Çatlatma iğnesi

Benimde ovitrellenin 17. Günü 14.gün kan testi negatif çıkmıştı ama adette olmadım gecikmemde var tekrar test mi yapsam acaba

Kilo problemin varmı? hsg film falan çektirdin mi? Birde bu süreçte vitamin takviye ne kulandın biliyorsun polikist Oliver olanlarda insülin direnci oluyo o olunca kilo almak kolay vermek zor aldıkçada yumurtama olmuyor insülin direnci artıyor falan ben şunu ögrendim polikist Oliver olan kişi kan deyeri iyi bir seviyede olacak olmuyorsa ektakviyelerele alıcak birde tedavi sürecinde omega 3, folate 400, vitamin E, magnezyum, folik asit inositol selenyum falan kullanması gerekiyor yumurta kalitesini iyi olsun birde bana doktor vajina progesteron verdi 14 gün 16 çatlatma iğnesi vurdum 19 başladım vajinal progestan birde selenyum içiyorum günde iki defa diyer vitaminleride doktorın önerdiği doz kullanıyorum inşallah bu ay güzel sonuçlar alırm🙏🌼eşimde özle karışım macunu kulanıyor bu aylil

Kilo problemin varmı? hsg film falan çektirdin mi? Birde bu süreçte vitamin takviye ne kulandın biliyorsun polikist Oliver olanlarda insülin direnci oluyo o olunca kilo almak kolay vermek zor aldıkçada yumurtama olmuyor insülin direnci artıyor falan ben şunu ögrendim polikist Oliver olan kişi kan deyeri iyi bir seviyede olacak olmuyorsa ektakviyelerele alıcak birde tedavi sürecinde omega 3, folate 400, vitamin E, magnezyum, folik asit inositol selenyum falan kullanması gerekiyor yumurta kalitesini iyi olsun birde bana doktor vajina progesteron verdi 14 gün 16 çatlatma iğnesi vurdum 19 başladım vajinal progestan birde selenyum içiyorum günde iki defa diyer vitaminleride doktorın önerdiği doz kullanıyorum inşallah bu ay güzel sonuçlar alırm🙏🌼eşimde özle karışım macunu kulanıyor bu ay
Kilom 75 boy 170 5 kilo falan vermen lazım dedi sadece doktor hah çekilmedim istemedim doktor da illa çekilmen lazım demedi vitamin takviyesi falan da vermedi nasip ya hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Öyle hayırlısı ama canım bende inositol kilo vermede insülin direnci düşürmeye dogurganlıgı artırmaya yarıyormuş bende bu ay ögrendim istersen sen doktunla görüştüğünde sor bir inositolü

Canım banada ilk tedavide vitamin falan vermemişti ama polikist Oliver oldugunda yumurta gelişirken kaliteli olsun diye vitamin takviye önemli oldugunu ögrendim birde hamile olursansa bebegin saglıklı olması için benim size tavsiyem doktorunuzla bunu danışın

Kızlar iştahınızda artış ve uykunuzda artış var mı
Benimde iştah artışı var ama uyku gün içinde pek işim yok dinlediğim için çok olmuyor benim bugün sırtımda agrı var sanki bogazınımda gögsümde birşey varmış gibi hafif öksürük oldu bir iki defa öksürük sırasında kasık ağrısı oluyor zaten gün içinde kasık agrım var adet olacakmışım gibi

Canim bugün nasılsın 13. Günümüz kahvaltidan sonra dun ve bugün istifra ettim seninde oluyormu merak ediyorum
Yok bende olmuyor sadece hafif kasık agrısı var sen test yapsana bu iyiye işaret istifra olması demeki var birşeyler hormonlar yukselmiş demektir inşallah vardır canım bende çok belirti olmaması benim bu serefede olmadı diye düşünüyorum

X