Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi
- Konu Sahibi hzlkm16
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ağustos 2024
- 7
- 1
- 1
- 26
Normalde 14 gün sonra test yapman gerekir avakoda yedim ben ve proteinli yiyecekler tükettimKızlar merhaba çatlatma iğnesinden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyız ve bu dönemde yumurtanın gelişmesi için özellikle bir şeyler yediniz mi
Süt hormonun normal ise kuru incir tüketebilirsin çatlama dönemindede havuç kolay çatlamaya yardımcı oluyorKızlar merhaba çatlatma iğnesinden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyız ve bu dönemde yumurtanın gelişmesi için özellikle bir şeyler yediniz mi
- 30 Ağustos 2024
- 7
- 1
- 1
- 26
Sizin çatlatmanız olumlu mu sonuçlandıNormalde 14 gün sonra test yapman gerekir avakoda yedim ben ve proteinli yiyecekler tükettim
- 30 Ağustos 2024
- 7
- 1
- 1
- 26
Evet çatlama oldu bugğn 15. Gü
Umarım olumlu bir sonuç alırsınızEvet çatlama oldu bugğn 15. Günüm
- 30 Ağustos 2024
- 7
- 1
- 1
- 26
Amin inşallah dua ediyorum hepimiz içinİnşallah sizde gönlünüzden geçen ne ise olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
güzel haberinizi bekliyorum
Var mı bir gelişmeeeBenim normal de yarın regl günüm bugün kahve açık pembe leke geldi saat. 7 gibi şuanda var ama az sizce yerleşme kanamasımi adet mi oluyorum acaba
- 17 Haziran 2022
- 32
- 11
- 18
- 30
Merhaba test yaptınız mı bende çatlama iğnenin 11 gunundeyim test yaptım positif gözüküyor yanıltıcı mi bu test?Var mı bir gelişmeee
Eklentiler
İğnenin etkisinin geçip geçmediği önemli benimde bu testte hayali çizgi çıktı bi kaç gün sonra tekrar edin bence testi inşallah hamilesinizdirrr :))))))) ben cesaret edip tekrar yapamadım henüz testMerhaba test yaptınız mı bende çatlama iğnenin 11 gunundeyim test yaptım positif gözüküyor yanıltıcı mi bu test?
- 17 Haziran 2022
- 32
- 11
- 18
- 30
Dün çok silikti yok gibiydi bana koyulaşma oldu gibi geldi tam silinmeden koyulaşma olur mu ki..?İğnenin etkisinin geçip geçmediği önemli benimde bu testte hayali çizgi çıktı bi kaç gün sonra tekrar edin bence testi inşallah hamilesinizdirrr :))))))) ben cesaret edip tekrar yapamadım henüz test
İnşallah gebeyizdir :) siz ne zaman test yapacaksınız peki
Tam silikleşmeden tekrar koyulaşanlar olmuş tamamen negatife dönüp tekrar koyulaşan da olmuş inşallah sizinki pozitif olur 11. Gün erken çünkü :)
Hiç cesaretim yok pazartesiye kafar beklemek istiyorum hiç adet belirtim yok ama elim teste gitmiyor negatif görmekten çok yoruldum
Hiç cesaretim yok pazartesiye kafar beklemek istiyorum hiç adet belirtim yok ama elim teste gitmiyor negatif görmekten çok yoruldum
- 17 Haziran 2022
- 32
- 11
- 18
- 30
Bende çok korkuyordun benim iki sene oldu sürekli negatif bu ay ilk defa tedavi oldum.. vakti zamanı var diye kendimi teselli edip durdum olmayınca Allah'ın bir bildiği vardır diyorum.Tam silikleşmeden tekrar koyulaşanlar olmuş tamamen negatife dönüp tekrar koyulaşan da olmuş inşallah sizinki pozitif olur 11. Gün erken çünkü :)
Hiç korkma kuzum yap bence :)
Ben ne hevesleniyorum ne üzülüyorum şuan nasip kısmet çünkü
Benim bir düşüğüm oldu geçen sene mayısta temmuzdan beri olmayınca meğersem süt hormonum yüksekmiş onu öğrendik 1.5 ay ilaç tedavisi gördüm peşine doktor klomen ve iğne yaptı benim de ilk iğne deneyimim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun her zaman duam bu şekilde aAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah sende hamile kalırsın bu ayy hepinize dua ediyorum :)Bende çok korkuyordun benim iki sene oldu sürekli negatif bu ay ilk defa tedavi oldum.. vakti zamanı var diye kendimi teselli edip durdum olmayınca Allah'ın bir bildiği vardır diyorum.
Hiç korkma kuzum yap bence :)
Ben ne hevesleniyorum ne üzülüyorum şuan nasip kısmet çünkü
- 17 Haziran 2022
- 32
- 11
- 18
- 30
Çok üzüldüm canım rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahBenim bir düşüğüm oldu geçen sene mayısta temmuzdan beri olmayınca meğersem süt hormonum yüksekmiş onu öğrendik 1.5 ay ilaç tedavisi gördüm peşine doktor klomen ve iğne yaptı benim de ilk iğne deneyimim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun her zaman duam bu şekilde aAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah sende hamile kalırsın bu ayy hepinize dua ediyorum :)
İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz burayaÇok üzüldüm canım rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
- 25 Ağustos 2024
- 786
- 246
- 18
Regl oldum maalesef doktor tekrar klomene baslattirdi bugün tekrardan başlıyorum inşallah tutar bu seferVar mı bir gelişmeee
Herşeyin bir vakti zamanı var inşallah tutar bu sefer kaçınçı günde regl oldunRegl oldum maalesef doktor tekrar klomene baslattirdi bugün tekrardan başlıyorum inşallah tutar bu sefer