Çatlatma iğnesi

Çatlama ignesi ni siz tek bir Tane enjeksiyon halinde mi vurdunuz ben önce ki tedavi sırasında ovitrelle Birtane vurmuştum bu ay iki tane başka bir markaydı vurdum göbekten bir sag bir sola geliştirme ignesi koldan vurdurdum

Gonepeptyl vurdum canım bi sağ bi sol göbekten vurdum

Ay insallah canim ya az kaldı vallahi günler geçmek bilmiyor

Insallah kuzum bizde oluruz regl günüm 5 inde ama 1 kasımda doktora gidicem zaten bu iğne 10. Gün ve 14. Gün icinde regl yapıyormuş doktorum 16 Gün içinde regl olursan 2. Günü gel dedi henüz olmadım hic bir agrimda yok ama ilaçlardan da hissetmiyorumdur belki hayirli artık

Regl olursan 2.gün niye gel dedi tekrar tedavi için mi

İnşallah canım güzel sonuçlar alırız ben geçen ayki tedaviden 17.gümüde regli oldum bu ayda 17 gün geçsin öyle test yapmayı düşünüyorum zaten doktoru dedigi tarihe geliyo 3, 4 kasımda yapıcam

Regl olursan 2.gün niye gel dedi tekrar tedavi için mi
Hic bilmiyorum sanırım kontrol amaçlı davet etti ama 16 . Gün sonra gidersem 1. Kasıma denk geliyor gecen ay adet olmadim 52 gün sonra yani bu ay 5 inde oldum sanırım kasımın 5 i regl tarihim 1 kasimda 16 . Gün sonra gel dedi diye gidicem bakalım kontrol edicek sonuç ne cikicak

Hmmm inşallah tutar bu sefer canim daha benim ilk deneme igne

Reactions: Lim
Canım son durumun nasıl benim karnim çok sis 2 .3 gündür felan seninde oylemi
Benimde rahimde agrı oluyor ara ara kasıklarımda oluyo bir önceki tedavide ara kasık agrım oluyordu ama öyle rahim agrım olmuyordu birde bende dün ne yesem içsem böyle bogazın midem de yanma vardı üşütüm dedim ama bakalım bugünde devam edecek mi mesela hafif öksürsem hapşırsam altkanımda agrı oluyor

Canım evet hamilelik vardır birşey vardır diyemiyor çünkü bekelip her ay evet oldu şu belirti bu belirti ve sonunda o kanam hüsranını yaşayınca çok ümitlenemiyom çok ümitlenince çok üzüldüm sonra rabbime dua ediyorum vergi onun inşallah isteyen herkese nasip etsin sizede nasip etsin

İnşaallah güzel sonuçlar alırız canım bugün 12. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…