Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle ama istemsizce aklın gidiyo 6, 7 gün kaldı az kaldı inşallah güzel sonuçlar alırızValla canım kendini dinlememek en güzeli ben öyle yapıyorum hiç takmıyorum sürekli kafamı başka şeyle meşgul ediyorum zaten rabbim nasip etmişse ötesi berisi yok
Yok ümidini hiç yitirme rabbim inşallah nasip edecek olumlu düşün sen 1 kasımda hayırlı haberi verirsin bende regli olmasa 3 kasımda yapıcam testAy keşke olsa hepimizde ama pek sanmıyorum ya 1 Kasım i bekliyorm vallahi bikere pozitif gördüm oda ilacın etkisi dedi doktor hayal kırıklığı resmen
Insallah canim vallahi güzel haberler alırız benin rezil tarihim 5 kasim onumu beklemem gerekiyor doktor 16 gün içinde olursan regl 2. Günü gel dedi bende olmadim henüz o yüzden 1 Kasım da gidicemYok ümidini hiç yitirme rabbim inşallah nasip edecek olumlu düşün sen 1 kasımda hayırlı haberi verirsin bende regli olmasa 3 kasımda yapıcam test
Hadi hayırlısıInsallah canim vallahi güzel haberler alırız benin rezil tarihim 5 kasim onumu beklemem gerekiyor doktor 16 gün içinde olursan regl 2. Günü gel dedi bende olmadim henüz o yüzden 1 Kasım da gidicem
İnositol, selenyum, magnezyum, vitamin E, folate 400 mcg, immuzinc, Slideron, folik asit, iyot eksikliği için bir ilaç birde vajina jel progestoron ilaçlar farklı marka yurtdışı oldugu içinSana ne ilacı verdi ki
Anladim canim banada d vitamini için verdiİnositol, selenyum, magnezyum, vitamin E, folate 400 mcg, immuzinc, Slideron, folik asit, iyot eksikliği için bir ilaç birde vajina jel progestoron ilaçlar farklı marka yurtdışı oldugu için
Folbiol çok iyi bir folik asit miş kuzenim hamile ona doktoru kendinde kulandıgını ona önermiş oda kulandıAnladim canim banada d vitamini için verdi
Forte-d d vitamini için
Folbiol folik asit
Glukofen şeker için verdi
Bide klomen vardi onu kullandım bitti
Evet canım öyle diyolar ama inşallah banada etki eder benim d vitamin en düşük 60 olması lazım mış benim düşüğunde altında 16 çıkmıştı inşallah ilaçlar etki eder ikimizedeFolbiol çok iyi bir folik asit miş kuzenim hamile ona doktoru kendinde kulandıgını ona önermiş oda kulandı
İnşallah canımEvet canım öyle diyolar ama inşallah banada etki eder benim d vitamin en düşük 60 olması lazım mış benim düşüğunde altında 16 çıkmıştı inşallah ilaçlar etki eder ikimizede
Kızlar ya belki biraz garip gelicek ama ben çok zayıfım yani göbeğim yok denecek kadar az ama sol tarafımda böyle hafif bi şişlik hissediyorum elimi sağ sol koyuyorum sol dolu geliyor böyleİnşallah canım
Benimde o sekil kuzu bende igneden kaynaklıdır bende de var çünküKızlar ya belki biraz garip gelicek ama ben çok zayıfım yani göbeğim yok denecek kadar az ama sol tarafımda böyle hafif bi şişlik hissediyorum elimi sağ sol koyuyorum sol dolu geliyor böyle
Sen deyince fark ettim bendede öyle bir az daha fazla şiş sol taraf şöyle bir şey oluyo bende kızlar ben bu igneleri kullanmaya başladıgım karınım baya şişyo hatta şöyle yumurtalar büyüdükçe ben sık sık idrara gidiyorum ben bir önceki ayda öyle olmuştum bu ayda aynıyım yoktora gitmeden yumurtamın geliştiğini anlayabiliyorum nasıl hamile kadınlar gibi şişkin sürekli idrar çıkma olunca regli olana kadar böbegim gitmiyor birde kızlar belki sizde biliyorsunuzdur bana doktorum igne vuruldun zaman bol bol yürüyüş yap dedi yumurtanların gelişsin evde hareketsiz kalmaKızlar ya belki biraz garip gelicek ama ben çok zayıfım yani göbeğim yok denecek kadar az ama sol tarafımda böyle hafif bi şişlik hissediyorum elimi sağ sol koyuyorum sol dolu geliyor böyle
Ayni sekil vallahi benimde çok sis karnim sebebi ne kiSen deyince fark ettim bendede öyle bir az daha fazla şiş sol taraf şöyle bir şey oluyo bende kızlar ben bu igneleri kullanmaya başladıgım karınım baya şişyo hatta şöyle yumurtalar büyüdükçe ben sık sık idrara gidiyorum ben bir önceki ayda öyle olmuştum bu ayda aynıyım yoktora gitmeden yumurtamın geliştiğini anlayabiliyorum nasıl hamile kadınlar gibi şişkin sürekli idrar çıkma olunca regli olana kadar böbegim gitmiyor birde kızlar belki sizde biliyorsunuzdur bana doktorum igne vuruldun zaman bol bol yürüyüş yap dedi yumurtanların gelişsin evde hareketsiz kalma
İnşallah bu hamileligin habercisi belirtisidirAyni sekil vallahi benimde çok sis karnim sebebi ne ki
Kızlar benim hamile olan kuzenime sordum sende böyle birşey yaşadın mı şişlik falan diye o şimdi 8 aylık hamile tam hatırlamıyorum ama eşi ona senin buran şişmiş demişti diye hatırlıyorum diye tabi sizlerinde ümitlendirmek istemiyorum ama duyunca böyle kuzenimle konuşunca olabilir belki belirti olabilir diye sizle paylaşmak istedimInsallah canim
Haa şunuda eklemeyi unutum o normal yola hamile kaldı tedavi falan olmadanInsallah canim
Çatlatma iğnesi sırasında karnım şişti iki tarafı da aşılamadan sonra şimdi sadece sol tarafta şişlik var bugün 9.gün hadi hayırlısı siz daha erken yapacaksınız mutlaka haber verin + görürüz inşallahKızlar benim hamile olan kuzenime sordum sende böyle birşey yaşadın mı şişlik falan diye o şimdi 8 aylık hamile tam hatırlamıyorum ama eşi ona senin buran şişmiş demişti diye hatırlıyorum diye tabi sizlerinde ümitlendirmek istemiyorum ama duyunca böyle kuzenimle konuşunca olabilir belki belirti olabilir diye sizle paylaşmak istedim