• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

İnşallah canım inşallah bende 5 senelik evliyim hatta 6 ya gireceğiz bu ay 😂 ilk 3 sene içinde 5 gebelik kaybım oldu sebebi bulunamadı hepsi kendiliğinden olan gebeliklerdi amh çok iyi herhangi bir sorunum yoktu sadece geçen sene rahim filminde t rahim çıktım sebep bu diyen oldu histeroskopi oldum şeklini düzeltti doktor dene olur dedi ameliyat olalı bir sene olacak geçen sene şubatta oldum bende hiç tedavi denemedim diye geçen ay başladım bu ay 2.iğnem hazirana kadar devam edecem olmazsa haziranda tüp bebek yaptıracağız inşallah gerek kalmaz ama bakalım
T rahim ters rahimmi demek

Kızlar durum güncellemesi yapmak istedim. Bugün aşılama 16. Gün kan testi verdim maalesef negatif. Ama hala adet olmadım. Normalde doktor 6 Ocak test verirsin demişti ama ha bugün ha yarın diyerek yaptım az önce negatif çıktı. Adet de olmadım. Yarın doktorumla görüşeceğim 🤷🏻‍♀️

Kızlar durum güncellemesi yapmak istedim. Bugün aşılama 16. Gün kan testi verdim maalesef negatif. Ama hala adet olmadım. Normalde doktor 6 Ocak test verirsin demişti ama ha bugün ha yarın diyerek yaptım az önce negatif çıktı. Adet de olmadım. Yarın doktorumla görüşeceğim 🤷🏻‍♀️
Bu igne asilama sonrasi falan adet kaymasi oluyomus galiba genelde 3 4 gun

Sanırım yani bilmiyorum. Bakalım adetin gelmesini bekleyecegim. 6-7 gündür Adet sancılarım çok oldu bel ağrılarım filan hala devam ediyor ama ne gelen var ne giden 🙂
Bu belirtiler kac gundur war testin 16 ci gunde negatif ama belirti olmasida igneden midir acaba

image.jpg

Bu belirtiler kac gundur war testin 16 ci gunde negatif ama belirti olmasida igneden midir acaba
Aşılama 10. Günden itibaren başladı. Pelvik ağrım çok oldu hatta kendi kendime idrar yolu enfeksiyonu mu oldum dedim. Sonra belime yayıldı. İğne etkisi çoktan gitmiştir. 19 Aralık iğne 21 Aralık aşılama olmuştum.

Bunu 2 gün önce yapmıştım demiştim ya sizede test yaptım silik çıktı ama çok çok zor diye bakalım ya korkuyorum adifedersğn gaz sıkışması var ve ishal gibiyim belirti midir
Ben kimyasal gebelik yaşadıgimda gaz sıkışması vardı onu hatırlıyorum canım inşallah hamilesindir

İshal derken daha yeni eve geldim cıvık dışı diyeyim bir kere oldu şuan iyiyim adet belirtim yok erken gebelik testleri de sanırım kurma çizgisi bırakmıyor
Bence yarın erken gebelik testi yap koyulaşma varsa direk kan vermeye git canım ben 15.gune gelmek için çok sabırsızlanıyorum inşallah zaman çabuk geçer

Back
X