Çatlatma iğnesi

Canım çatlatma iğnesi sonrasınad vucut sıcaklığı artımı? Benim çok fazla sıcak basıyor yanıyorum resmen özelikle ellerin içi ayakların
Sorma vallahi bende aynı şekilde oldum bu sefer acayip sıkıntı basıyor havalar soğuk millet evinde buralarda hırka kazakla duruyor ben atletle geziyorum evde

Canim kan verdin mi sen sonucun ne çıktı merak ettim 16. Günden sonra kan ver istersen bi doktorun ultrason ile muayne etsin

Sorma vallahi bende aynı şekilde oldum bu sefer acayip sıkıntı basıyor havalar soğuk millet evinde buralarda hırka kazakla duruyor ben atletle geziyorum evde
Akıntım da bu ay çok fazlaydı ateşte sıcak basıyor bu igneler bizi ne hallere sokuyor

Sağlık olsun canım benim ne yapalım elden bir şey gelmiyor

Öyle canım rabim nasip ettigi zaman olur biz tedavi ne gerekiyorsa elimizden geleni yapıyoruz taktir vergi Allah, ın on Ne zaman o derse o zaman olur biz istemekten hiç vaz geçmeyelim
Vallahi il denemede çok heyecanlıydim sürekli düşünüyordum. Bu pek aklıma gelmiyor yani nasip diyorum hep bakalm hayirlisi

Reactions: Lim
Vallahi il denemede çok heyecanlıydim sürekli düşünüyordum. Bu pek aklıma gelmiyor yani nasip diyorum hep bakalm hayirlisi
İlkinde bende öyleydim olacagına çok inanmıştım ikincide birazdan olamayabilir ama yinede farklı doktor vitamin takviye falan kulandım diye biraz ümitliydim ama ilki kadar deyildim bu ay bende çok rahatım senin az kaldı inşallah hamiş haberini verirsin canım

kızlar selam bende doktordan gelıyorum klomen ve clife ceraber kullanmıştım bu ay ve 2 yumurtam olmuş sol 19.45mm sağ 14.43mm civarı muhtemelen soldan yumurtlayacaksın sağdakı daha yavaş buyuyor dedı ama 2 yumurta olmuş belki ıkısıde olur :) velhasıl bana clife ve klomen fayda ettı gibi düşünüyorum gecen ay 1 tane yumurtam vardı. ovitrelle yaptım bugün, bat tahmını 13 aralık hayırlısı diyelim :)

Insallah canim benim hiç test yapmıyorum kafamı bulandırmak istemiyorum

Ben hala regl olmadım sabah erken gebelik testi de yaptı. Yek çizgi 12. Gunde kan vermiştim 1.3 idi suan 17. Gunum gelen giden yok ne yapsam
Doktora gitmedin mi Canim 16. Gün geçince benim doktorum 16. Gün sonra gel dedi hep bu ayda o sekil gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…