- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
- Konu Sahibi gxuxnbatxixmxix
?Face yada whatsapp cnm bn ikisnide kullaniyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?Face yada whatsapp cnm bn ikisnide kullaniyorm
Bn catlatma ignesiype hamilr kaldm suan 1 bucuk aylik hamileym cok sukur doktorunu degisir bnce cnmmrb arkadaslar ben yeni üye oldum .ben de catlatma ignesi vurdum sonucu bekliyrm fakat umudum yok cünkü rahim filmini cektirdim orda rahmim saga yatik cikti bayagi ama dr bu sorunumu pek onemsemedi .
ALlah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ben esimi doktra gitmyi ikna edncye kadar cnm cikti simdi ona baska bir dr gidlm dersem bilemyrm artik ne olr.Bn catlatma ignesiype hamilr kaldm suan 1 bucuk aylik hamileym cok sukur doktorunu degisir bnce cnm
Ama doktor iyi degilse niye ki yani kendi mi doktora gozukmek istemiyo seni mi gondermiyo anlamadm cnmALlah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ben esimi doktra gitmyi ikna edncye kadar cnm cikti simdi ona baska bir dr gidlm dersem bilemyrm artik ne olr.
Doktora bi gorun yada istersen test yap ama belki idrar yaniltir kan testi yap bncecatlatma ignesinden sonra tam gunumde hastalandim ama kanamam 2 gun surdu ve daha cok siyaha yakin akinti oldu syrica prolaktin fsh anliycgniz benim hormonlar yukselmis ne yapabilirim acaba
Evet oda kesiyo ama bazen idrarda da henuz erken ve kucuk oldugu icin cikmayablio en kesin cozum kan vermen cnm kan veridrar tahlili yaptim evde ama bisey cikmadi sanirim catlatma ignesi kesti hastaligi .
Canım mrb bende çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra ilişki oldu sen nasil yaptin gün aşırı ilişkimi birde iliskidrn sonra sol kasığım agrıyo neden acaba.Bn catlatma ignesiype hamilr kaldm suan 1 bucuk aylik hamileym cok sukur doktorunu degisir bnce cnm
Merhaba simdi bebisin nasil canim bende ikinci ayim.klomen ve catlatma ignesi bu.gun 4. Gunum klomene dun basladim haftaya tekrar gel yumurta takibi basliyacak hayirlisi neyse o olucak bu aydan sonra tedavimi birakacam hormon ilaclari beni mafetti .rabbim sag salim kalbi guzel evlat bagislasin cok sevindim senin icin dogum yapmisindir sanirim aralik ayina cikiyor dogum hikayen allaha emanet olun... insallahBn catlatma ignesiype hamilr kaldm suan 1 bucuk aylik hamileym cok sukur doktorunu degisir bnce cnm
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yaşım 32 altı ay uğraştık doğal yolla fakat olmadı eşim ve ben testlerimizi yaptırdık herşey normal ama ben çok istediğim için bebişi hsg çektirdim Dr onunda normal olduğunu bu üç ayın çok önemli olduğunu söyledi 5. Günü klomen ve bitiminde pregnyl verdi iğne sonrası 36 saat sonra ilişki önerdi ama biz iğneden önceki günde dediği günde yaptık ama ovulasyon hesabıma göre gün aşırı olursa daha çok şansı artırmış oluruz benim sormak istediğim 38. Saatten sonra belim ve karnım adet gibi ağrıyo sizdede oldu mu böyle belirtiler inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız