- 23 Ağustos 2024
- 8
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi maveramavi
Hayırlısı olsun bakalım geri dönüş yapalım birbirimize geçen biri de yazmıştı 13.gün yaptım negatif çıktı 15.gün yaptım çok silik çıktı dedi kafam karıştıCanım iğneden sayman gerekiyor ilişkiden değil. Ben de seninle aynı gün iğne vuruldum. Testin bugün negatif çıktıysa daha pozitife dönmesi çok çok zor. Ben de sabah hastalanıyor gibi oldum tamamen gelmesini bekliyorum
Ama bizim 16. Günümüz iğne gününü sayarsak 17. Gün artık dönmez. Çatlatma iğnesi den 1 hafta sonra yani adetinden bir hafta önce farklı bir yumurtan çatladıysa bizler için gebelik ihtimali olabilir o da 16.17. gün çıkmaz. Geç döllenme denen durum olur. 13. Günümde negatifi gördüğümde adetimi beklemeue başlamıştım ben çünkü iğnenin 8. Günü negatifi görmüştüm. Döllenme süresi yumurtlamadan sonra 9-12 gün arası oluyor olsa çıkardı yani maalesef canımHayırlısı olsun bakalım geri dönüş yapalım birbirimize geçen biri de yazmıştı 13.gün yaptım negatif çıktı 15.gün yaptım çok silik çıktı dedi kafam karıştı
Teşekkür ederim canım çok sağolAma bizim 16. Günümüz iğne gününü sayarsak 17. Gün artık dönmez. Çatlatma iğnesi den 1 hafta sonra yani adetinden bir hafta önce farklı bir yumurtan çatladıysa bizler için gebelik ihtimali olabilir o da 16.17. gün çıkmaz. Geç döllenme denen durum olur. 13. Günümde negatifi gördüğümde adetimi beklemeue başlamıştım ben çünkü iğnenin 8. Günü negatifi görmüştüm. Döllenme süresi yumurtlamadan sonra 9-12 gün arası oluyor olsa çıkardı yani maalesef canım
Kızlar bende aynı durumdayım 14. Gün bugün iğneden sonra negatif 17. Gün bile pozitif görenler olmuş. Bir umut bekliyorum bugün dayanamadım iki defa test yaptım.
İnşallah hepimiz en kısa sürede pozitif görürüz kızlarKızlar bende aynı durumdayım 14. Gün bugün iğneden sonra negatif 17. Gün bile pozitif görenler olmuş. Bir umut bekliyorum bugün dayanamadım iki defa test yaptım.
Amin inşallah bugün 3 kez test yaptım. Yaptığım hiç doğru değil ama bu ay çok umutluydum. Psikolojik olarak çöktüm kızlar Allah en kısa zamanda nasip etsinİnşallah hepimiz en kısa sürede pozitif görürüz kızlar
Hepimiz çok istiyoruz olmasını o yüzden seni çok iyi anlıyorum bu benim 4.çatlama iğnem mesela daha önce hamile kaldım düşük yaptım. Bu da bizim sınavımız her ay yeni bir başlangıç bizlere de nasip olacak illa kiAmin inşallah bugün 3 kez test yaptım. Yaptığım hiç doğru değil ama bu ay çok umutluydum. Psikolojik olarak çöktüm kızlar Allah en kısa zamanda nasip etsin
Pcos var bende de geçen sene tam oldu dedik dış gebelik geçirdim Allah düşmanıma yaşatmasın çok zordu şimdi de pozitifi görmek için heyecanlanıyorum bir yandanda sağ tarafıma ağrı girse aman yine mi korkusuHepimiz çok istiyoruz olmasını o yüzden seni çok iyi anlıyorum bu benim 4.çatlama iğnem mesela daha önce hamile kaldım düşük yaptım. Bu da bizim sınavımız her ay yeni bir başlangıç bizlere de nasip olacak illa ki
Canım benim bende de pcos var ama umudumu yitirmiyorum sen de yitirme rabbim hiç beklemediğimiz anda nasip eder inşallah çok geçmiş olsunPcos var bende de geçen sene tam oldu dedik dış gebelik geçirdim Allah düşmanıma yaşatmasın çok zordu şimdi de pozitifi görmek için heyecanlanıyorum bir yandanda sağ tarafıma ağrı girse aman yine mi korkusu
Pcos olanlarda çatlatma iğnesi femara çok büyük etkisi oluyor olumlu olarak inşallah pozitifi görüp sağlıklı olarak kucağına alırsın. Korkularımız maalesef hep bizimlePcos var bende de geçen sene tam oldu dedik dış gebelik geçirdim Allah düşmanıma yaşatmasın çok zordu şimdi de pozitifi görmek için heyecanlanıyorum bir yandanda sağ tarafıma ağrı girse aman yine mi korkusu
İki kere yumurtlama görmüşsünüz bu çok iyiMerhaba bende bugün iğne oldum geçen hafta biri kendinden çatladı pazar günü bugün öylesine gittim bir yumurtam büyümüş doktor dedi hemen iğne vuruyoruz bugünden itibaren 4 günü değerlendireceğiz sonra gün aşırı dedi totalde 11 gün boyunca inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız rabbim yanimizda istemesek nasip etmez rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bilmiyorum inşallah 36.saat catlamayi yakalamayacagiz diye gunduzunde degerlendirdikİki kere yumurtlama görmüşsünüz bu çok iyibirinden biri tutar inşallah
36 saat kesin değil zaten 24 40 saat arası diyorlar içerde karşılamıştır inşallahBilmiyorum inşallah 36.saat catlamayi yakalamayacagiz diye gunduzunde degerlendirdik
Hahha spermler bayağı kalıyor diye önlemi erken aldım daha 24 bile olmamıştı ama artık bu dört gün tavşanlar gibi36 saat kesin değil zaten 24 40 saat arası diyorlar içerde karşılamıştır inşallah
Doktorların hepsi bit tuhaf zaten benim doktorun da çok değişik lafları var her gidişimde neden bu adama geliyoruz diye eşimle kendimizi sorguluyoruz.Hahha spermler bayağı kalıyor diye önlemi erken aldım daha 24 bile olmamıştı ama artık bu dört gün tavşanlar gibidün doktor diyor tadını çıkarın benim doktorum biraz değişik abiye söyle kiymetimi bilsin diyor
He ağzın bal yesin bugün yaptık yarın bile karşılaşma olabilirDoktorların hepsi bit tuhaf zaten benim doktorun da çok değişik lafları var her gidişimde neden bu adama geliyoruz diye eşimle kendimizi sorguluyoruz.3 4 gün yaşıyor zaten sperm merhaba diye karşılar inşallah
Ay böyle zorunlulukla olması çok kötü oluyor ya sinir oluyorum bu duruma da aslında bi yerdeHe ağzın bal yesin bugün yaptık yarın bile karşılaşma olabilirne saçma şey birini gorsek sevinmeyiz spermiskolar bulusunca keşke haberimiz olsa