Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ilgine çok teşekkür ederim. 2 nisan adet tarihimdi adet olmadım idrar testi yaptırdım negatif hiç haimle gibi de hissetmiyorum moralim bozuk dua edermisiniz bana hayırlısıyla hamile olayım.
Merhabalar çatlatma iğnesi otrivelle yapan var mı aranızda. Kendiniz mi vurdunuz iğneyi yoksa sağlık ocağında mı ? Bir fark olur mu ? Bir de çatlatma iğnesinden fayda gören var mı aranızda?
merhaba perşembe günü saat gece 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum göbekten bugün öğlen 12 de 36 saatim doldu fena sol kasığımda ağrı var normalmidir acaba
Merhabalar çatlatma iğnesi otrivelle yapan var mı aranızda. Kendiniz mi vurdunuz iğneyi yoksa sağlık ocağında mı ? Bir fark olur mu ? Bir de çatlatma iğnesinden fayda gören var mı aranızda?
ben yaptırdım çatlatma iğnesi kendim vurmadım özel hastaneye gittim sağlık ocağında çok tandıık var diye oraya gidemedim. bugün iğnenin 16.günü adet olmadım inat ettim testte yapmıyorum biraz daha geciksin bakalım
sol yumurtam 21.2mm olmuştu sol tarafım çok ağrımıştı iğneden 15dk sonra. 1 gün sonrada sağ tarafımın ağrısına mahvoldum onunda boyutu 16mm falandı. 24 saat sonra ilişki oldu biraz kasılmalarım oldu 36 saat sonra yine biraz ağrı hissettim ilişkide diğer günü ağrı falan kalmadı.
ben yaptırdım çatlatma iğnesi kendim vurmadım özel hastaneye gittim sağlık ocağında çok tandıık var diye oraya gidemedim. bugün iğnenin 16.günü adet olmadım inat ettim testte yapmıyorum biraz daha geciksin bakalım
Hayırlısı olsun canım inşallah gebesindir. Ben iğneden 13 gün sonra regl oldum bugün 2. Günüm. Doktora gittim tekrar klomen verdi . Bu ikinci ayım klomenle.