Yaa senin ignen farklıymışAynı şekilde kollarım falan soguk ama terliyorum normalde ben neredeyse hırkayla dolanan biriyim sıcagı çok severim ama bu ay üzerimi örtmeden uyuyorum namaz kılanakadar mesele terliyorum ayaklarım altı çok yanıyor öyle inşallah 30 kasımda güzel sonuçu alırsın benim vajina progesteron kullanıyorum 14 günlük 23 kasımda başladım 6 aralıkta biticek öyle evde test yapmamı söyledi doktor geçen ayki gibi benim çatlatma ignemi 20 kasımda vurduk aslına bakarsan geçen ay aynı zamanda vurulmuştuk senle ignemizi ben senden bir gün önce regli olmuştum ama senin bu ay daha erken oldu maşallah yumurtan çabuk gelişti benim reglini dörtücü günü başladım ilaç almaya bu ayki çatlatma ignemde farklıydı geçen ay ovitrelle gibi göbekten ikitane kendim yapmıştı bu ayki öyle ovitrelle gibi hazır enfeksiyon halinde deyildi hemşire kalçada vurdu belkide ignenin farklı olmasından dolayı bu ayımda farklı geçiyor hakımızda hayırlısı olsun daha erken herhangi belirti olarak kabul edemiyorum igne ilaç etkisi pozitifi görene kadar inanamam kaç aydır süreklide negatif olunca bekleyemiyorum bile inşallah Allah ım nasip eder bizlerede o sevinci rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benimde yine karnımdan vurdu bence bünyem alıştı igneye 2. Ye aynı vuruldum ondan hiç bir etki olmuyor galiba
Insallah sende güzel sonuçlar alırsın canım 2 günüm kaldı bakalım perşembe gidicem Rabbim isteyen bakabilecek herkese nasip etsin insallah bizede nasip olur