Çatlatma iğnesi

Ben 18. Günde adet oldum kızlar belliydi zaten test negatif çıkmıştı 14. Günde. İnşallah sizden güzel haberler alırım
Yaa senin adına üzüldüm canım nasip bakalım rabim ne zaman nasip ederse o zaman olur banada doktorum dün çatlatma iğnesi vurdu 23 kasım başlayıp 14 gün vajina tablet kulan bitince evde test yap varsa zaten çıkar ilk denedigim ayımda 17 günde regli oldum ikincide 19 cu günde bu ay bakalım nasip 3 yumurtam olmuş 3de sagda 20,19,18 bu ayda olamasa şubat tüp bebek denemeyi düşünüyorum hakımızda hayırsı olsun

Bende vallahi letu kullandim 5 gün günde 2 kere 10 tane
Sonra doktorum catlatma ignesi vurdu bakalım tedavi ile ikiz olurmu bilmiyorum ama tedavi olup 2 Bebeği olanları çok duydum insalLh Rabbim nasip eder canım

Reactions: Lim
Sonra doktorum catlatma ignesi vurdu bakalım tedavi ile ikiz olurmu bilmiyorum ama tedavi olup 2 Bebeği olanları çok duydum insalLh Rabbim nasip eder canım
İnşallah canım rabim saglıklı sıhatili evlatlar nasip etsin

Canım Sende pcos varmı? Sadece hapla gelişebilir olması güzel

Canım sen çatlatma oldun mu ? Benimkiler iğne olmadan çatladı hemde iki kez yumurtlama oldu iki sağ da iki solda bir hafta arayla

Canım sen çatlatma oldun mu ? Benimkiler iğne olmadan çatladı hemde iki kez yumurtlama oldu iki sağ da iki solda bir hafta arayla

Bende letu kullandım bu ay

Canım Sende pcos varmı? Sadece hapla gelişebilir olması güzel
Canim ben doktora ilk gittiğimde kucuk kis var demişti ilaç vermisti hap felan vajinal fitil felan vardi diğer kontrollerimde hiç bisey demedi birdaha
Klomen kullandim ve catlatma ignesi vurdu 19. Gün regl olmustm
Bu ayda letu ile denedik bakalım yumurtaların çatlıyor yani kontrole gittiğim zamanlar gelişim felan güzel demişti ilkinde catladigini felan söylemişti şimdi 1 aralıkta tekrar gidicem bakalm bütün ilaclarim bitti
Bi d vitamini için forte - d yemekleri damlatiyorum günde 4 damla
Bide glukofen şeker ilacımı kullanıyorum yemekten 5. Dk önce günde 2 kere diğer ilaçlarımı bitti letu 5 gün günde 2 kere toplam 10 adet kullandım sonra ignemi vurdu bakalım
Buraya sadece ishal oldum belirtim yok yani hakkımızda hayırlısı artik

Canim ben gecen ay klomen ve catlatma ignesi vurulmustum 20 18 mm oluşmuştu doktorum catladigini söylemişti ama 19. Gün regl olmuştum
Bu ayda letu ile deneyelim dedi 5 gün kullandim günde 2 kere toplam 10 adet letu içtim sonra ignemi vurdu bugün 8.gunumdeyim 1 aralıkta kontrolüm.var

İnşallah bu ay güzel haberleri alırsın canım belirti arama yaa daha erken bence hamilelikte 6 haftadan sonra belirti başlar ki biz igne ile çatlatıgımız için belirti çok oluyor yalancı belirti inşallah bir aralıkta hamiş haberin verirsin

Hadiiii insalllaaah olur bende adet olmayı bekliyorum kan testim negatid hala tegl olmadım 14. Gundeyim ana telrar doktora gidince klomenle devam etmek istemediğimi letu veya femara istediğimi söyleyecegim

Canım bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum bu ay bende letu kullandım beş gün günde iki kere şeklinde ama beni kontrole çağırdığında yumurta göremedi çatlamış dedi kendi kendine bende evde lh testi ile kontrol ediyordum bu ay iki kere yumurta büyüyüp iki kere çatladı kendi kendine yani benimde kafam karıştı ne zaman ne belli olur bilemedim sen ayın kaçında vuruldun iğneyi.

Eklentiler

• IMG_20231117_071238.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 55
Amin canım inşallah

Reactions: Lim
Hadiiii insalllaaah olur bende adet olmayı bekliyorum kan testim negatid hala tegl olmadım 14. Gundeyim ana telrar doktora gidince klomenle devam etmek istemediğimi letu veya femara istediğimi söyleyecegim
Guzel sonuclar alirsin inşallah canım sende

Kasim 14 te oldum canm bakalım bende klomen çok etki yapmıştı vücudumda belirti gibi ama letu da hiç bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…