Evet canım 16 ekimde doktorum vurdu bugün hariç 16 gün sonra gel dedi vallahi geçmedi günler 1 Kasım bekliyorum bugün 12. Günümİnşallah canım sende 16 ekimde çatlatma iğnesi vurdun demi bende 16 ekim çatlatma iğnesi vurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım 16 ekimde doktorum vurdu bugün hariç 16 gün sonra gel dedi vallahi geçmedi günler 1 Kasım bekliyorum bugün 12. Günümİnşallah canım sende 16 ekimde çatlatma iğnesi vurdun demi bende 16 ekim çatlatma iğnesi vurdum
Ozaman 1 kasımda sen güzel haberi verirsin ben 3 kasımda yacam test doktor öyle dedi ben diyer tedavide 17ci günde regli oldum diye 17 ci günüm geçsin sonra yapalım test dedikEvet canım 16 ekimde doktorum vurdu bugün hariç 16 gün sonra gel dedi vallahi geçmedi günler 1 Kasım bekliyorum bugün 12. Günüm
Kızlar sizde de böyle adet ağrısı gibi ağrı giriyor mu ama anlık gelip gidiyorOzaman 1 kasımda sen güzel haberi verirsin ben 3 kasımda yacam test doktor öyle dedi ben diyer tedavide 17ci günde regli oldum diye 17 ci günüm geçsin sonra yapalım test dedik
Bende 6 kasımda gidicem canım benim de bugün 6. Gün hiç bir belirti yok 23 Ekim de aşılama oldum sende 6.gün belirti varmiydi ?Anladim tesekkur ederim doktorda bugün olmaz 16 . Gün sonra 1 kasımda gel dedi moralim çok bozuldu Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Benim çok hafif hissedilmicek kadar kaçıncı günün canım senin benim 6. GünümKızlar sizde de böyle adet ağrısı gibi ağrı giriyor mu ama anlık gelip gidiyor
Evet Bende de oluyor canımKızlar sizde de böyle adet ağrısı gibi ağrı giriyor mu ama anlık gelip gidiyor
Senin kaçıncı gün bugün canımEvet Bende de oluyor canım
Senin kaçıncı gün bugün canım
Peki belirti var mı benim 6. Günüm hiç belirti yok normal miÇatlatma ignesi 16 ekim sabah 10 da vurdum vurdugum günüde sayarsam 13 gün canım
Senin kaçıncı günüSenin kaçıncı gün bugün canım
Sen aşılama mı yoksa normal yumurta geliştirme ilaç igne şeklinde mi benim 21, 22 ekimde yani 6 cı günümde sabah 5 beş gibi inanılmaz agrı girdi iki günde aynı saatte oldu onun dışında sol tarafta saga göre şişlik var ara arada kasıgımda rahmimde agrı agrı oluyor tabi bunlar ilaç etkisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi bilemiyorumPeki belirti var mı benim 6. Günüm hiç belirti yok normal mi
Peki belirti var mı benim 6. Günüm hiç belirti yok normal mi
Aşılama oldum canım ben 23 ekimdeSen aşılama mı yoksa normal yumurta geliştirme ilaç igne şeklinde mi benim 21, 22 ekimde yani 6 cı günümde sabah 5 beş gibi inanılmaz agrı girdi iki günde aynı saatte oldu onun dışında sol tarafta saga göre şişlik var ara arada kasıgımda rahmimde agrı agrı oluyor tabi bunlar ilaç etkisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi bilemiyorum
Evet ben de çok idrara çıkma var di hala daha var ama zamanlar daha çoktu hastanede kontrole gittiğimde falan hep tuvalet arıyordum bol su içiyoruz suaralar ondan da olabilir ama benim göğüs hassasiyeti falan yok tek şey dudak kuruluğu dudak cercevem çok kuruyo dünden beriDaha erken canım ki kişiden kişiye deyişiyor herkesde belirti olacak diye birşey yok sendende öyle oldumu bilimiyorum ama ben yumurta gelişince idrar çok sık çıkıyorum halen devam ediyor sanki iki gündür artıyo gitme sıklıgı çok su içiyorum gün içinde ilaç vitamin falan beliki onsan dolayıdır ben agıstos ayında da denedim olmadı ondada buna benzer belirti olunca çok ümitliydim ama olmayınca çok üzmüştüm şimdi bu ayda sabırsızlıkla bekliyorum ama olmam gibi bir gerçekte oldugunu bilerek bekliyorum bu ay geçen aydan çok farklı tedavi gördüm doktorum farklı daha iyi bir tedavi oldugunu düşünüyorum bir tık daha ümitliyim senin de bizim gibi bekleyen isteyen herkesin piskolajisi gibi karma karışıgım canım rabim daha fazla aratmasın herkes hayırlı evlatlar nasip etsin bizede bol bol dua edelim vergi onun o ne zaman isterse o zaman olur
Bide bende aşırı gaz vArDaha erken canım ki kişiden kişiye deyişiyor herkesde belirti olacak diye birşey yok sendende öyle oldumu bilimiyorum ama ben yumurta gelişince idrar çok sık çıkıyorum halen devam ediyor sanki iki gündür artıyo gitme sıklıgı çok su içiyorum gün içinde ilaç vitamin falan beliki onsan dolayıdır ben agıstos ayında da denedim olmadı ondada buna benzer belirti olunca çok ümitliydim ama olmayınca çok üzmüştüm şimdi bu ayda sabırsızlıkla bekliyorum ama olmam gibi bir gerçekte oldugunu bilerek bekliyorum bu ay geçen aydan çok farklı tedavi gördüm doktorum farklı daha iyi bir tedavi oldugunu düşünüyorum bir tık daha ümitliyim senin de bizim gibi bekleyen isteyen herkesin piskolajisi gibi karma karışıgım canım rabim daha fazla aratmasın herkes hayırlı evlatlar nasip etsin bizede bol bol dua edelim vergi onun o ne zaman isterse o zaman olur
Benim gögüs hassasiyeti çatlatma ignesi vuruldukra sanraki gün olmuştu gögüs uçlarım falan agırıyordu sonrasında geçti 3 gündür de dokununca var ama uçlarına agrı yok öyle aşırı bir agrıda deyilEvet ben de çok idrara çıkma var di hala daha var ama zamanlar daha çoktu hastanede kontrole gittiğimde falan hep tuvalet arıyordum bol su içiyoruz suaralar ondan da olabilir ama benim göğüs hassasiyeti falan yok tek şey dudak kuruluğu dudak cercevem çok kuruyo dünden beri
Aramıza hoş geldin canım senin için güzel sonuçlar olur inşallahMerhaba kızlar bende 20 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne vuruldugum günü sayarsam 9.gunum sonucu merakla bekliyorum