Sabah birdaha yap yada gece uyuyup uyanınca benım yıne negatif cıkdı sabah 11 gün bidaha yapıcam içimden bi hıs yine tutmadı dıyoKızlar benim de aynı çatlatma iğnesi 9.gün sizce ne dersiniz
Sanki sizinki hamile gibi inş vardır. Özel değilse günleri nasıl degerlendırdınız benım umudum kalmadı negatif görünceKızlar benim de aynı çatlatma iğnesi 9.gün sizce ne dersiniz
İnşallah canım hepimizin vardır bu ay istediğimiz gibi olur her şey çatlatma iğnesinden tam 24 saat sonra + ertesin gün gece istediğiniz bi saatte yapın dedi doktorum aynı şekilde uyduk çatlatma iğnesi 25 temmuzda oldum çatlatma iğnesi öncesinde gün aşırı ilişki vermişti (dün yani testi yaptığım gün sabah kalktığım da aç karnına aşırı mide bulantım oldu ve kustum) bilmiyorum belki de psikolojiktir diyorum kendimce hafifte sancılarım batmalarım var ara araSanki sizinki hamile gibi inş vardır. Özel değilse günleri nasıl degerlendırdınız benım umudum kalmadı negatif görünce
Sen acaba iğneden ne kadar sonra yaptın çünkü bi dönem negatif sonra pozitife dönebiliyormuşSabah birdaha yap yada gece uyuyup uyanınca benım yıne negatif cıkdı sabah 11 gün bidaha yapıcam içimden bi hıs yine tutmadı dıyo
Hiç test yaptın mı canım İnşallah pozitiftir ben bugün yaptım Yine negatif tertemiz bir negatif Gerçekten çok yoruldumİnşallah canım hepimizin vardır bu ay istediğimiz gibi olur her şey çatlatma iğnesinden tam 24 saat sonra + ertesin gün gece istediğiniz bi saatte yapın dedi doktorum aynı şekilde uyduk çatlatma iğnesi 25 temmuzda oldum çatlatma iğnesi öncesinde gün aşırı ilişki vermişti (dün yani testi yaptığım gün sabah kalktığım da aç karnına aşırı mide bulantım oldu ve kustum) bilmiyorum belki de psikolojiktir diyorum kendimce hafifte sancılarım batmalarım var ara ara
Hiç test yaptın mı canım İnşallah pozitiftir ben bugün yaptım Yine negatif tertemiz bir negatif Gerçekten çokİnşallah canım hepimizin vardır bu ay istediğimiz gibi olur her şey çatlatma iğnesinden tam 24 saat sonra + ertesin gün gece istediğiniz bi saatte yapın dedi doktorum aynı şekilde uyduk çatlatma iğnesi 25 temmuzda oldum çatlatma iğnesi öncesinde gün aşırı ilişki vermişti (dün yani testi yaptığım gün sabah kalktığım da aç karnına aşırı mide bulantım oldu ve kustum) bilmiyorum belki de psikolojiktir diyorum kendimce hafifte sancılarım batmalarım var ara ara
Ben de 24 Temmuz'da yaptım iğneyi inşallah pozitife döner şimdi atıyorum yaptığım testleri bir bakın 8.9.10 gün iğne gününde sayarsam 11. Gün saymazsam 10 günİnşallah canım hepimizin vardır bu ay istediğimiz gibi olur her şey çatlatma iğnesinden tam 24 saat sonra + ertesin gün gece istediğiniz bi saatte yapın dedi doktorum aynı şekilde uyduk çatlatma iğnesi 25 temmuzda oldum çatlatma iğnesi öncesinde gün aşırı ilişki vermişti (dün yani testi yaptığım gün sabah kalktığım da aç karnına aşırı mide bulantım oldu ve kustum) bilmiyorum belki de psikolojiktir diyorum kendimce hafifte sancılarım batmalarım var ara ara
Işte 8 9 10 iğneye yaptığım günü sayarsam 11 saymazsam 10 gün İnşallah bir anda pozitif görürüm ama bugün de tertemiz bir negatifSen acaba iğneden ne kadar sonra yaptın çünkü bi dönem negatif sonra pozitife dönebiliyormuş
Hiç moralinizi bozmayın inşallah sonradan pozitife döner kaçıncı denemeniz acaba iğnenin etkisi geçmiş gibi gözüküyor birkaç gün sonra mutlaka tekrar deneyinIşte 8 9 10 iğneye yaptığım günü sayarsam 11 saymazsam 10 gün İnşallah bir anda pozitif görürüm ama bugün de tertemiz bir negatif
Sabah yaptım canım uyanınca ama anlamadım 2 test yaptım ikisi de bozuk çıktı neden olaki 2 sininde birden bozuk çıkmasıHiç test yaptın mı canım İnşallah pozitiftir ben bugün yaptım Yine negatif tertemiz bir negatif Gerçekten çok yoruldum
Bugün bi de kaset testle deniycem bakalımSabah yaptım canım uyanınca ama anlamadım 2 test yaptım ikisi de bozuk çıktı neden olaki 2 sininde birden bozuk çıkması
Ilk denememi Mayısta yaptım Haziranda gelişmemiş bu 2 deneme ama şimdi Ahmet Yıldız bakan diye birini buldum ona gideceğim Onun da hastası çok ama başarısı fazla içimden birisi bununla tutmadığını söylüyorHiç moralinizi bozmayın inşallah sonradan pozitife döner kaçıncı denemeniz acaba iğnenin etkisi geçmiş gibi gözüküyor birkaç gün sonra mutlaka tekrar deneyin
Anladım canım sen içini ferah tut Allah hepimize en hayırlısından güzelinden nasip edecek inşallahIlk denememi Mayısta yaptım Haziranda gelişmemiş bu 2 deneme ama şimdi Ahmet Yıldız bakan diye birini buldum ona gideceğim Onun da hastası çok ama başarısı fazla içimden birisi bununla tutmadığını söylüyor
Ben hiç bozuk görmedim testi olarak nasıl oluyor ki kendimi teselli etmeye çalışıyorum Belki benimkiler de bozuktur diye psikolojik olarak artık kendimde belirti varmış gibi hissetmeye başlıyorumSabah yaptım canım uyanınca ama anlamadım 2 test yaptım ikisi de bozuk çıktı neden olaki 2 sininde birden bozuk çıkması
Atayım canım birazdanBen hiç bozuk görmedim testi olarak nasıl oluyor ki kendimi teselli etmeye çalışıyorum Belki benimkiler de bozuktur diye psikolojik olarak artık kendimde belirti varmış gibi hissetmeye başlıyorum
Ben Gebelik testini toplu aldım Çünkü trendyol'dan böyle tek tek bulamıyorum burada eczaneler bize çok uzak En azından oradan kullanıyorum İnşallah seninki de tutar birbirimizden haberdar olalım kaldı şurada son 5 günSabah yaptım canım uyanınca ama anlamadım 2 test yaptım ikisi de bozuk çıktı neden olaki 2 sininde birden bozuk çıkması
Bekliyorum teşekkür ederim bu arada Rabbim hepimize bir evlat nasip etsin inşallah ama insanlar sürekli bana hatta birkaç Doktor da soğan kürü Hayat otu ve kuru incir suyunu dene dediler ama ben Nescafe bile içemeyen insanım onu hiç içemem Siz hiç içtiniz miAtayım canım birazdan