- 17 Haziran 2023
- 133
- 16
- 26
Adet 19.gün mü oldunuzBende de o ağrılar oldu çatlatma iğnesinden sonra 14.gun kesin âdet geliyor diyorlardı umutlanıp 19.gun kan testi verdim negatif çıktı sonra adet geldi zatenumarım sizin tam tersi olur pozitif çıkarsınız
Bu ay boş geçeceğim doktoruma da söyledim. Biraz dinlenmem kendimi toparlamam lazımÜzülmeyin herşey vaktine esir ben inanıyorum bu ay olucakiğnesiz denicem bu ay sizde iğnesiz deneyin birkere
Sen bilirsin canımBu ay boş geçeceğim doktoruma da söyledim. Biraz dinlenmem kendimi toparlamam lazım
EvetAdet 19.gün mü oldunuz
Anladım canım o yüzden bende test yapmıyorum eğer 20 21.günde test yapacam olmazsam nasıl bu kadar sabırlıyım kendime inanamıyorum
Benden sürekli negatif görüyorum ama asla akıllanmıyorumAnladım canım o yüzden bende test yapmıyorum eğer 20 21.günde test yapacam olmazsam nasıl bu kadar sabırlıyım kendime inanamıyorumsanırım sürekli negatifi görmekten ama hiç umudum yok nedense
İnşallah canımm bakalım hayırlısı olsunBenden sürekli negatif görüyorum ama asla akıllanmıyorumgüzel haberlerle gelirsiniz inşallah negatiften pozitife dönenler var çünkü
Canım sen hsg çektirmiş miydin? Batım ya yarın ya Çarşamba. Eğer adetim gelirse doktorumdan hsg isteyeceğim. Herkes çok gerekli diyor. Sen ne düşünüyorsun?Üzülmeyin herşey vaktine esir ben inanıyorum bu ay olucakiğnesiz denicem bu ay sizde iğnesiz deneyin birkere
Ben çektirdim bencede çektirilmeli ben kürtaj olduğun için belki yapışıklık olmuştur diye istedim hsgden sonra hamile kalan çok varCanım sen hsg çektirmiş miydin? Batım ya yarın ya Çarşamba. Eğer adetim gelirse doktorumdan hsg isteyeceğim. Herkes çok gerekli diyor. Sen ne düşünüyorsun?
Tamam canım ben de isteyeceğim bu ay. SağolasınBen çektirdim bencede çektirilmeli ben kürtaj olduğun için belki yapışıklık olmuştur diye istedim hsgden sonra hamile kalan çok var
Güzel haberlerle gelin inşallahTamam canım ben de isteyeceğim bu ay. Sağolasın
Canım iğneden sonra belli bir günü yok. Benim düzenli olan adetim vardı. İğneden sonra adetlerim hep bozuldu. 1 hafta geç oldum. 15 gün sonra adet oldum. Saçma sapan döngüye girdim.Daha önce çatlama iğnesi olup adet gören arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz ?