Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır tabi kız niye çıksın o çizgi demi ama ayyyy hadi inşallahKızlaaar testi yapalı 1 saati gecti yine silik cizgi var ilk 5 dk yoktu simdi tekrar baktim uzerinden cok gecti silik cizgi var belli oluyo sizce gecerliligi var mıdır
12 günden evvel erken gebelik yapma canım bence insanın siniri bozuluyoAcaba erken gebelik testimi yoksa beş liralıkmı acaba hangısını yapmak daha iyi
Yaaaa ne bileyim eşim umutlanma 1saat gecti gecersiz diyo ben de sen goruyor musun yoksa ben gormek istedigim icin mi goruyorum diyorum görüyorum ben de var ama gecersiz silik o koyu olmasi lazim diyo ah bilemedim ki doktorun demesine fore haftaya persembe test yapmaliyimVardır tabi kız niye çıksın o çizgi demi ama ayyyy hadi inşallah
Canım o hiç hormon bulmasa niye çıksın diye düşünüyorum ama en iyisi sen yarın ilk idrarla yap bakalım bide biz acele ettiğimizden oluyo hep bunlarYaaaa ne bileyim eşim umutlanma 1saat gecti gecersiz diyo ben de sen goruyor musun yoksa ben gormek istedigim icin mi goruyorum diyorum görüyorum ben de var ama gecersiz silik o koyu olmasi lazim diyo ah bilemedim ki doktorun demesine fore haftaya persembe test yapmaliyim
Yap bakalım canım bi benim pozitifti 10.günde deBugun çatlatma iğnesi on gun oldu sadece sağ tarafımda batma oldu ıkı gündür bel agrısı var bırde arada basım dondu bole uykuyu zaten severım test yapsammı beklesemmi ne dersınız
Canım naptın merk ettim ben bugün normal gebelik yaptm sonuç bu sizce nasıl. Bugün 12.günümYaaaa ne bileyim eşim umutlanma 1saat gecti gecersiz diyo ben de sen goruyor musun yoksa ben gormek istedigim icin mi goruyorum diyorum görüyorum ben de var ama gecersiz silik o koyu olmasi lazim diyo ah bilemedim ki doktorun demesine fore haftaya persembe test yapmaliyim
Tatlim yaaaa benimde dün aynı boyleydi bugun yapamadım biraz daha bekleyecegim bu kez sabretcemCanım naptın merk ettim ben bugün normal gebelik yaptm sonuç bu sizce nasıl. Bugün 12.günümEki Görüntüle 1885644
Hadi bakalım ben dayanamayıp her gün sabah yapıyormTatlim yaaaa benimde dün aynı boyleydi bugun yapamadım biraz daha bekleyecegim bu kez sabretcem
Canım naptın merk ettim ben bugün normal gebelik yaptm sonuç bu sizce nasıl. Bugün 12.günümEki Görüntüle 1885644
Canım çok sağol ama insan inanamıyo yarın ki teste bakalım bide. Sen de mi çatlama iğnesi kullandınUmutlandırmak sonrasında hayal kırıklığına sebebiyet vermek istemem ama sevinmeye başla bence, gözün aydın :)
Ben de persembe gunune kadar beklicemBen bugun test yapmadım beklıcem biraz daha ya olumsuz olursa sma şimdi en azından bir umudum var
Persembe gunu adet olmam gereken gün canim doktor da duphaston diye bir ilac vermisti bebek olursa tutunsun diye o bittikten 1 hafta sonra test yap dedi persembe de ilacin bitiminin haftasi oluyor ignenin de 21.gunuSeydax senin persembe kaçıncı gunun
Kiizzzz 50 günün kalmış daha dun gibi ya buraya hamileyim diye yazdigin gun ne cabuk gecti yaaa inş bende gorurum o günleri doğum telaşı var mı naptin nasıl gidiyonuz bakalım14 gun tekrarla canim net bir sey gorulmuyor hafif var gibi
Canım çok sağol ama insan inanamıyo yarın ki teste bakalım bide. Sen de mi çatlama iğnesi kullandın
Cnm büyük ihtimalle hamilesin bende üç ay çatlama iğnesi oldum 8. Gün test yapmıştım bir saat sonra çok çok silik bir çizgi vardı ve günlük yapmaya devam ettim 10. Gün tamamen kayboldu snn 12. Günde bu kadar belirgin çıkmış kesin hamilesin bence :)Canım naptın merk ettim ben bugün normal gebelik yaptm sonuç bu sizce nasıl. Bugün 12.günümEki Görüntüle 1885644