- 17 Temmuz 2023
- 56
- 5
- 25
Yok daha perşembe günü oldum 5 gün oldu çatlatma iğnesi etkisinin geçtiğini düşünmüyorum sadece üçüncü gün ilaç işe yaradı mı diye merakımdan yaptım onda da silik çizgi çıkmıştı ama 3. Gün bence geçmemiştir bugün 5 bugünde yanıltır beni diye düşünüyorum ayın 18’i beta hcgg verme günüm 12.gün olacak iğne sonrası beklemek istiyorum çünkü dayanamayıp dokuzuncu onuncu günlerde yapanlar çok stres yapmışlar gibi okudum sitede öyle olsun istemiyorum bidaha yapmıycamAnladım peki sen test yaptın mı sonucun nedir
Bence 14 gün geçsin sonra kan ver. Ben geçem ay 16. Gün regl oldum. O yüzden bu ay iğnenin 16. Gününde regl olmazsam test yapcamYok daha perşembe günü oldum 5 gün oldu çatlatma iğnesi etkisinin geçtiğini düşünmüyorum sadece üçüncü gün ilaç işe yaradı mı diye merakımdan yaptım onda da silik çizgi çıkmıştı ama 3. Gün bence geçmemiştir bugün 5 bugünde yanıltır beni diye düşünüyorum ayın 18’i beta hcgg verme günüm 12.gün olacak iğne sonrası beklemek istiyorum çünkü dayanamayıp dokuzuncu onuncu günlerde yapanlar çok stres yapmışlar gibi okudum sitede öyle olsun istemiyorum bidaha yapmıycam
Doktor 12 dedi diyeBence 14 gün geçsin sonra kan ver. Ben geçem ay 16. Gün regl oldum. O yüzden bu ay iğnenin 16. Gününde regl olmazsam test yapcam
Yaa tmm canım inşallah güzel haberi alırızDoktor 12 dedi diye
Yoksa ben meraktan çatlarım ama eşim falan dayandın bu zamana kadar yapmadın daha da yapma diyor bakalım inşallah tutar yarabbim hepimiz en tez vakitlerde en en kısa sürede hayırlı sağlıklı sıhhatli afiyetli evlatlarımızı kucağımıza alırız ama en kısa zamanda duada detay önemliYaa tmm canım inşallah güzel haberi alırız
Kafam karışır diye yapmıyorum herkesin vücudundan atılma süresi vs değişiklik gösteriyor kimi 9 günde kimi 12 günde falan tamamen aklım bulanır diye yapmak istemedimYaa tmm canım inşallah güzel haberi alırız
Haklısın canımKafam karışır diye yapmıyorum herkesin vücudundan atılma süresi vs değişiklik gösteriyor kimi 9 günde kimi 12 günde falan tamamen aklım bulanır diye yapmak istemedim
Burda öyle diyodum ama yaptım test 9. Gün böyleydi iğne gününü saymadan 9Haklısın canım
Canım cuma kesin sonuç çıkar herhaldeAdet günüme 4,5 gün kadar var değerim 19.20 kızlar nasıl
Bugün 53 çıktı fakat iki gündür yoğun kanamam var ama doktor güzel yükseldiği için gebelik sağlıklı dedi napıcam ama ped dolduracak kadar kanama geliyorCanım cuma kesin sonuç çıkar herhalde
Yaa canım çok sevindim değerin için. Doktorun dediğini yap. Kanama olması çok garip inşallah durur kanaman. Dua et inşallah tutunurBugün 53 çıktı fakat iki gündür yoğun kanamam var ama doktor güzel yükseldiği için gebelik sağlıklı dedi napıcam ama ped dolduracak kadar kanama geliyor
İğne felan vermedi mi doktorunuz acaba düşük önleyici içinBugün 53 çıktı fakat iki gündür yoğun kanamam var ama doktor güzel yükseldiği için gebelik sağlıklı dedi napıcam ama ped dolduracak kadar kanama geliyor
Bende çok sevindim ama bi anda çok aşırı et parçaları geliyor mesela ama değer 19 dan iki gün sonra 53 e çıktı doktor da diyor ki cumartesi kan ver 100den fazla çıkarsa sağlıklı yani kaç kere ped attım bilmiyorum büyük pıhtılı geliyor nasıl olacak ki böyle anlam veremedim bide yükselmesi çok değişik bunca kanamaya herkes benimde böyle oldu diyo ama leke şeklinde gelse hiç korkmam kıpkırmızı ve koyu büyük etler geliyorYaa canım çok sevindim değerin için. Doktorun dediğini yap. Kanama olması çok garip inşallah durur kanaman. Dua et inşallah tutunur
İğneden sonra daha çok geldi o parçalarİğne felan vermedi mi doktorunuz acaba düşük önleyici için
Bende çok iğne kullandım ama benimki leke lekeydi öyle ped doldurucak şekilde hiçbir zaman olmadı.İğneden sonra daha çok geldi o parçalar
Bir doktora daha git istersen canım. Böyle endişe verici çünkü. Çok kanaman olmuşBende çok sevindim ama bi anda çok aşırı et parçaları geliyor mesela ama değer 19 dan iki gün sonra 53 e çıktı doktor da diyor ki cumartesi kan ver 100den fazla çıkarsa sağlıklı yani kaç kere ped attım bilmiyorum büyük pıhtılı geliyor nasıl olacak ki böyle anlam veremedim bide yükselmesi çok değişik bunca kanamaya herkes benimde böyle oldu diyo ama leke şeklinde gelse hiç korkmam kıpkırmızı ve koyu büyük etler geliyor
Bir de dua et hayırlısıyla sana bağışlamasını iste Allah’tan. İnşallah her şey normaldir sakin olmaya çalışBende çok sevindim ama bi anda çok aşırı et parçaları geliyor mesela ama değer 19 dan iki gün sonra 53 e çıktı doktor da diyor ki cumartesi kan ver 100den fazla çıkarsa sağlıklı yani kaç kere ped attım bilmiyorum büyük pıhtılı geliyor nasıl olacak ki böyle anlam veremedim bide yükselmesi çok değişik bunca kanamaya herkes benimde böyle oldu diyo ama leke şeklinde gelse hiç korkmam kıpkırmızı ve koyu büyük etler geliyor