gün 8 ile pozitife döndü en iyisi 14 14 gün kan vermek garanti

bence erken karar vermek için ben 12 gün kan verdim tertemiz negatif çıktı ki sen kaset testten söz ediyorsun 14 gün kan verdim 8 çıktı ne kadar kasetlerin doğruluk payı varsa da negatif de pozitiftete maalesef çok fazla hata yaşanıyor özellikle artımed ve fryly markaları yalancı pozitiflik gösteriyor en garantısı 14 15 günde kan vermek bu grupta bi arkadaş vardı her gün test yaptı 15 güne farklı marka testler hep pozitifti kan negatif çıktı testlere çok fazla takılmamamk lazım en iyisi kan vermek
Sizin için hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah🌸 evet gaklısınız 12-13 gün kaset testte çıkmama ihtimali yüksek ki geçen ay iğnenin 18. Günü regl olmuştum. Yarın kan vermem lazım 14. Gün olacak ama içimdeki bıkmışlık hissi ayaklarımı geri götürüyor. Bakalım belki giderim belki de regli beklerim bu sefer. Hepimiz için hayırlısı olsun diyelim

Benim negatif markası first testi yalancı pozitifmiş inşallah siz güzel haberler alırsınız hayırlısı olsun diyelim☺️
Yaa umutluydum sizden ama belki döner pozitife bakın Ati isimli arkadaş da aynı şekilde 12. Gün kan vermiş negatif çıkmış 14. Gün pozitife dönmüş belki sizinde öyle olur 🍀 bende yarın test yapıp öyle vereceğim kan

Back
X