Çatlatma İğnesinden Sonra Kaçıncı Gün Pozitif Gördünüz?

Evet regl sonrası yumurta takibi yaptır istersen. Ben hala regl olmayı bekliyorum. Bu ay tekrar çatlatma dener miyim emin değilim regl sonrası doktoruma danışıcam. Gerçekten çok zor işler. Yani ben ilk denememde hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik geçirdim sonra bi daha olmadı allahım nasip etsin tüm isteyenlere en kısa sürede inşallah.

benım doktorum 6 kez deneyebılıyoruz demıstı. Sonra ıste aşılama o da olmazsa tup bebek dedı. Bısey dıyım mı gercekten sabır ısı. Ben suan hayal bıle edemıyorum. Olcak mı dıye korkularım var.reglım bıtınce ıkıncı kez denıcem. Benım kımyasal bıle olmadı yanı dusun

Ben de geçen ay ilk kez Klomen ve Ovitrelle kullandım
Yumurtam gayet güzel bir şekilde büyüdü, çatladı ama maalesef gebelik oluşmadı
Dün reglimin 4. günüydü
Doktora gittim
Klomen’e başladık

Ben de geçen ay ilk kez Klomen ve Ovitrelle kullandım
Yumurtam gayet güzel bir şekilde büyüdü, çatladı ama maalesef gebelik oluşmadı
Dün reglimin 4. günüydü
Doktora gittim
Klomen’e başladık
Ya valla herkesın yaptıgı ışe saygım var ama doktoruma ben ulasamıyorum zar zor hastaneden ulastım egıtımım var dedı bu au tedavı veremıcem sana bı sonrakı ay gel. Ben pcosum yanı pcosu olanlar bılır uc ay bıle regl olmadıgımız oluyor ben o kadar sure nasıl beklım zaten bu yuzden tedavıye basladım. Asırı moralımı bozdu doktor ya

Doktorunuzu değiştiremez misiniz
Bende de polikistik over var
Hap, iğne kullanıp beklemek uzun ve zor bir süreç
Bir de doktor sebebiyle daha da beklemek dediğiniz gibi moral bozucu

Doktorunuzu değiştiremez misiniz
Bende de polikistik over var
Hap, iğne kullanıp beklemek uzun ve zor bir süreç
Bir de doktor sebebiyle daha da beklemek dediğiniz gibi moral bozucu
Valla yorucu canım. Bence doktorla kuruşan guven bagı bakımından cok onemlı mesela suan 3 uncu gunumde en gec tedavıye baslamam gerektıgını bıldırmedıgı ıcın yarın beyfendı musaıt de olmadıgını soylemedıgı ıcın bu saatte doktor arastırıyorum ve yarın resmı tatıl kımse yok asırı sinirlendim yaa(

Ben geçen ay 3. gün başlamıştım, bu ay 4. gün
Yorumlarda 5. gün başlayan da çok okudum
Her doktorun ilerleyişi farklı herhalde
İnşallah içine sinen bir doktor bulursun canım

Ben geçen ay 3. gün başlamıştım, bu ay 4. gün
Yorumlarda 5. gün başlayan da çok okudum
Her doktorun ilerleyişi farklı herhalde
İnşallah içine sinen bir doktor bulursun canım
Tesekkur edıyorum canım benım. Insallah allah ısteyen herkese bebegını nasıp etsın. Olacak umıdımızı yıtırmeyelım.

Ben baska bır doktora gıttım rahım fılmı cekılmeden nasıl tedavıye baslamıs bu ılaclar oyle gelısıguzel kullanılacak ılaclar degıl dedı. Esımden de sperm testı ıstedı. Bunları yapın oyle dedı baslarız. Bır de bana eskı doktorum hem letu hem klomen vermıstı adam ona da sasırdı bırınden bırı yeterlı bunlar vucuda cok agır ılaclar dedı

Doktorum benden rahim filmi istemedi ama eşim sperm testi verdi
Tüpler kolay kolay kapanmaz dedi
Apandisit gibi ameliyatlar etkiliyormuş tüpleri
Rahim filmi çektirmek kolay olmadığı için şimdilik istemedi

Doktorum benden rahim filmi istemedi ama eşim sperm testi verdi
Tüpler kolay kolay kapanmaz dedi
Apandisit gibi ameliyatlar etkiliyormuş tüpleri
Rahim filmi çektirmek kolay olmadığı için şimdilik istemedi
Canım illaki tüpler kapalı olacak diye bir şart yok kiminin rahmi yapisik olur kiminin perde olur kiminin ters dönmüş olur kiminin çift rahimli olur onlarda biliniyor.

Canım illaki tüpler kapalı olacak diye bir şart yok kiminin rahmi yapisik olur kiminin perde olur kiminin ters dönmüş olur kiminin çift rahimli olur onlarda biliniyor.
Yaa eşim ilk tedavımız tutmayınca bu kez sperm testi verdi sonuçlarını beklıyoruz. Ona gore ben rahim filmi cektırcem. Ama cok korkuyorum

Kızlar bısey sorcam. Sımdı bız cocuk tedavısı alıyoruz ama ben sıgara kullanıyorum benım gıbı kullanan var mı , bırakmaya çalışıyorum bu kez de kılo almaya baslıyorım kılom da var hani. Daha da almak da istemiyorum. Hatta zayıflamam da gerekıyor bırazcık. Benım gıbı olup da sonuc alan var mı. Bır de sey sorcam, tedavıyı destekleyıcı nitelıkte bı bıtkı cayları vesaıre yada takvıyeler vs alıyo musunuz kür falan yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…