- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
- Konu Sahibi gxuxnbatxixmxix
-
İgnemi persembe oldm cnm ama kesn sonuc cikmasi icn zaten bnde ur varBence çok geç olur öyle sonuçta iyiyi düşündüğümüz kadar kötüyü de dusunmeliyiz bazen kist adet gecikmesine neden olabiliyo o yüzden çok geçirme çatlatma igneni ne zaman yaptirmistin
6 aydir deniyotuz ve rahmimde ur var buyumeden hamile kalmam lazm telas yaptm o yuzden ama sana bisi sorcm iliskiden snra sperm illaki cikio 3 dk da ayrilmasn dmi onun bi dakincasi varmi bliyo musnTamam canım sen genede nisan başı kan tahlili verdiğinde kesin sonuç alirsinki bu kadar tedirgin olma canım benim
Rahmimdee cnm gecn yaz aldirdm ama tekrar ckti ama iyi huylu hamile kalmama engelliyecek yerde degilms ur cnm 3 senelik evliyim sen kac yillk evlisn ... Yani disari meni cikmasi olablir dmi ama vajinadan cikani diyorm bnDışarıya çıkan meni canım Sperm onu geçiş olarak kullaniyo onun akışkanlığını kullaniyo yani o 2 dakika da da meni içeride oluyo ve spermin içeri ilerlemesini kolaylastiriyo ne kadar süredir evlisin ur mu kistmi canım ve yumurtalikta mi yoksa rahim demi
Rahmimdee cnm gecn yaz aldirdm ama tekrar ckti ama iyi huylu hamile kalmama engelliyecek yerde degilms ur cnm 3 senelik evliyim sen kac yillk evlisn ... Yani disari meni cikmasi olablir dmi ama vajinadan cikani diyorm bn
Sagol cnm sizede gecms olsn ins saglikli evlatlarmz olur cnm bnim esimde sorun yokta bnde var iste cnm ya bn ignemi persembe oldm cnm bu aksam sag kasigimda sifdetli bi agri oldu suan cok kotuyum sende de oldumu bide sen yumurta buyutmr ignesini kaclik vurundunBu arada rabbim şifa versin kötü huylu değilse her türlü üstesinden gelirsin inşaallah
Ben 100 vurundm cnm 9 gun surdu gonal f vurundm catlatma olarakta ovitrelle vurundm benimde cok sanci agri oluyo cnm gecen gun bayilcm zannettm ama normalmis cnmCanın ben 75 lik vurdum başta direnç gösterdi yumurtalarim yavaş büyüdonra birden bire çok fazla büyüdü canım benim ilişkide çok kaşık ve karın ağrım oluyo sende de oluyo mu bende daha önce hiç böyle olmamisti
Yok cnm bndede var aynisi bi kizla knustm onda da varms netten kadin dogum doktoruna yazdm oda normaldir dedi ama sana bisi sorcm cnm sanirim catlatma ignesi yoluyla diger normal yollarla oldugu gbi adrt gecikmesni beklmen gerekmiyomus galiba dmiYaaa oylemi iyi o zaman inan korkuyorum kist mi oluşuyor falan diye
Yani biz hamile kalirsak catlatma ignesiyle kalcz ya bazen erken test yapsakta cikabliyoms cnm msjlarn burdan bana gec gelio cnm bide telim kasiyo k.bkmaNasıl yani canım tam anlamadım
Canım benim bildiğim kadarıyla çatlatma ignesinden 15 gün sonra falan ogreniliyormus eee bizde 12 martta catlattik 3 gün geç çatlama 15 Mart say üzerine bide 15 gün koy öyle yani bide bu ilişki de ağrı yani bende birleşme olunca kasiklarima resmen bi ağrı biniyo değişik bi duygu bu normalmiymis yani simdi o yazdığın doktor ne demiş sana tam olarakYani biz hamile kalirsak catlatma ignesiyle kalcz ya bazen erken test yapsakta cikabliyoms cnm msjlarn burdan bana gec gelio cnm bide telim kasiyo k.bkma
Tarifsiz bi agri dmi bnde de oluyo bacaklarini dikmek yerine kalcanin altina cok yuksek yastik koy dedi sen ne kadar koyuyorsn bn 3 yastik koyuyorm kalcamin altina evet kasiklarda agri normalmis cnmCanım benim bildiğim kadarıyla çatlatma ignesinden 15 gün sonra falan ogreniliyormus eee bizde 12 martta catlattik 3 gün geç çatlama 15 Mart say üzerine bide 15 gün koy öyle yani bide bu ilişki de ağrı yani bende birleşme olunca kasiklarima resmen bi ağrı biniyo değişik bi duygu bu normalmiymis yani simdi o yazdığın doktor ne demiş sana tam olarak
Face yada whatsapp cnm bn ikisnide kullaniyormTamam nası l iletişim kurcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?