Çatlatma iğnesi

Bel ağrın varsa gebelik olabilir beni beklemek daha yorar ben direk yapıyorum ya test umut etmekten iyidir diye düşünüyorum sabah yaptım ve negatif bugün iğnenin 13.günü
Adetim gecikirse evde test yaparım evde pozitif çıkmadan kan vermek istemiyorum daha yıkıcı oluyo negatif le eve dönmek

Evet belki de bi boşverebilsem stres yapmasam olur diyorum ama elimde değil etrafımdaki herkes yeni doğum yaptı veya hamile bi tek benim yok
Benim de öyle kardeşlerim eşimin kardeşleri ya doğum yaptı ya da hamile insan onlar için seviniyor ama bir yerden sonra kendi için iyice üzülüyor

Benim de öyle kardeşlerim eşimin kardeşleri ya doğum yaptı ya da hamile insan onlar için seviniyor ama bir yerden sonra kendi için iyice üzülüyor
Evet öyle çok seviyorum onların çocuklarını ama benimde olsaydı şöyle yapardım böyle yapardım diye hayal kurmadan yapamıyorum evlenirken bi odamı boş bırakmıştım çocuk odası yaparım diye oda boş duruyor hala başka bişey de koymak istemiyorum

İnşallah en kısa zaman da bize de nasip olur canım duamızı eksik etmeyelim pozitif olalımmm olur inşallah

Hahah bende 28li söylemiştim softec günlük yapıyorum
İyi mi softec trendyolda göremedim canım akşam gelince eve test yaptım yine awox marka biri biri de days doctor ikisinde de çok çok silik fotoda çıkmayan zor görünen yada ben görmek istedim birde dün akşamdan beri beyaz akıntım var bugün de 3 defa gelmiş çamaşırıma direk beyaz renk birde açık konuşuyorum ama idrarımı kaba yaparken sümüksü birşeyde vardı içinde akıntı diyeyim hafif kaşık batması dün akşam vardı bugünde göğsüm biraz dolgunlaşmış hafif bir sızlama var ne diyorsun bunlar adet belirtilerimi acaba

Bende bu akşam test yaptım 17. Günü belim ağrıyor kasığımın sağ tarafına bişey batar gibi sancı oluyor belirti sanmıştım ama negatif çıktı test kist oluşmuşsa böyle belirti olurmu acaba 24 mm di yumurtam

Canım bilmiyorum benimde ilk iğnemdi bugüne kadar belirtim yoktu bugün belirtiler başladı adet belirtisi de olabilir bilmiyorum ama 2 3 güne netleşir herşey

Senin gibiyim senle aynı durumdayım bende geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum 15. Günü regl oldum sonra tedaviyi bıraktım 1 buçuk yıldır deniyoruz insan tedavi alınca daha çok takiyor Muş bunu anladım ama

Senin gibiyim senle aynı durumdayım bende geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum 15. Günü regl oldum sonra tedaviyi bıraktım 1 buçuk yıldır deniyoruz insan tedavi alınca daha çok takiyor Muş bunu anladım ama
Evet öyle geçen ay rahim filmi çekildiğim için tedavi almadım hiç kafaya takmadım ama uğraş verip olmayınca daha zor oluyo

Bence regl belirtisi değil gibi saydıkların zaten çok benziyor ikisi ama anlattığın benmde yaşadığım gebelik belirtisine benziyor. Elinde test varsa yarın sabah ilk idrarla denesene belki var akşam idrarı seyrelmiş olduğu için net çıkmamıştır. İnşallah vardır

Canım sabah da yaptım test çok silik sanki vardı ama emin değilim ben zorladığım için mi gördüm ya bide olsa koyulaşmazmıydı

Canım sabah da yaptım test çok silik sanki vardı ama emin değilim ben zorladığım için mi gördüm ya bide olsa koyulaşmazmıydı
Atsana bi resim. Dediğim gibi yarın sabah yap sen en garanti çıkar kesin. Senle tam bi hafta var ya aramızda bende haftaya çarşamba yapcam saatiyle ilgili olabilir koyulaşma olayı falan akşama mesela koyu çıkar ama hemen akşamdan bu sabaha çıkmayabilir

Benimde net deil ya yarına kadar beklim eğer belirginleşmzse yoktur foto çekmedim çünkü çıkmaz o derece silik şuan testlerde yanımda deil çalışıyorum ama yanıma ovalüsyon testi aldım onu yaparım gün içinde eğer koyu çıkarsa bir ihtimal gebelik diyebilirim ama çıkmazsa da yoktur zaten

İnşllah vardır canm

İnşllah vardır canm
İnşallah ya çok istiyorum ilk ilaç tedavimdi bu daha önce 5 gebelik kaybım oldu normal yolla inşallah hayırla sağlıkla olur nedense dünden beri umudum yeşerdi ama yine de kendimi kaptırmak istemiyorum akşam testlerde görürsem silikti olsa yarın kan veririm iş çıkışı

Evet öyle geçen ay rahim filmi çekildiğim için tedavi almadım hiç kafaya takmadım ama uğraş verip olmayınca daha zor oluyo
Takmamak en iyisi canım inanki akışına bırakmak ine vurundugum ay buseferde listemi dönüştü adet olmadım diye korkmuştum

Haber ver mutlaka canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…