Çatlatma iğnesi

N
Nasıl canım sende sodurum ne?

N

Nasıl canım sende sodurum ne?
Regl olmayı bekliyorum canım yarın regl tarihim doktora gidince sonucum negatif çıkmıştı doktorum 1.2 gün bekleyelim regl olursan ara beni dedi olmazsan test yap dedi bakalım beklemedeyim senin nasıl

Reactions: Lim
Regl olmayı bekliyorum canım yarın regl tarihim doktora gidince sonucum negatif çıkmıştı doktorum 1.2 gün bekleyelim regl olursan ara beni dedi olmazsan test yap dedi bakalım beklemedeyim senin nasıl
Anlamadım canım hayırlısı olsun benim bugün 13 cü günüm 7 aralıkta evde gebelik testi yap dedi çıkarsa vardır öyle gelirsin kanda bakarız dedi öyle yapıcam
Amin inşallah bitanem
Selam kızlar bugün nasınız güzel haberleri olan varmı

Sizce bende hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_7884.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_7886.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_7879.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 52
Ben oldum regli bugün

Ben oldum regli bugün
Yaa ben senin olabilir diye ümitliydim nasip canım üzme kendini bende kendimi farklı hisediyorum sanım sıkın ne yapsam bilemiyorum farklı bir piskolajideyim gögüslerim şiş karnım şiş kasıklarım da agırı oluyor geçiyor tekrar bu kadar sıkıntı çekip beklemek sonu hüsran olmasını düşünmek canımı çok sıkıyor

İnşallah sen güzel sonuçlar alırsın bebeğim

Ya

Yaptım canım pozitif rabime hamdusenalar olsun
Aylar sonra ilk kez ikinci çizgiyi gördümşaşkınım bir saat önce yaptım testi bizim burda saat 07,54 türkiyede herkes uyuyor ailem falan eşime söyledim oda şaşkın ikimizde inanamıyor Allah inşallah saglıklı bir şekilde ilerletir doktora bugün ulaşıp gidicez inşallah kanda sonucu görürüz ilk eşime ikinci sana söylemiş oldum canım aldım telefonu senin mesajını yakında görünce yazdım dedim kızlar bu saatte uyuyorlardır amaAllah inşallah dileyen isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…