- 10 Ekim 2022
- 68
- 10
- 25
Canım testte var görünüyor yarın kan verseneBöyle testim cnm
Sonucu haber ver canım inşallah bebişin seninledirCnm verdim bile sonucu bekliyorum ama sanki regl oldum eve gitmeyi bekliyorum yoğun sancı ve akıntı oldu
Kız buu pozitff yaaBöyle testim cnm
Sonuc cıktımı acildemi verdinizzCnm verdim bile sonucu bekliyorum ama sanki regl oldum eve gitmeyi bekliyorum yoğun sancı ve akıntı oldu
Maalesef cnm kan sonucu değer 0Kız buu pozitff yaa
Ya allah allah hangi markayfı simir oluyorum bu testlere deli ettiler bizi olsun canım allah olan cocuguna saglık versin ve en yakın zamsnda guzel haber al canını sıkmaaTest hatalı demek
Benimde aynı böyle oldu işte. Cidden bu testlerden nefret ediyorum artık. Sıkma canını ne diyeyim bir sonraki aya inşallahMaalesef cnm kan sonucu değer 0
Valla ben o testlerde hiç çift ömrümce görmeedim hatalıda olsa be umudum kalmadı hiçBenimde aynı böyle oldu işte. Cidden bu testlerden nefret ediyorum artık. Sıkma canını ne diyeyim bir sonraki aya inşallah
İstanbulda direk tüp beebek yapmak istiyorum ana eşim denemek istiyor biraz daha dogalBenimde aynı böyle oldu işte. Cidden bu testlerden nefret ediyorum artık. Sıkma canını ne diyeyim bir sonraki aya inşallah
Bende görmüyordum ama görüp negatif sonuç almak daha zor İnan kuzum. İnsan ümitleniyor çünkü.Valla ben o testlerde hiç çift ömrümce görmeedim hatalıda olsa be umudum kalmadı hiç
Ne kadar oldu senin deneyeli? Benim 14. Ay bitiyor bir sonraki ay 15. Olacak. Son tedavimden sonra biraz ara vericem bende o kadar yoruldum ki anlatamam. Sonrasında bende aşılama ya da tüp bebek düşünüyorum.İstanbulda direk tüp beebek yapmak istiyorum ana eşim denemek istiyor biraz daha dogal
Evet çıktı 0 sonuçSonuc cıktımı acildemi verdinizz
Aynen cnm nasip ne zamansa artık çok şükür olsada Allah'tan olmasada Allah'tan herşeyde vardır bir hayırBenimde aynı böyle oldu işte. Cidden bu testlerden nefret ediyorum artık. Sıkma canını ne diyeyim bir sonraki aya inşallah
Aynen öyle canım ne yapalım her şeyin bir vakti saati var demek ki.Evet çıktı 0 sonuç
Aynen cnm nasip ne zamansa artık çok şükür olsada Allah'tan olmasada Allah'tan herşeyde vardır bir hayır
Benimde 12 ayNe kadar oldu senin deneyeli? Benim 14. Ay bitiyor bir sonraki ay 15. Olacak. Son tedavimden sonra biraz ara vericem bende o kadar yoruldum ki anlatamam. Sonrasında bende aşılama ya da tüp bebek düşünüyorum.
Siz kaç kere klomen tedavisi uygulsdınız acabaAynen öyle canım ne yapalım her şeyin bir vakti saati var demek ki.
Freely marka cnm trendyolda çoklu almıştımYa allah allah hangi markayfı simir oluyorum bu testlere deli ettiler bizi olsun canım allah olan cocuguna saglık versin ve en yakın zamsnda guzel haber al canını sıkmaa
Rehl oldunuz muFreely marka cnm trendyolda çoklu almıştım