- 8 Ağustos 2023
- 5.812
- 6.626
- 118
- Konu Sahibi sila091827
-
Regl oldunuz muPsikolojim hiç iyi değil artık. İki senedir negatif görmekten çok yoruldum. Birdaha denemicem. Hiçbir umudum yok artık size bol şans. Umarım en yakın zamanda Rabbım kucağınızı doldurur
10.gün kan testimde 2.26 beta çıktı 11. Gün tekrar verdim 1.3 e düşmüştüMerhaba 4 haziranda catlatma ignesi oldum. 10. Gun sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptim cok silik cikti gun icinde tekrarladim tek cizgiydi . Bugün 12. Günüm kan verdim 0.4 çıktı
Bu durumu yaşayıp değeri sonradan yükselen var mı? Umudumu kesmeli miyim
Evet oldum bitti şimdi tekrardan bir test yaptım hayalet çizgi görüyor gibiyim yada görmek istediğim gibi mi görüyorum anlamış değilim... size de göndereyim bakar mısınızRegl oldunuz mu
Regl oldun mu canım. Biraz zaman geçmiş ama yeni gördüm10.gün kan testimde 2.26 beta çıktı 11. Gün tekrar verdim 1.3 e düşmüştü
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettimCanım benım belkıde cok kafaya takmamak gerek benım umudum hıc yok en son gıttıgım doktor senın cocugun olmaz dedı yumurtan yok rahım duvarın ınce ılacda fayda etmez dedı adet olsam baska doktora gıdıcem. Allahtan umıt kesılmez. Belkıde ovulasyon felan yapmamak lazım 2 gunde bır ılıskı yasamak lazım
Bakariz tabiEvet oldum bitti şimdi tekrardan bir test yaptım hayalet çizgi görüyor gibiyim yada görmek istediğim gibi mi görüyorum anlamış değilim... size de göndereyim bakar mısınız
Adetım 15 gun gecıktı ıkı kere yumurtlama olmus sımdı baska doktora gıdıyorum bakalım ne olcakMerhaba sonucunuz ne oldu merak ettim
Testleriniz negatif mi peki.Adetım 15 gun gecıktı ıkı kere yumurtlama olmus sımdı baska doktora gıdıyorum bakalım ne olcak
Suan adet oldum ovulasyon testım ılk yumurtlamadan 12 gun sonra felan yıne pıktı ıkı gun ucuncu gun sılıklestı ve sonrasında 14ncu gun hastalandım sımdı tekrar doktor konrolu bakalımTestleriniz negatif mi peki.
Demek ki regl öncesi bi yumurtlama daha yasamissiniz. Umarim güzel haberler alabilirsiniz. Sıkmayın canınızı ne umut olmayanlarin olmus gebelik. Insallah bizlere de nasip olur.Suan adet oldum ovulasyon testım ılk yumurtlamadan 12 gun sonra felan yıne pıktı ıkı gun ucuncu gun sılıklestı ve sonrasında 14ncu gun hastalandım sımdı tekrar doktor konrolu bakalım
Valla canım cok yoruldum. Her doktor baska bırsey soyluyor kendımı deney gıbı goruyorum allahın zoruna gıtmesın sıtem degıl ama bır yorgunluk var uzerımde. Insallqh tez zamanda guzel haberler alırızDemek ki regl öncesi bi yumurtlama daha yasamissiniz. Umarim güzel haberler alabilirsiniz. Sıkmayın canınızı ne umut olmayanlarin olmus gebelik. Insallah bizlere de nasip olur.
İnşallah canımValla canım cok yoruldum. Her doktor baska bırsey soyluyor kendımı deney gıbı goruyorum allahın zoruna gıtmesın sıtem degıl ama bır yorgunluk var uzerımde. Insallqh tez zamanda guzel haberler alırız
Evet femare + çatlatma iğnesi için doktordayım şuan 3. Olacak buRegl oldun mu canım. Biraz zaman geçmiş ama yeni gördüm
İğneyi vurdurduktan sonra belirtilerini yaşadınız mı yani kasık ağrısı göğüs hassasiyeti baş dönmesi vs. Hamile miyim acaba dedirtecek belirtiler?Evet femare + çatlatma iğnesi için doktordayım şuan 3. Olacak bu
Aslında bir çoğu psikolojik oluyor ilk iğnede daha çok hissediyorsun sonuçta bir hormon artışı var kasıklarda ağrı çoktu 2. De daha az 3. De hiç yokİğneyi vurdurduktan sonra belirtilerini yaşadınız mı yani kasık ağrısı göğüs hassasiyeti baş dönmesi vs. Hamile miyim acaba dedirtecek belirtiler?
Benim çatlatma iğnesinde 10. günüm 5. gün test yaptım denemk için çift çizgi çıktı bugün yine yaptım tek çizgiydi Belirti olarak ağrılarım var sadece bir de kabızlık yaşadınız mı ben normalde hiç olmazdım o da belirtiymişİğneyi vurdurduktan sonra belirtilerini yaşadınız mı yani kasık ağrısı göğüs hassasiyeti baş dönmesi vs. Hamile miyim acaba dedirtecek belirtiler?
Çok erken test yapmışsınız ilacın etkisiyle çift çizgi çıkmıştır. Ben bütün belirtileri yaşadım ama maalesef günümde adet oldum. İnşallah sizin için hayırlısı olsunBenim çatlatma iğnesinde 10. günüm 5. gün test yaptım denemk için çift çizgi çıktı bugün yine yaptım tek çizgiydi Belirti olarak ağrılarım var sadece bir de kabızlık yaşadınız mı ben normalde hiç olmazdım o da belirtiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?