Çatlatma iğnesi

Yaa senin ignen farklıymış
Benimde yine karnımdan vurdu bence bünyem alıştı igneye 2. Ye aynı vuruldum ondan hiç bir etki olmuyor galiba
Insallah sende güzel sonuçlar alırsın canım 2 günüm kaldı bakalım perşembe gidicem Rabbim isteyen bakabilecek herkese nasip etsin insallah bizede nasip olur

Yaa çok üzüldüm canım bende klomen kullanırken çok hüsrana uğramıştım belirtilerini yaşıyordum resmen ama nasip olmadı bakalım bunda 5 gün letu kullandım sabah akşam günde 2 tane toplam 10 tane 2 gün gelincede ignemi vurdu karnimdan ama bende hiç bir etki yok bi vücut ısım artıyor gibi hissediyorum sıkıntı basıyor perşembe günü gidicem bakalım kontrole insallah güzel sonuç alirim ama pek umutluda değilim hakkımızda hayırlısı olsun insaallah

Reactions: Lim
Aynen igne farklı kulandı bakalım nasip inşallah sendende güzel haberler alırız duamdasınız rabim emeklerimiz boşa götürmesin

Merhaba canım ne yaptın bugün kontrol gidicem mi gidince sonucu paylaş çok merak ediyorum inşallah güzel haberi verirsin

Canım son durumun nedir test yapıyor musun hayla siliklesti mi veya pozitif mi hayla benim de bugün 6. Günüm iğneden sonra

Kızlar iğnenin etkisi geçiyor mu sizce 6. Gün

Eklentiler

• IMG_20231129_141001.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20231130_110208.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba canım ne yaptın bugün kontrol gidicem mi gidince sonucu paylaş çok merak ediyorum inşallah güzel haberi verirsin
Evet canım gittim bugün kan aldilar sonuç negatif dedi adetini bekleyelim dedi eğer adetin gecikirse test ver dedi
Eğer adet olursan beni ara görüşelim ona göre tekrar letu ya devam edelim bu ay da dedi

Kızlar iğnenin etkisi geçiyor mu sizce 6. Gün
Ben 8. Gun kan testi vermiştim bide hızlı erken gebelik testi yapmıştım evde 2 size pozitif çıkmıştı doktorum onermiyor catlatma ignesi olduğu için hamilelik belirtisi yapıyor dedi o yüzden 16..Gün bekleyip test vermen lazım demisti yani 16 gün içinde pozitif çıkan testler doğru olmayabilir dedi

Biliyorum canım şu an iğne etkisi var iki test arasında farklılık var mı diye yazmıştım bana biraz renk farklılığı var gibi geldi de ondan adet gecikince en doğru sonuç zaten

Evet canım gittim bugün kan aldilar sonuç negatif dedi adetini bekleyelim dedi eğer adetin gecikirse test ver dedi
Eğer adet olursan beni ara görüşelim ona göre tekrar letu ya devam edelim bu ay da dedi
Anladım canım inşallah adet olmasın güzel sonuçlar alırsın peki sen ne düşünüyon tekrar mı yapıcan yoksa aşılama falan mı deneyecen bundan sonrası için. ben bu ay türkiyeyede olsaydım aşılama denerdim burda aşılama yapmıyorlar böyle bir tedavi yoksa tüp bebek yapıyorlar aşılama bundan biraz daha tutma oranı yüksek gibi ben bu ayda olmasa şubat türkiyeye dönüp belki bir aşılama dener yada direk tüp bebek yaparım inşallah bu ay olurda ozamanlara kalmam

Insallah canim yok doktorum letu ile devam edelim dedi aslında pek takmıyorum ilkinde çok ümitliydim heyecanlıydim bunda pek değildim yani o ne derse onu yapıyorum klomen ilk denedik tutmadı letu 2. deneme tutmadı bakalım nasip
Pazar günü regl olucm şehir dışına çıkmam lazım 1 hafta yokum eğer olmazsan regl orda test yap dedi regl olunca beni ara letuyu nasıl kullanacağını tarif edeyim tekrar dedi iletişime gecicem doktoruma gelincede ignemi vurucak sanırım hayirlisi artk inşallah canım sende güzel sonuçlar alırsın sende stres yapma bizim burda tüp bebek yaptırmak istersen ilk aşılama yapman lazım aşılama yaptırmadan tüp bebek tedavisine başlamıyor lar yani catlatma ignesi sonra aşılama sonra tüp bebek süreci isliyormuş şaşırdım yurt dışında aşılama olmamasina hakkında hayrlisi olsun insallah güzel sonuç alırsın canım güzel haberleri inşallah ilk sen verirsin bana

Biliyorum canım şu an iğne etkisi var iki test arasında farklılık var mı diye yazmıştım bana biraz renk farklılığı var gibi geldi de ondan adet gecikince en doğru sonuç zaten
Evet canım inşallah hakkında hayırlı olsun güzel sonuçlar verirsin inşallah bizlere 16 gün bekle canım öyle test yap tekrar

Evet canım inşallah hakkında hayırlı olsun güzel sonuçlar verirsin inşallah bizlere 16 gün bekle canım öyle test yap iğnenin etkisi gidiyodur çizgi rengi silik gözükmeye başladıysa

Kızlaar ben test karısı geldiiiim
Yaa bugün 12.günüm benim
Test yaptım sabah zar zor görünen birşey var gibiydi ve ben görmek istediğim için var olduğunu düşündüm . Sonra arkadaşıma bebiş görmeye gittim geldim test böyleydi . Sizce kuruma mı gebelik mi iğne etkisi mi hala

Eklentiler

• IMG_7993.jpeg
    179,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_7989.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 50
Biz şimdi özbekistandayız Taşkent başkentindeyiz burda İstanbul eku mezkezi var tüp bebek merkezi Oraya da sorduk yapmıyorlar biz başka özel bir hastaneye gidiyorum doktorum özbek orda bu tedavi birde tüp bebek yapıyorlar bura Türkiye kadar gelişmemiş sömürge altında kaldıgı için yıllarca yeni yeni gelişiyor mesela her testi her hastaneleri yapamıyorlar onu içi inşallah bu ay olurda olmasa türkiyeye dönüp öyle tedavi devam edecegim ama şunu biliyorum burdaki doktorum çok deneyimli elinden geleni yaptı nasip artık ben türkiyede ilk denememi özel hastanede yaptım çok yetersizdi vitamin takviye falan hiç önermedi döndügümde aynı hastane doktora gitmeyi düşünmüyorum öyle canım senin içinde hakında hayırlısı olsun canım rabim kolaylık versin zor bir süreçlerden geçiyor

Hımm bilemedim canım inşallah bebişin etkisidir bir kaçgün sonra tekrar yap bence test acele etme kesin sonuç o zaman alırsın benimde bugün 10 cu günüm 20 kasım çatlatma iğnesi vuruldum 23 kasımdan itibaren vajina progesteron kullanıyorum 14 günlük o bittikten sonra evde gebelik testi yap dedi 7 aralıkta test yapıcam inşallah bu ay olmuştur bu 3cü denemem şunu biliyorum canım test için acele etmemek gerekiyor tabi sabretmek kolay deyil ama ben ilk denememde 17 günde regli oldum aynı gün kanda batırmıştım çok heyecanlıydım ama ikinci dönem de 19 cü günüden regli oldu 17 gün test negatif çıktı 19 günde regli oldum bu bu ay bekliyorum bakalım nasip zamanı gelmişse rabim nasip etmişse olur rabim isteyen dileyen herkes saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizlerede ha bu arada senin problemin ne ilk denemen mi aşılamamı gelişim çatlama ignesi mi sadece

Sağol kuzum benim
İlk denemem benim herşey normal tüplerim de sorun var aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek denildi

Sağol kuzum benim
İlk denemem benim herşey normal tüplerim de sorun var aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek denildi
Rabim kolaylık versin tez zamanda Salih evlatlar nasip etsin ilk denemen oldugu için heyecanlısın ama acele etme kesin sonuç için 16, 17 günü bekle benimde eşimde sıkıntı yok benim pcos var ocak ayında hsg filmi çekildi bir sıkıntı yok 6 ay beklememi bu sürede duphaston kulandın kilo vermemi istendi dedigi gibi dikkat etim 3 kilo verdi 4 ay kulandım olamınca evligiminde 1 ci yılı doldu artık öyle devam etmek istemedi yumurta geliştip çatlatma iğnesi denedim 2 defa bu ay 3 denemem inşallah zamanı gelmiştir nasip olur rabim kimsenin kucagın boş bırakmasın nasibimizde varsa vakit vardır biz sabırsızlık ediyoruz ama rabim bekletikçe güzelleştirecek hayırlısıla nasip eder biz duamızı istemekten hiç vaz geçmeyecez bu bizim imtihanımız kendiliginden olsaydı belki bu kadar dua edip verince şükrümüzde çok olacak ver bizim gibi isteyenlere dua etmemizi rabibime yakın olmamız için oldugunu düşünüyorum

Çok güzel bir yere değinmişsin ben Allaha yöneldim namaza başladım 2 ay olmak üzere duayla insanın kaderi değişir derler yer gök duayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…