Sorma vallahi bende aynı şekilde oldum bu sefer acayip sıkıntı basıyor havalar soğuk millet evinde buralarda hırka kazakla duruyor ben atletle geziyorum evdeCanım çatlatma iğnesi sonrasınad vucut sıcaklığı artımı? Benim çok fazla sıcak basıyor yanıyorum resmen özelikle ellerin içi ayakların
Aynen ya bende öyleyim yanıyorumSorma vallahi bende aynı şekilde oldum bu sefer acayip sıkıntı basıyor havalar soğuk millet evinde buralarda hırka kazakla duruyor ben atletle geziyorum evde
Akıntım da bu ay çok fazlaydı ateşte sıcak basıyor bu igneler bizi ne hallere sokuyorSorma vallahi bende aynı şekilde oldum bu sefer acayip sıkıntı basıyor havalar soğuk millet evinde buralarda hırka kazakla duruyor ben atletle geziyorum evde
Sağlık olsun canım benim ne yapalım elden bir şey gelmiyorYaa senin adına üzüldüm canım nasip bakalım rabim ne zaman nasip ederse o zaman olurbanada doktorum dün çatlatma iğnesi vurdu 23 kasım başlayıp 14 gün vajina tablet kulan bitince evde test yap varsa zaten çıkar ilk denedigim ayımda 17 günde regli oldum ikincide 19 cu günde bu ay bakalım nasip 3 yumurtam olmuş 3de sagda 20,19,18 bu ayda olamasa şubat tüp bebek denemeyi düşünüyorum hakımızda hayırsı olsun
Öyle canım rabim nasip ettigi zaman olur biz tedavi ne gerekiyorsa elimizden geleni yapıyoruz taktir vergi Allah, ın on Ne zaman o derse o zaman olur biz istemekten hiç vaz geçmeyelimSağlık olsun canım benim ne yapalım elden bir şey gelmiyor
Amin inşallah rabim hayırlı Salih evlatlar nasip etsin inşallahVallahi bukadar şey yaşıyoruz inşallah güzel sonuç alırız
Vallahi il denemede çok heyecanlıydim sürekli düşünüyordum. Bu pek aklıma gelmiyor yani nasip diyorum hep bakalm hayirlisiÖyle canım rabim nasip ettigi zaman olur biz tedavi ne gerekiyorsa elimizden geleni yapıyoruz taktir vergi Allah, ın on Ne zaman o derse o zaman olur biz istemekten hiç vaz geçmeyelim
İlkinde bende öyleydim olacagına çok inanmıştım ikincide birazdan olamayabilir ama yinede farklı doktor vitamin takviye falan kulandım diye biraz ümitliydim ama ilki kadar deyildim bu ay bende çok rahatım senin az kaldı inşallah hamiş haberini verirsin canımVallahi il denemede çok heyecanlıydim sürekli düşünüyordum. Bu pek aklıma gelmiyor yani nasip diyorum hep bakalm hayirlisi
kızlar selam bende doktordan gelıyorum klomen ve clife ceraber kullanmıştım bu ay ve 2 yumurtam olmuş sol 19.45mm sağ 14.43mm civarı muhtemelen soldan yumurtlayacaksın sağdakı daha yavaş buyuyor dedı ama 2 yumurta olmuş belki ıkısıde olur :) velhasıl bana clife ve klomen fayda ettı gibi düşünüyorum gecen ay 1 tane yumurtam vardı. ovitrelle yaptım bugün, bat tahmını 13 aralık hayırlısı diyelim :
Ben hala regl olmadım sabah erken gebelik testi de yaptı. Yek çizgi 12. Gunde kan vermiştim 1.3 idi suan 17. Gunum gelen giden yok ne yapsamBende regl oldum tam adet tarihimde geçen ayda 21 ekimde olmuştum
Insallah canim benim hiç test yapmıyorum kafamı bulandırmak istemiyorumİlkinde bende öyleydim olacagına çok inanmıştım ikincide birazdan olamayabilir ama yinede farklı doktor vitamin takviye falan kulandım diye biraz ümitliydim ama ilki kadar deyildim bu ay bende çok rahatım senin az kaldı inşallah hamiş haberini verirsin canım
Doktora gitmedin mi Canim 16. Gün geçince benim doktorum 16. Gün sonra gel dedi hep bu ayda o sekil gidicemBen hala regl olmadım sabah erken gebelik testi de yaptı. Yek çizgi 12. Gunde kan vermiştim 1.3 idi suan 17. Gunum gelen giden yok ne yapsam
İyi yapıyon 5 gün sonra gittiginde ögrenirsinInsallah canim benim hiç test yapmıyorum kafamı bulandırmak istemiyorum
İstersen bir kan testi yaptır varmı yokmu neleşirBen hala regl olmadım sabah erken gebelik testi de yaptı. Yek çizgi 12. Gunde kan vermiştim 1.3 idi suan 17. Gunum gelen giden yok ne yapsam
amin canım ınsallah bua y ıkıncıye denıyoruz klomen ve ovıtrelle geçen ay olumsuzdu bakalım nasıb hersey :)Senin içinde hayırlısı olur inşallah canım güzel haberler verirsin