Çatlatma iğnesi

Kesinlikle öyle canım rabim sevdigi kullarını imtihan edermiş ona yakın olalım ondan isteyelim diye bizimde eksiksigimiz vardı Allah kul olma yolunda rabim bize evlat imtihanı verdi ki ona yakın olum ondan dileyip isteyelim diye rabim namazını daim etsin kabul etsin inşallah hayırlı evlat Nasib etsin hepimizelere onlar hayırlı anne baba olmanın güzel ligini tatırsın

Sağol kuzum benim
İlk denemem benim herşey normal tüplerim de sorun var aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek denildi
Canım Sende belirti varmı benim kasık ağrım oluyor ara ara igneliyo gibi birde ayaklarım ellerimin içi yanıyor çok sıcak en ufak bir iş yapsam bile terliyorum gösülerimden dolgunluk var bunlar çatlatma iğnesineden beri geçmedi vucut sıcaklığı artmıştı çatlama ignesi sonrası akıntım fazlaydı benim diyer aydan farklı terleme birde ayak ellerim yanması

Ayy seni yiyim kız ben bende de şunlar var aşkım göğüs ucum büyüdü ve hassas bide geçen arkadaşa gittim dönerken otobüse kaçıracakken koşayım dedim otobüse biner binmez kasık ağrım başladı eve geldim 1-2 saat çektim progestan attım öyle rahatlamıştım bide çok duygusalım kocamla birşey olsun ağlıyorum hemen ya

Reactions: Lim

Seninkilere daha hamilelik belirtisi gibi canım inşallah olmuştur sende progestoron hap olarak mı yoksa vajina olarak mı kullanıyorsun?

Seninkilere daha hamilelik belirtisi gibi canım inşallah olmuştur sende progestoron hap olarak mı yoksa vajina olarak mı kullanıyorsun?
Benim testim 13.güne göre böyle çıktı
Gebelik varmı sence de

Eklentiler

• IMG_8045.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_8023.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 47
7. Gün çok erken kafan neden karışıyor ? Çatlatma iğnesi yap yapma fark etmiyor bir ilişkinin üzerinden 15 gün geçince anca kana düşüyor zaten. Kaldı ki sen çatlatma iğnesi yapmışsın bu ilacın etkisi 10 gün kadar sürebiliyor ben kendim 3 kez yaptım ve inan bana iğne etkisini 8-9. Günlere kadar gördüm tutunmazsa zaten 18. Günü en geç adet olunuyor söker yani gebelik yoksa

Canım benim testimi yorumlar mısın 13.günüm
Pzartesi günü kan günüm

Eklentiler

• IMG_8045.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_8023.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 41
Bende vajina olarak kullanıyorum 20 kasım çatlatma iğnesi vuruldum 23 kasım başlayıp her gece uyumadan. Önce kullanıyorum doktorum progestoron 14 gün kulanıp sonra evde gebelik testi yapmamı söyledi 7 Aralık test yapıcam çatlatma iğnesi sonrası 17 gün oluyor zaten varsa çıkar zaten geçen ayda ayı şekilde uyguladım negatif çıktı 2 gün sonra regli olmuştum

İnşallah bu ay pozitif görürsün kuzum
Bende 18 de iğneyi vurdum
Sabah akşam progestan kullanıyorum. 20.11 da aşılama oldum . 04.12 kan testi dedi doktorum

İnşallah bu ay pozitif görürsün kuzum
Bende 18 de iğneyi vurdum
Sabah akşam progestan kullanıyorum. 20.11 da aşılama oldum . 04.12 kan testi dedi doktorum
İnşallah canım cümlemiz bu bekleyişimiz son bulsun inşallah hayırlısıyla. iyi senin az kalmış inşallah güzel sonucunu paylaşırsın canım. ben pek fazla ümitli deyilim ama bakalım nasip zaman gelmişse olur bu ay artık yapmak istemiyordum 2 denemem negatif sonuçlanınca 3 cüyü yorulmuştum ard arda üzülünce insan artık üzülmek istemiyor doktorumu ikna etti öyle denedik bakalım hayırlısı bu ayda olmasa bir iki ay vucut dinlendirin sonrasında tedavi düşünüyorum aşılama yada tüp bebek bu şekilde yıpranmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_8069.png
    416,2 KB · Görüntüleme: 49
Ben bu aşılamadan sonuç alamazsam tüp bebek tedavisine başlayacağım ama inşallah gerek kalmaz bebeğim gelmiştir umuyorum

Canım benim testimi yorumlar mısın 13.günüm
Pzartesi günü kan günüm
Tatlım yorumlayacak bir şey yok çünkü şuan negatif olsa bile 16. Günü Pat diye HCG artışı olabilir şuan iğne etkisi geçmiş görünüyor test gününe kadar test yapılmaması en sağlıklısı aslında çünkü şimdi olurda tutunmazsa insan bi yıkılıyor yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…