- 13 Ocak 2024
- 54
- 27
- 23
-
- Konu Sahibi misafirimm
İnşallah öyledirHayırlısı inşallah gebeyizdir
Daha bi belirti yok ama sürekli gecikiyordu zaten yine gecikebilir benimBen 15. Günü regl olmuştum
Daha umut varmı ki o zaman inşallah en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız13.gün negatif 16.gün pozitif görenlerdenimama kimyasal sonuçlandı maalesef
İnşallah. Kırmızıyı görene kadar umut hep varDaha umut varmı ki o zaman inşallah en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız
Ben yinede çok ümitlenmeyim de olmadığını öğrenince daha çok üzülüyorum sonraİnşallah. Kırmızıyı görene kadar umut hep var
Bugün yani belli belirsiz gölge çıktı gibi ama negatif gibide 10.gündü umudum pek kalmadı ya sence varsa yarın koyulaşmasımı gerekirİnşallah. Kırmızıyı görene kadar umut hep var
Canm daha çok erken dedim ya benm 13 de negatif taa 16.günde pozitif gördüm o da silikti yani beta 14.5 çıkmıştı moralini bozma kafana da çok takıp stres yapma kendine.Bugün yani belli belirsiz gölge çıktı gibi ama negatif gibide 10.gündü umudum pek kalmadı ya sence varsa yarın koyulaşmasımı gerekir
Kimyasal mı oldu ondan gec çıkmış olabilir canımCanm daha çok erken dedim ya benm 13 de negatif taa 16.günde pozitif gördüm o da silikti yani beta 14.5 çıkmıştı moralini bozma kafana da çok takıp stres yapma kendine.
Evet kimyasal olmuştu oKimyasal mı oldu ondan gec çıkmış olabilir canım
Merhaba çatlatma iğnesinden önce ve sonra ne zaman ilişkiye girilmeli herkes farklı bir şey söylüyor? Bazıları 36. Saatte diyor bazıları her gün diyor hatta günde 2 diyeni gördüm. Bazıları da 24. Ve 36. Saat diyor size nasıl söylenmişti?Evet kimyasal olmuştu o
Merhaba. Benmde bugün 5.günüm. Bundan öncekide iğneyle olmuştu kimyasal oldu.Merhaba çatlatma iğnesinden önce ve sonra ne zaman ilişkiye girilmeli herkes farklı bir şey söylüyor? Bazıları 36. Saatte diyor bazıları her gün diyor hatta günde 2 diyeni gördüm. Bazıları da 24. Ve 36. Saat diyor size nasıl söylenmişti?
Ben anlamıyorum bazı doktorlar da illa ki 36. Saatte ilişki olsun diyorlar. Biz de öyle yaptık. Eğer 12/24 saat arası çatlıyorsa bu ay da çok umut yokMerhaba. Benmde bugün 5.günüm. Bundan öncekide iğneyle olmuştu kimyasal oldu.
Ben 3 aralıkta akşam 7 de iğne yaptırdım dr 4/6/8/10/12 ilişki önerdi. Saati sordum 36.saat falan doğru mu diye.iğneden sonra 12/24 saat arasında çatlar dedi. Saatin bi önemi yok dedi doktorum. Ama benm 3 aralık iğne 3/4/6/8 aralık ilişki oldu bakalım hayırlısı.
Bundan önce hatırlıyor musunuz çünkü hamilelik oluşmuş ya iğneyi kaçta yapmıştınız ilişki ne zaman olmuştu? Demek ki doğru zamanlarda oldu çünküMerhaba. Benmde bugün 5.günüm. Bundan öncekide iğneyle olmuştu kimyasal oldu.
Ben 3 aralıkta akşam 7 de iğne yaptırdım dr 4/6/8/10/12 ilişki önerdi. Saati sordum 36.saat falan doğru mu diye.iğneden sonra 12/24 saat arasında çatlar dedi. Saatin bi önemi yok dedi doktorum. Ama benm 3 aralık iğne 3/4/6/8 aralık ilişki oldu bakalım hayırlısı.
Benimde üçüncü ayım ilk iki ay iğneden 36 saat sonra demişti bu ay iğne yaptırdığım gün dedi sabah iğneyi yaptırıp akşam ilişki önerdi adetime 3 gün kaldı bekliyorum bakalımBen anlamıyorum bazı doktorlar da illa ki 36. Saatte ilişki olsun diyorlar. Biz de öyle yaptık. Eğer 12/24 saat arası çatlıyorsa bu ay da çok umut yok
Her seferinde farklı bir şey söylüyorlar boşuna uğraş veriyor gibi hissediyorum artıkBenimde üçüncü ayım ilk iki ay iğneden 36 saat sonra demişti bu ay iğne yaptırdığım gün dedi sabah iğneyi yaptırıp akşam ilişki önerdi adetime 3 gün kaldı bekliyorum bakalım
Bugun iğnenin kaçınçı günüBenimde üçüncü ayım ilk iki ay iğneden 36 saat sonra demişti bu ay iğne yaptırdığım gün dedi sabah iğneyi yaptırıp akşam ilişki önerdi adetime 3 gün kaldı bekliyorum bakalım
Bende bazen öyle hissediyorum bide sıkıldım artık ara versem iki ay diyorum bide sonrasında baştan başlamak istemiyorum belki doktorumu değiştiririm daha iyi birini bulursamHer seferinde farklı bir şey söylüyorlar boşuna uğraş veriyor gibi hissediyorum artık
17. Günü bugün 14. Gün test yaptım erken gebelik negatif çıktıBugun iğnenin kaçınçı günü
İnşallah güzel haberler alırız hepimiz17. Günü bugün 14. Gün test yaptım erken gebelik negatif çıktı