10 gün canımBenim çok hafif hissedilmicek kadar kaçıncı günün canım senin benim 6. Günüm
Hadi hayırlısı inşallah hepimiz pozitif görürüzMerhaba kızlar bende 20 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne vuruldugum günü sayarsam 9.gunum sonucu merakla bekliyorum
Bize vurulan igneler hamilelik hormonu onu vucuta atana kadar hamile kadınların ilk aylarda yaşadığı belirtileri yaşıyoruz acaba hamilemiz diyoruz ama hamile olsakta olmasakta karıştırabiliyoruz o kadar igne ilaç kulanıca normal yola hamileli kalan insanlarda evet Bende de bu olmuştu deyince hevesleniyoz ümitleniyoz istemek beklemek zor rabim kolaylaştırsın zorlaştırmasın biz o pozitifi görene kadar acabamılar bırakmayacaz inşallah tez zamanda dogru zamanında daha fazla bekletmeden hayırlı Salih evlatlar nasip etsinBide bende aşırı gaz vAr
Amin inşallah çok da ümitli değilim ben çünkü sigara gibi kötü alışkanlığım var ve birakamadim ilk aşılamam yaşım 24Bize vurulan igneler hamilelik hormonu onu vucuta atana kadar hamile kadınların ilk aylarda yaşadığı belirtileri yaşıyoruz acaba hamilemiz diyoruz ama hamile olsakta olmasakta karıştırabiliyoruz o kadar igne ilaç kulanıca normal yola hamileli kalan insanlarda evet Bende de bu olmuştu deyince hevesleniyoz ümitleniyoz istemek beklemek zor rabim kolaylaştırsın zorlaştırmasın biz o pozitifi görene kadar acabamılar bırakmayacaz inşallah tez zamanda dogru zamanında daha fazla bekletmeden hayırlı Salih evlatlar nasip etsin
Yaa sigara bu süreçte çok kötü yaşın daha genç sendeki problem ne canım? Canım bende 1 yılık evliyim 28 yaşındayım benim polikist Oliver var eşimle alakalı bir problem yok evlenmeden öncesinde regli düzenim vardi evlendikten sonra başladı ben yeni evliliğe evlendikten 10 gün sonra yurt dışına geldim farklı ortama bagladım 4 ay bekledim hemdüzenim bozuldu hemde çocuk olmayınca bir doktor gitti o doktor miyon dedi dogum kontrol hapı verdi yüksek doz sonra benim prolaktin yükseldi düşürmek için ilaç falan yine olmayınca beni başka doktora yönlendirdi ben daha burda devam etmeyem türkiyeye gidecem deyip türkiyede kontrol yaptırdım oda pcos oldugun hsg filmi çekti bir sıkıntı yok duphaston hap verdi 6 ay kulan birkaç kiloda ver olur olmasa geldedi ben 4 ay kulandım tekrar türkiyeyedeki doktor gittim oda yumurta geliştime için femara gonal f 300 verdi 3 yumurtam gelişti çatlatma ignesi verdi 36 saat sonra çatlar dedi benim eşimde yurt dışındaydı igne saatini ayarlayarak eşimin yanına geldim ama o ay olmadı ama şimdi fark ediyorum ben çok yanlış doktora gitmişim çatlatma iğnesi öncesi 2 gün ilişki olması lazım birde çatlatma zamanı olması lazım mış bana bunu anlatmadı 36 sonra ilişki olsun tamam dedi sperm kanala gitme süresi varmış yumurta ömrüm 12 saat o saatte buluşmaya biliyorlarmış birde bana ne takviye vitamin falan vermedi folik asit bile kan deyelerin bir sıkıntı varmı diye bile sormadı şimdi tekrar yurt dışındayım iyi bir doktora denk geldigimi düşünüyorum o bana takviye birsürü vitamin verdi olası gerek yapılması gereken nese yaptı inşallah rabimde nasip eder olur önemli doktora denk gelmek çok önemli işi ticarete dökmüşler ne kadar çok gidersen o kadar çok para kazanıyorlar diye birleri mahvediyorlar çok uzun oldu haklını helal et ama yazmak istedim çünkü bilmiyoruz birçok şeyi yaşayarak deneyimleyerek ögreniyouz o kadar zaman boşa o kadar acı çekiyoruz bence bildigi faydalı şeyler söyleyecen yeni başlayanlar için en azından onlar bu kadar yıpranmayacakAmin inşallah çok da ümitli değilim ben çünkü sigara gibi kötü alışkanlığım var ve birakamadim ilk aşılamam yaşım 24
Senin için hayırlısı olsun canım seni tedavi aşılama mı? Korkulacak birşey yok okadar acı falan olmuyor hafif yanma oluyor ingenin vuruldugu yerde küçük kızarıklık okadar ben iki defa yaptım bende en azından öyle oldu sonrası günlerdegögüs hassasiyeti oluyor kasıklarda ara ara hafif agrı okadar stres yapma sonrasındada sabırsızlıkla günleri sayıyon çok yorucu bir süreç kendini çok dinleme a bu belirti hamilelik belirtisi deme igne etkisi olabiliyor sonra olmayınca çok üzülüyo insan inşallah sen ilk sefer olur bu süreci daha uzun yaşamasın rabim isteyen dileyen kerkese nasip etsin bizleredeMerhaba hanımlar bende bir buçuk saat sonra iğne vurulucam hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah vurulduktan sonra ne gibi etkiler gösterdi sizlerde ne yapmamız lazım sonrasında ilk kez vurulcam korku da var insan ne olacak diye düşününce bile yetiyor sıkıntı almasına yardımcı olursanız sevinirim
Amin inşallah hepimize nasip etsin ilk kez vurulcam işte insan sabırsız oluyor aşılama yapılmayacak letu kullandım bu ay önceki iki ay klomen olmadı bu ay güzel gördü yumurtaları falan deneyelim garantiye almak için dedi umutluyuz bu ay ama sonu hüsran olacak diye çok korkuyorumSenin için hayırlısı olsun canım seni tedavi aşılama mı? Korkulacak birşey yok okadar acı falan olmuyor hafif yanma oluyor ingenin vuruldugu yerde küçük kızarıklık okadar ben iki defa yaptım bende en azından öyle oldu sonrası günlerdegögüs hassasiyeti oluyor kasıklarda ara ara hafif agrı okadar stres yapma sonrasındada sabırsızlıkla günleri sayıyon çok yorucu bir süreç kendini çok dinleme a bu belirti hamilelik belirtisi deme igne etkisi olabiliyor sonra olmayınca çok üzülüyo insan inşallah sen ilk sefer olur bu süreci daha uzun yaşamasın rabim isteyen dileyen kerkese nasip etsin bizlerede
Bende de polikistik var eşimde bisi yok canımYaa sigara bu süreçte çok kötü yaşın daha genç sendeki problem ne canım? Canım bende 1 yılık evliyim 28 yaşındayım benim polikist Oliver var eşimle alakalı bir problem yok evlenmeden öncesinde regli düzenim vardi evlendikten sonra başladı ben yeni evliliğe evlendikten 10 gün sonra yurt dışına geldim farklı ortama bagladım 4 ay bekledim hemdüzenim bozuldu hemde çocuk olmayınca bir doktor gitti o doktor miyon dedi dogum kontrol hapı verdi yüksek doz sonra benim prolaktin yükseldi düşürmek için ilaç falan yine olmayınca beni başka doktora yönlendirdi ben daha burda devam etmeyem türkiyeye gidecem deyip türkiyede kontrol yaptırdım oda pcos oldugun hsg filmi çekti bir sıkıntı yok duphaston hap verdi 6 ay kulan birkaç kiloda ver olur olmasa geldedi ben 4 ay kulandım tekrar türkiyeyedeki doktor gittim oda yumurta geliştime için femara gonal f 300 verdi 3 yumurtam gelişti çatlatma ignesi verdi 36 saat sonra çatlar dedi benim eşimde yurt dışındaydı igne saatini ayarlayarak eşimin yanına geldim ama o ay olmadı ama şimdi fark ediyorum ben çok yanlış doktora gitmişim çatlatma iğnesi öncesi 2 gün ilişki olması lazım birde çatlatma zamanı olması lazım mış bana bunu anlatmadı 36 sonra ilişki olsun tamam dedi sperm kanala gitme süresi varmış yumurta ömrüm 12 saat o saatte buluşmaya biliyorlarmış birde bana ne takviye vitamin falan vermedi folik asit bile kan deyelerin bir sıkıntı varmı diye bile sormadı şimdi tekrar yurt dışındayım iyi bir doktora denk geldigimi düşünüyorum o bana takviye birsürü vitamin verdi olası gerek yapılması gereken nese yaptı inşallah rabimde nasip eder olur önemli doktora denk gelmek çok önemli işi ticarete dökmüşler ne kadar çok gidersen o kadar çok para kazanıyorlar diye birleri mahvediyorlar çok uzun oldu haklını helal et ama yazmak istedim çünkü bilmiyoruz birçok şeyi yaşayarak deneyimleyerek ögreniyouz o kadar zaman boşa o kadar acı çekiyoruz bence bildigi faydalı şeyler söyleyecen yeni başlayanlar için en azından onlar bu kadar yıpranmayacak
İnşallah güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyleAmin inşallah hepimize nasip etsin ilk kez vurulcam işte insan sabırsız oluyor aşılama yapılmayacak letu kullandım bu ay önceki iki ay klomen olmadı bu ay güzel gördü yumurtaları falan deneyelim garantiye almak için dedi umutluyuz bu ay ama sonu hüsran olacak diye çok korkuyorum
Evet canım insallah güzel haberi veririm sana sende insallah güzel haber verirsin bana benim bugün karnim çok ağırdı dedim herhalde regl oluyorum sonra geçti sonra döner feln yedin istifra ettim neden öyle oldum anlamadimOzaman 1 kasımda sen güzel haberi verirsin ben 3 kasımda yacam test doktor öyle dedi ben diyer tedavide 17ci günde regli oldum diye 17 ci günüm geçsin sonra yapalım test dedik
Kilo problemin varmı? hsg film falan çektirdin mi? Birde bu süreçte vitamin takviye ne kulandın biliyorsun polikist Oliver olanlarda insülin direnci oluyo o olunca kilo almak kolay vermek zor aldıkçada yumurtama olmuyor insülin direnci artıyor falan ben şunu ögrendim polikist Oliver olan kişi kan deyeri iyi bir seviyede olacak olmuyorsa ektakviyelerele alıcak birde tedavi sürecinde omega 3, folate 400, vitamin E, magnezyum, folik asit inositol selenyum falan kullanması gerekiyor yumurta kalitesini iyi olsun birde bana doktor vajina progesteron verdi 14 gün 16 çatlatma iğnesi vurdum 19 başladım vajinal progestan birde selenyum içiyorum günde iki defa diyer vitaminleride doktorın önerdiği doz kullanıyorum inşallah bu ay güzel sonuçlar alırmBende de polikistik var eşimde bisi yok canım
Benimde karnımda agrı var adet olacakmışım gibi inşallah bunlar yerleşme agrılarıdırEvet canım insallah güzel haberi veririm sana sende insallah güzel haber verirsin bana benim bugün karnim çok ağırdı dedim herhalde regl oluyorum sonra geçti sonra döner feln yedin istifra ettim neden öyle oldum anlamadim
İnşallah ya bende de var ara ara gelip gidiyor başka bi belirti yok tabiki