-
- Konu Sahibi misafirimm
Evet ben de doktorumu değiştireceğim ama bir kere daha deneyeceğim 3. İğneyi sizin de inşallah bu son olur hamilelik haberini verirsinizBende bazen öyle hissediyorum bide sıkıldım artık ara versem iki ay diyorum bide sonrasında baştan başlamak istemiyorum belki doktorumu değiştiririm daha iyi birini bulursam
İnşallah sizden de güzel haberler alırızBenim 3. denemem bugun iğnenin7. Günü
İnşallah rabbim tüm isteyenlere bize de nasip etsinEvet ben de doktorumu değiştireceğim ama bir kere daha deneyeceğim 3. İğneyi sizin de inşallah bu son olur hamilelik haberini verirsiniz
Benimde 12.gündü ve negatif burdan da daha dönmez gibi bugüne kadar belirtim yoktu akşam adet belirtilerim de başladı17. Günü bugün 14. Gün test yaptım erken gebelik negatif çıktı
Benim adet belirtim yok karnım önceden ağrımaya başlardı 2 3 gün önceden,gecikebilir diye düşünüyorum adetim bide hiç belim ağrımazdı bu ay belim ağrımaya devam ediyor hala adetim gecikmeden test yapmıcam negatif görmekten çok yoruldumBenimde 12.gündü ve negatif burdan da daha dönmez gibi bugüne kadar belirtim yoktu akşam adet belirtilerim de başladı
Amin inşallah bazen o kadar çok dibe çöküyorum ki 2 3 gün sürekli ağladığım oluyo herkes hemen karaları bağlıyorsun daha 1 buçuk sene oldu 5 10 yıl uğraşanlar var diyo bende düşünüyorum belki benimde olmaz diye insan bekledikçe yıpranıyorAmin rabbim bu bekleyişlerimizin mükafatını verir inşallah çok zor gerçekten
Onda tam 36.saatte yapmıştık. Ve sonraki ilişkileride aynı saatte yapmıştım ama bu sefer maalesef iğneyi akşam yaptığım için 36.saati ertesi gün sabah 7ydi onu da gözüm kesmedi sabahın köründeBundan önce hatırlıyor musunuz çünkü hamilelik oluşmuş ya iğneyi kaçta yapmıştınız ilişki ne zaman olmuştu? Demek ki doğru zamanlarda oldu çünkü
kesinlikle haklısınız ama olumlu da olmamız gerekiyor stres yapmamak lazım zormuş gerçektenAmin inşallah bazen o kadar çok dibe çöküyorum ki 2 3 gün sürekli ağladığım oluyo herkes hemen karaları bağlıyorsun daha 1 buçuk sene oldu 5 10 yıl uğraşanlar var diyo bende düşünüyorum belki benimde olmaz diye insan bekledikçe yıpranıyor
İyi yapmışsınız bir de böyle denemek gerekOnda tam 36.saatte yapmıştık. Ve sonraki ilişkileride aynı saatte yapmıştım ama bu sefer maalesef iğneyi akşam yaptığım için 36.saati ertesi gün sabah 7ydi onu da gözüm kesmedi sabahın köründe
Bel ağrın varsa gebelik olabilir beni beklemek daha yorar ben direk yapıyorum ya test umut etmekten iyidir diye düşünüyorum sabah yaptım ve negatif bugün iğnenin 13.günüBenim adet belirtim yok karnım önceden ağrımaya başlardı 2 3 gün önceden,gecikebilir diye düşünüyorum adetim bide hiç belim ağrımazdı bu ay belim ağrımaya devam ediyor hala adetim gecikmeden test yapmıcam negatif görmekten çok yoruldum
Bnde takip ediyorum bakalım daha 6.günündeyimBel ağrın varsa gebelik olabilir beni beklemek daha yorar ben direk yapıyorum ya test umut etmekten iyidir diye düşünüyorum sabah yaptım ve negatif bugün iğnenin 13.günü
İnşallah senin tutmuştur canım benim 13.hün sabah negatifti hiç adet belirtim de yok bugün dün hafif kaşık batması oldu o da geçti normalde adet olmadan on gün öncesinde göğüs ağrım başlardı o da yokBnde takip ediyorum bakalım daha 6.günündeyim
İnşallah seninde vardır canım. Testlere aldanma yanıltabilir en garanti test gününde kan ver direk. Moralinde bozulmaz çünkü insan hüsrana uğruyor. Gerçi böyle diyorumda ben nasıl yapcam bilmiyorum daha 10 gün var test günümeİnşallah senin tutmuştur canım benim 13.hün sabah negatifti hiç adet belirtim de yok bugün dün hafif kaşık batması oldu o da geçti normalde adet olmadan on gün öncesinde göğüs ağrım başlardı o da yok
Zaman geçiyor bir şekilde canım ya testlerde görmeden kan vermem öyle de hüsran oluyor eve gidince akşam yine bi test yaparımİnşallah seninde vardır canım. Testlere aldanma yanıltabilir en garanti test gününde kan ver direk. Moralinde bozulmaz çünkü insan hüsrana uğruyor. Gerçi böyle diyorumda ben nasıl yapcam bilmiyorum daha 10 gün var test günüme
Canim merhaba nasilsin?? Acaba kimyasal olduğu içinmi geç gosterdi??Canm daha çok erken dedim ya benm 13 de negatif taa 16.günde pozitif gördüm o da silikti yani beta 14.5 çıkmıştı moralini bozma kafana da çok takıp stres yapma kendine.
Belki de bakalım hayırlısı olsun sende durum nedirCanim merhaba nasilsin?? Acaba kimyasal olduğu içinmi geç gosterdi??
Test yapmadim daha canim bekliyorum, 12 gune kadar negatifdi. Belki yarin bi kaset yaparim.Belki de bakalım hayırlısı olsun sende durum nedir