İ
amin canım ınsallah bua y ıkıncıye denıyoruz klomen ve ovıtrelle geçen ay olumsuzdu bakalım nasıb hersey :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım ınsallah bua y ıkıncıye denıyoruz klomen ve ovıtrelle geçen ay olumsuzdu bakalım nasıb hersey :)
Merhabaa bende 20 kasımda aşılama oldum 04.12 test tarihiInsallah canim benim hiç test yapmıyorum kafamı bulandırmak istemiyorum
Insallah canim asilamami oldun catlatma ignesi miMerhabaa bende 20 kasımda aşılama oldum 04.12 test tarihi
Ama ben test yapıyorum dayanamıyorum. İnşallah gerçek pozitifi de görürüm . Şimdi yavaşça iğne etkisi geçiyor
İkisindeInsallah canim asilamami oldun catlatma ignesi mi
Yaa üzüldüm canım hakında hayırlısı olsun insan gerçekten çok üzülüyor okadar emek veriyor umutla bekliyor sonunda olmayınca demek daha zamanı var rabim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsinRegl oldum 18 gunde iğneden sonra
Insallah canim benim hiç test yapmıyorum kafamı bulandırmak istemiyorum
Hayir canim hci birsey yok ne agri ne sislikCanım Sende son durum ne az kaldı kontrole gitmene benim iki gündür sol kasıgımda agrı oluyor ara ara sag yumurtalarım gelişmişti bu ay ama sol tarafta agrım oluyor gögüslerim dolgun dokununca agırıyor halen igne etkisi var herhalde senin gögüs agrın herhangi bir Belirtin varmı?
Çatlatma ignesi sonrasın dada mı olmadı beni çatlatma iğnesi sonrası akıntım iyice artı 20 kasım vurdum tam 36 saat doldu agrılarım olmaya başladı bir kaç saat oldu geçti iki gündür aniden ara ara kasıgımda agrı oluyor gösülerimden dolgunluk agrı geçmedi ama hala devam ediyor benim igne yan etkisi baya oluyor birde aşırı sıcak basıyor yemek yerken bile terliyorum kalıyorumHayir canim hci birsey yok ne agri ne sislik
Nasip canım senin için hayırlısı olsun bu sefer olmamış sonrasında inşallah saglıklı gebelik olur belirtini payalaştıgın için teşekkür ederiz benimde bu 3 denemem 7 kasımda test yapıcam bakalım hayırlısı nasipse olur inşallah rabim isteyen herkese nasip etsin bizleredeYa yazilanlari okudum bende yazmak istiyorum pkos var bendede gecen ay gunde 3 kez olmak uzere klomen kullandim ilk kontrolumde yumurtalarim hic buyumemisti bi hafta sonra tekrar gittim 22mm sol 22mm sagda buyumus yumurtam vardi 31 ekim ovitrelle catlatma ignesi oldum sonra iliski dr bi hafta onerdi ama bizde 2 kere tek oldu hic ama hic umidimiz yoktu 11.gun sabah test aptim silik cikti o siliklikte bes dk sonra falan cikti sonra 13. Gün yaptim hemen silik cikti 14.gun yaptim hemen bi tik koyu cikti kan verdim 26 cikti degerim sonra dra gittim kan verdim 82 cikti dr gebesin dedi haftaya tekrar gittim 89 yani kimyasal oldu en sonda gectigimiz sali kan verdim 32 cikmisti ve kanamayla gitti ama yinede belirtileri yazayim ignenim 10. Gunu bi anda sabah kalktim cenem sivilce doluydu gogus uclarim koyulasmis ve dolgunlasmisti bide sabah uyandigimda hafif agzimda demir tadi vardi bi anda idra yapma istegi vardi bi hafta hamile olmanin tadini cikardim yani ama malesef belirtileim bunlardi
AminNasip canım senin için hayırlısı olsun bu sefer olmamış sonrasında inşallah saglıklı gebelik olur belirtini payalaştıgın için teşekkür ederiz benimde bu 3 denemem 7 kasımda test yapıcam bakalım hayırlısı nasipse olur inşallah rabim isteyen herkese nasip etsin bizlerede
Yok vallahi canim hiç belirtim yokÇatlatma ignesi sonrasın dada mı olmadı beni çatlatma iğnesi sonrası akıntım iyice artı 20 kasım vurdum tam 36 saat doldu agrılarım olmaya başladı bir kaç saat oldu geçti iki gündür aniden ara ara kasıgımda agrı oluyor gösülerimden dolgunluk agrı geçmedi ama hala devam ediyor benim igne yan etkisi baya oluyor birde aşırı sıcak basıyor yemek yerken bile terliyorum kalıyorum
Yok vallahi canim hiç belirtim yok
Anladim canim benimde bi içim yanıyor aşırı sıcaklık var gibi hissediyorum vücudumda kollarıma felan elleyince buz gibi ama ben terliyor gibi hava çok sıcak gibi hissediyorum onun dışında birsey yok klomen kullanırken iğne vurulduğumda daha çok etki yapmıştı bunda pek anlamadım yani bakalım hiç birsey hissetmiyorum Buda olmadi gözüyle bakıyorum stres yapmama ya çalışıyorum 30 unda gidicem kontrole bakalım 2 günüm kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız senin kontrol nezamanAnladım canım olmaması daha iyi sanki böyle çatlatma iğnesi sonrasından beri kasık rahim agrısı göğüsler desen dolgun bugün saki hastalanacak gibi bogazım agrı oldu hafif bir baş agrısı cildim çok aşırı yaglan mış çenemde uçuk çıktı dedim hastalanıcam herhalde alşama geçti bogaz baş ağrısı bu ay diyer aylardan farklı sıcaklamam terlememe diyer aylar çatlatma iğnesi 3 gün sıcaklar sonra geçerdi alayacagın bende igne ilaçlar baya yan etki yapıyor bu şekilde çekip sonrası olmaması çok üzüyor insanı ben akışına bırakıcam bu ay normal bir ay gibi geçirincem diyordum agrılar sürekli hatırlatıyor sagolsunlarbende durum böyle canım senin az kaldı heycanlımısın
Aynı şekilde kollarım falan soguk ama terliyorum normalde ben neredeyse hırkayla dolanan biriyim sıcagı çok severim ama bu ay üzerimi örtmeden uyuyorum namaz kılanakadar mesele terliyorum ayaklarım altı çok yanıyor öyle inşallah 30 kasımda güzel sonuçu alırsın benim vajina progesteron kullanıyorum 14 günlük 23 kasımda başladım 6 aralıkta biticek öyle evde test yapmamı söyledi doktor geçen ayki gibi benim çatlatma ignemi 20 kasımda vurduk aslına bakarsan geçen ay aynı zamanda vurulmuştuk senle ignemizi ben senden bir gün önce regli olmuştum ama senin bu ay daha erken oldu maşallah yumurtan çabuk gelişti benim reglini dörtücü günü başladım ilaç almaya bu ayki çatlatma ignemde farklıydı geçen ay ovitrelle gibi göbekten ikitane kendim yapmıştı bu ayki öyle ovitrelle gibi hazır enfeksiyon halinde deyildi hemşire kalçada vurdu belkide ignenin farklı olmasından dolayı bu ayımda farklı geçiyor hakımızda hayırlısı olsun daha erken herhangi belirti olarak kabul edemiyorum igne ilaç etkisi pozitifi görene kadar inanamam kaç aydır süreklide negatif olunca bekleyemiyorum bile inşallah Allah ım nasip eder bizlerede o sevinci rabim isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladim canim benimde bi içim yanıyor aşırı sıcaklık var gibi hissediyorum vücudumda kollarıma felan elleyince buz gibi ama ben terliyor gibi hava çok sıcak gibi hissediyorum onun dışında birsey yok klomen kullanırken iğne vurulduğumda daha çok etki yapmıştı bunda pek anlamadım yani bakalım hiç birsey hissetmiyorum Buda olmadi gözüyle bakıyorum stres yapmama ya çalışıyorum 30 unda gidicem kontrole bakalım 2 günüm kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız senin kontrol nezaman
Bende regl oldum canım yarın direkt tüp bebek merkezine gidiyorum letudan sonra iğne olmadan kendi kendine çatlamıştı ama malesef bu ayda olmadı hafta sonu çok istifra ettim ishaldim de başta dedim galiba oldu ama malesef dün yine hüsranı yaşadım inşallah senin hayırlı haberlerini alırız canımAnladim canim benimde bi içim yanıyor aşırı sıcaklık var gibi hissediyorum vücudumda kollarıma felan elleyince buz gibi ama ben terliyor gibi hava çok sıcak gibi hissediyorum onun dışında birsey yok klomen kullanırken iğne vurulduğumda daha çok etki yapmıştı bunda pek anlamadım yani bakalım hiç birsey hissetmiyorum Buda olmadi gözüyle bakıyorum stres yapmama ya çalışıyorum 30 unda gidicem kontrole bakalım 2 günüm kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız senin kontrol nezaman