Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra gebelik testi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle canım. Bende ovulasyon testi sipariş ettim. Herkes aynı düşüncede. Ovulasyon testi sayesinde hamileliği yakalayan çok olmuş
Dogru diyorsun bende cok okudum ovulasyonla hamile kalanlari ama ben daha onceleride kullandim bende hep dalgalanmali geciyordu yani yumurta problemi olanlar ovulasyon ise yaramiyor yani bende oyle.. hakkimizde hayirlisi olsun

Dogru diyorsun bende cok okudum ovulasyonla hamile kalanlari ama ben daha onceleride kullandim bende hep dalgalanmali geciyordu yani yumurta problemi olanlar ovulasyon ise yaramiyor yani bende oyle.. hakkimizde hayirlisi olsun
Düzensiz adet görenler adet bittikten 3 gün sonra başlanmalı diye okumuştum bir yerde çünkü ne zaman catliycagini bilemediğimiz için.

kızlar selam tekrardan ben çatlatma iğnesinin 18. günü adet oldum normalde adetim 6 gün sürerdi 3. günde bitti benim neyden kaynaklı olabilir acaba bilginiz var mı ?

merhabalar dokuz eylul hastanesine devam ettiniz mi?bende 10 gun once çatlatma ignesi vuruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…