Aminnn insallah allah herkese nasip etsinn. Sen test yapmadin mi daha yapsana kiz belki cikarsağlıkla kucağınıza da alın inşş darısı da ben ve tüm isteyenlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn insallah allah herkese nasip etsinn. Sen test yapmadin mi daha yapsana kiz belki cikarsağlıkla kucağınıza da alın inşş darısı da ben ve tüm isteyenlere
ay gerçekten mi kaderimiz aynı desene canım :) ben 3 haziranda iğne vuruldum 19 haziran adet günüm yarın kan vercemsenin kaç gün oldu cnmm senle ben forum forum gezioz vallaa inşş kavusuruz bebişlerimize
benim daha 8. gün iğneden sonra pazar gunu yapcam evde pazartesi zaten doktorum gel dedi benim erken öğrenmem gerek bende kan pıhtılaşması var 3 tane kayıbım olduAminnn insallah allah herkese nasip etsinn. Sen test yapmadin mi daha yapsana kiz belki cikar
benimde 19 u anaaamm bendemi versemay gerçekten mi kaderimiz aynı desene canım :) ben 3 haziranda iğne vuruldum 19 haziran adet günüm yarın kan vercem
ama ben ayın 7sinde vuruldumay gerçekten mi kaderimiz aynı desene canım :) ben 3 haziranda iğne vuruldum 19 haziran adet günüm yarın kan vercem
benim daha 8. gün iğneden sonra pazar gunu yapcam evde pazartesi zaten doktorum gel dedi benim erken öğrenmem gerek bende kan pıhtılaşması var 3 tane kayıbım oldu[/Q
hım anladım canım ınsallah ogernırsın kotu dusunme sakın
ha anladım ben pazar deyince 4 ü sandımama ben ayın 7sinde vuruldum
2 gün bekleyip yine yapın.kızlar bende 31 mayıs da çatlatma iğnesi vuruldum ve 36 saat sonra ilişki oldu. ve sonraki günlerde de oldu.
dün iğneyi vurulalı 14 gün olmuştu. ve dün test yaptın tek çizgi sizce erken mi yaptım. hamile kalıpta teste negatif çıkan oldu mu
Bence kan testi yaptirin idrar testinde hemen cikmayabiliyokızlar bende 31 mayıs da çatlatma iğnesi vuruldum ve 36 saat sonra ilişki oldu. ve sonraki günlerde de oldu.
dün iğneyi vurulalı 14 gün olmuştu. ve dün test yaptın tek çizgi sizce erken mi yaptım. hamile kalıpta teste negatif çıkan oldu mu
Bende ayni durumdayım suan sizin noldu sonucMERHABA ARKADASLAR BEN DE CATLATMA IGNESI VURULDUM 26 MAYIS DA 27-28-29 DA ILISKIYE GIRDIK DR 5HAZIRANDA TEST ISTEDI 6,31 TEST SONUCUM CIKTI. DR POZITIF DEDI AMA ILACLARDANDA YUKSELMIS OLABILIR DEDI 20 HAZIRANDA BI DAHA TEST ISTEDI AMA BEN OKADAR BEKLEYEMICEM BUGUN TEKRAR YAPTIRMAYI DUSUNUYORUM. SIZCE YUKSELIRMI YA KORKU DOLDU ICIM VE ADETİME DAHA 1 HAFTA VARDI TESTİ YAPTIGIM DA ERKEN OGRENDIM YANI. O YUZDEN MI DUSUK CIKTI ACABA DEGERLERIM ?
ignenin etkisi 12 gun kadar suruyoKızlar iğnenin 8. Günü kan degerim 11 çıktı sizce hala iğneden mi
Tamam tesekkur ederimignenin etkisi 12 gun kadar suruyo
birkac gun sonra tekrar kan verin
rica ederimTamam tesekkur ederim
bende hala olumlu sonuç alamadım,cumartesi iğne yaptırdım bekliyorum şimdilikselam arkadaşlar ,1 aydır yazan olmamış.olumlu sonuç alanlar oldu mu ?yada halen bekleyen var mı ?bende 1 hafta önce iğne oldum sonucu bekliyorum .
en zor kısmı bekleme kısmı sanırım .ben pcos hastasıyım .9 aydır çocuk istiyoruz .son 3 aydır tedavi oluyorum .benim vücudum klomene cevap vermedi .gonal f ile yumurta oluştu ve 23 mm iken çatlatma iğnesi oldum .haftaya çarşamba gününe kadar beklemem gerekiyorbende hala olumlu sonuç alamadım,cumartesi iğne yaptırdım bekliyorum şimdilik