- 11 Ağustos 2022
- 278
- 54
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo problemin varmı? hsg film falan çektirdin mi? Birde bu süreçte vitamin takviye ne kulandın biliyorsun polikist Oliver olanlarda insülin direnci oluyo o olunca kilo almak kolay vermek zor aldıkçada yumurtama olmuyor insülin direnci artıyor falan ben şunu ögrendim polikist Oliver olan kişi kan deyeri iyi bir seviyede olacak olmuyorsa ektakviyelerele alıcak birde tedavi sürecinde omega 3, folate 400, vitamin E, magnezyum, folik asit inositol selenyum falan kullanması gerekiyor yumurta kalitesini iyi olsun birde bana doktor vajina progesteron verdi 14 gün 16 çatlatma iğnesi vurdum 19 başladım vajinal progestan birde selenyum içiyorum günde iki defa diyer vitaminleride doktorın önerdiği doz kullanıyorum inşallah bu ay güzel sonuçlar alırmeşimde özle karışım macunu kulanıyor bu aylil
Kilom 75 boy 170 5 kilo falan vermen lazım dedi sadece doktor hah çekilmedim istemedim doktor da illa çekilmen lazım demedi vitamin takviyesi falan da vermedi nasip ya hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunKilo problemin varmı? hsg film falan çektirdin mi? Birde bu süreçte vitamin takviye ne kulandın biliyorsun polikist Oliver olanlarda insülin direnci oluyo o olunca kilo almak kolay vermek zor aldıkçada yumurtama olmuyor insülin direnci artıyor falan ben şunu ögrendim polikist Oliver olan kişi kan deyeri iyi bir seviyede olacak olmuyorsa ektakviyelerele alıcak birde tedavi sürecinde omega 3, folate 400, vitamin E, magnezyum, folik asit inositol selenyum falan kullanması gerekiyor yumurta kalitesini iyi olsun birde bana doktor vajina progesteron verdi 14 gün 16 çatlatma iğnesi vurdum 19 başladım vajinal progestan birde selenyum içiyorum günde iki defa diyer vitaminleride doktorın önerdiği doz kullanıyorum inşallah bu ay güzel sonuçlar alırmeşimde özle karışım macunu kulanıyor bu ay
İçin rahat edecekse yap tabiki belki geç döllenmedirBenimde ovitrellenin 17. Günü 14.gün kan testi negatif çıkmıştı ama adette olmadım gecikmemde var tekrar test mi yapsam acaba
Aşılama da dölleneceği zamanda belli aslında geç döllenme olabiliyor mu kiİçin rahat edecekse yap tabiki belki geç döllenmedir
Kilom 75 boy 170 5 kilo falan vermen lazım dedi sadece doktor hah çekilmedim istemedim doktor da illa çekilmen lazım demedi vitamin takviyesi falan da vermedi nasip ya hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Benimde iştah artışı var ama uyku gün içinde pek işim yok dinlediğim için çok olmuyor benim bugün sırtımda agrı var sanki bogazınımda gögsümde birşey varmış gibi hafif öksürük oldu bir iki defa öksürük sırasında kasık ağrısı oluyor zaten gün içinde kasık agrım var adet olacakmışım gibiKızlar iştahınızda artış ve uykunuzda artış var mı
Bir kaçgün daha bekleyin regli olmasanız yapın bence testBenimde ovitrellenin 17. Günü 14.gün kan testi negatif çıkmıştı ama adette olmadım gecikmemde var tekrar test mi yapsam acaba
10 gün canım
Benim 11.gün gayet iyiyim belirti yok valla hafifi ağrılar dışındaCanim bugün nasılsın 13. Günümüz kahvaltidan sonra dun ve bugün istifra ettim seninde oluyormu merak ediyorum
Test yapmıycak mısınCanim bugün nasılsın 13. Günümüz kahvaltidan sonra dun ve bugün istifra ettim seninde oluyormu merak ediyorum
Yok bende olmuyor sadece hafif kasık agrısı var sen test yapsana bu iyiye işaret istifra olması demeki var birşeyler hormonlar yukselmiş demektir inşallah vardır canım bende çok belirti olmaması benim bu serefede olmadı diye düşünüyorumCanim bugün nasılsın 13. Günümüz kahvaltidan sonra dun ve bugün istifra ettim seninde oluyormu merak ediyorum
Bende iyim dün çok agrım oluyordu bugün pek belirti çok hafif bel agrım varBen gayet iyiyim bugün çok hafif adet ağrısı gibi ağrı geliyor ama gidiyor hemen sende ne var ne yok