Çatlama ignesi ni siz tek bir Tane enjeksiyon halinde mi vurdunuz ben önce ki tedavi sırasında ovitrelle Birtane vurmuştum bu ay iki tane başka bir markaydı vurdum göbekten bir sag bir sola geliştirme ignesi koldan vurdurdumÇatlatma iğnesi sırasında karnım şişti iki tarafı da aşılamadan sonra şimdi sadece sol tarafta şişlik var bugün 9.gün hadi hayırlısı siz daha erken yapacaksınız mutlaka haber verin + görürüz inşallah
Gonepeptyl vurdum canım bi sağ bi sol göbekten vurdumÇatlama ignesi ni siz tek bir Tane enjeksiyon halinde mi vurdunuz ben önce ki tedavi sırasında ovitrelle Birtane vurmuştum bu ay iki tane başka bir markaydı vurdum göbekten bir sag bir sola geliştirme ignesi koldan vurdurdum
Aaa aynı bunu farkı nedir acaba ovitrelledenGonepeptyl vurdum canım bi sağ bi sol göbekten vurdum
Hımm anladım canım benimde 3 yumurta vardı ama hepsi çatladı mı bilmiyorumBenim 6 tane yumurta vardı ohss olmasın diye o iğneyi yaptı yani etkisi daha az ona rağmen aşılama günü 4 tane yumurtam çatlamıştı
Ay insallah canim ya az kaldı vallahi günler geçmek bilmiyorKızlar benim hamile olan kuzenime sordum sende böyle birşey yaşadın mı şişlik falan diye o şimdi 8 aylık hamile tam hatırlamıyorum ama eşi ona senin buran şişmiş demişti diye hatırlıyorum diye tabi sizlerinde ümitlendirmek istemiyorum ama duyunca böyle kuzenimle konuşunca olabilir belki belirti olabilir diye sizle paylaşmak istedim
Insallah kuzum bizde oluruz
Regl olursan 2.gün niye gel dedi tekrar tedavi için miInsallah kuzum bizde oluruzregl günüm 5 inde ama 1 kasımda doktora gidicem zaten bu iğne 10. Gün ve 14. Gün icinde regl yapıyormuş doktorum 16 Gün içinde regl olursan 2. Günü gel dedi henüz olmadım hic bir agrimda yok ama ilaçlardan da hissetmiyorumdur belki hayirli artık
İnşallah canım güzel sonuçlar alırız ben geçen ayki tedaviden 17.gümüde regli oldum bu ayda 17 gün geçsin öyle test yapmayı düşünüyorum zaten doktoru dedigi tarihe geliyo 3, 4 kasımda yapıcamInsallah kuzum bizde oluruzregl günüm 5 inde ama 1 kasımda doktora gidicem zaten bu iğne 10. Gün ve 14. Gün icinde regl yapıyormuş doktorum 16 Gün içinde regl olursan 2. Günü gel dedi henüz olmadım hic bir agrimda yok ama ilaçlardan da hissetmiyorumdur belki hayirli artık
Hic bilmiyorum sanırım kontrol amaçlı davet etti ama 16 . Gün sonra gidersem 1. Kasıma denk geliyor gecen ay adet olmadim 52 gün sonra yani bu ay 5 inde oldum sanırım kasımın 5 i regl tarihim 1 kasimda 16 . Gün sonra gel dedi diye gidicem bakalım kontrol edicek sonuç ne cikicakRegl olursan 2.gün niye gel dedi tekrar tedavi için mi
Hmmm inşallah tutar bu sefer canim daha benim ilk deneme igneİnşallah canım güzel sonuçlar alırız ben geçen ayki tedaviden 17.gümüde regli oldum bu ayda 17 gün geçsin öyle test yapmayı düşünüyorum zaten doktoru dedigi tarihe geliyo 3, 4 kasımda yapıcam
İnşallahHmmm inşallah tutar bu sefer canim daha benim ilk deneme igne
Benimde rahimde agrı oluyor ara ara kasıklarımda oluyo bir önceki tedavide ara kasık agrım oluyordu ama öyle rahim agrım olmuyordu birde bende dün ne yesem içsem böyle bogazın midem de yanma vardı üşütüm dedim ama bakalım bugünde devam edecek mi mesela hafif öksürsem hapşırsam altkanımda agrı oluyorCanım son durumun nasıl benim karnim çok sis 2 .3 gündür felan seninde oylemi
Canım son durumun nasıl benim karnim çok sis 2 .3 gündür felan seninde oylemi
İnşaallah güzel sonuçlar alırız canım bugün 12. GünümCanım evet hamilelik vardır birşey vardır diyemiyor çünkü bekelip her ay evet oldu şu belirti bu belirti ve sonunda o kanam hüsranını yaşayınca çok ümitlenemiyom çok ümitlenince çok üzüldüm sonra rabbime dua ediyorum vergi onun inşallah isteyen herkese nasip etsin sizede nasip etsin
İnşallah canım sende 16 ekimde çatlatma iğnesi vurdun demi bende 16 ekim çatlatma iğnesi vurdumİnşaallah güzel sonuçlar alırız canım bugün 12. Günüm