- 23 Haziran 2023
- 20
- 2
- 6
- 20
- Konu Sahibi sila091827
-
Bende 5 hazıranda vuruldum canım buyuk ıhtımal yoktur dusuk cıkmısMerhaba 4 haziranda catlatma ignesi oldum. 10. Gun sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptim cok silik cikti gun icinde tekrarladim tek cizgiydi . Bugün 12. Günüm kan verdim 0.4 çıktı
Bu durumu yaşayıp değeri sonradan yükselen var mı? Umudumu kesmeli miyim
Kan falan verdiniz miBende 5 hazıranda vuruldum canım buyuk ıhtımal yoktur dusuk cıkmıs
2. Denemem sürekli araştırıyorum sonradan yükselen olmuş. Kanda negatif alıp testte pozitif görenler varKan falan verdiniz mi
Yok canım vermedım bugun test yaptım negatıftı adet gunum carsamba ama herkesın cıkıyor benımde olmadı galıbaKan falan verdiniz mi
Insallah canım yukselır rabbım mucızelerını yaratır bızım ıcın. Ama benım doktorum 12ncı gun kan testı 14ncu gun gebelık testı yap demıstı2. Denemem sürekli araştırıyorum sonradan yükselen olmuş. Kanda negatif alıp testte pozitif görenler vargeç döllenme olabilir. Umarım öyledir. Salı günü batı beklicem
Haber vermeyi unutma çarşamba günü inşşş guzel haberler alırızInsallah canım yukselır rabbım mucızelerını yaratır bızım ıcın. Ama benım doktorum 12ncı gun kan testı 14ncu gun gebelık testı yap demıstı
Evet canım normalde 14. Gun bat olmazsa kan testi dedi Dr. Ama ben dayanamayıp dün gece verdim. 10. Gun testte çok silik çıkmıştı ama dün gece 0.4tü beta. İnş geç döllenme falandırCanım 14. Gün beklemek gerekmiyor mu?
İnşallah kuzum bende iğnemin 5. GünündeyimEvet canım normalde 14. Gun bat olmazsa kan testi dedi Dr. Ama ben dayanamayıp dün gece verdim. 10. Gun testte çok silik çıkmıştı ama dün gece 0.4tü beta. İnş geç döllenme falandıryarın bat olması gerekiyor bakalım hayırlısı olsun
Canım zaten vurduğum ilk günü sayiyordum ben. Onu saymazsam bugün 12. Günüm. Yani ben dün kan verdim 11. Gündü.10. Gün erken bence. Çünkü çatlatma iğnesi vurulunca hemen aynı gün çatlamıyor. 36 ya da 72 saat arasında çatlama olduğunu varsayarsak ve iğneden sonra yaşanan ilişki günlerini varsayarsak 10. Gün erken bence
Az önce birinde okudum testte 11. Gün negatif görüp 12. Gün pozitifi görenler var bir umut bekliyorum10. Gün erken bence. Çünkü çatlatma iğnesi vurulunca hemen aynı gün çatlamıyor. 36 ya da 72 saat arasında çatlama olduğunu varsayarsak ve iğneden sonra yaşanan ilişki günlerini varsayarsak 10. Gün erken bence
Az önce birinde okudum testte 11. Gün negatif görüp 12. Gün pozitifi görenler var bir umut bekliyorum
Bilmiyorum kuzum ama bana göre doğrusu dediğin gibi iğne gününü saymamak. Hakkında hayırlısı olsun. Bugün test yaptınız mıCanım zaten vurduğum ilk günü sayiyordum ben. Onu saymazsam bugün 12. Günüm. Yani ben dün kan verdim 11. Gündü.
Yapamadım yakinimdaki eczane kapalıydı çalıştığım için nöbetçi eczaneye de gidemedim bekliyorum esim falan gelirse mecburen ona aldıracagimBilmiyorum kuzum ama bana göre doğrusu dediğin gibi iğne gününü saymamak. Hakkında hayırlısı olsun. Bugün test yaptınız mı
Ay hadi güzel haberler ver bizeYapamadım yakinimdaki eczane kapalıydı çalıştığım için nöbetçi eczaneye de gidemedim bekliyorum esim falan gelirse mecburen ona aldıracagim
Adetıme 2 gun var erken gebelık yaptım koca bı negatıf canım ben elendım ınsallah sen guzel haber alırsınHaber vermeyi unutma çarşamba günü inşşş guzel haberler alırız
Sanmıyorum... umudum kalmadı. Regl oldunuz muAdetıme 2 gun var erken gebelık yaptım koca bı negatıf canım ben elendım ınsallah sen guzel haber alırsın
Hayır reglı olmadım ovulasyon testı yaptım adetıme 2 gun var koyu geldıSanmıyorum... umudum kalmadı. Regl oldunuz mu
Erken gebelik testini ne zaman yaptınızHayır reglı olmadım ovulasyon testı yaptım adetıme 2 gun var koyu geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?