Çatlatma iğnesi

Teşekkür ederim rabbim hepinize nasip etsin evet hâlâ oluyor dün gece çok ağrım oldu mesela uyuyamadm bile yerleşme ağrısı diyorlar adet sancısına benzer kaçıncı günde idrar testiniz negatif adet günü olmazsanız ondan sonra verin bence insan çok umutlanıyo sonra üzülüyor bende bu sefer sabrettim bekledim
Bugün iğne sonrası 13. Gün cnm adete 3 gün kaldı

Teşekkür ederim rabbim hepinize nasip etsin evet hâlâ oluyor dün gece çok ağrım oldu mesela uyuyamadm bile yerleşme ağrısı diyorlar adet sancısına benzer kaçıncı günde idrar testiniz negatif adet günü olmazsanız ondan sonra verin bence insan çok umutlanıyo sonra üzülüyor bende bu sefer sabrettim bekledim
Bugün iğne sonrası 13. Gün cnm adete 3 gün
Merhaba regl oldunuz mu acaba
Yok cnm olmadım 3 gün var

Bekle bir 3 gün daha baktın günün geçiyor yap inşallah vardır hayırlısıyla
Siz adet gecikmesini neye göre hesaplıyorsunuz acaba ben normal hayatta medela 40-50 gunde adet olan düzensiz döngüye sahibimdir . Ama yunurtlama sorunumdan dolayı durum böyleydi. Şimdi catlama gununden hesaplıycaz

Siz adet gecikmesini neye göre hesaplıyorsunuz acaba ben normal hayatta medela 40-50 gunde adet olan düzensiz döngüye sahibimdir . Ama yunurtlama sorunumdan dolayı durum böyleydi. Şimdi catlama gununden he

Yaa acaba erken gebelik testi yapsanız yarın cıkarmıydı
Erken gebelik testim yok malesef kaldigim bolgede eczanede olmadığı için ilçeye gidemiyorum eşim yanımda değil saliya kadar idare edip kan vericem adet olmazsam cnm

Siz adet gecikmesini neye göre hesaplıyorsunuz acaba ben normal hayatta medela 40-50 gunde adet olan düzensiz döngüye sahibimdir . Ama yunurtlama sorunumdan dolayı durum böyleydi. Şimdi catlama gununden hesaplıycaz

Benimki düzenliydi 30 gün genelde ondan hesapladım yani tam bir ay

12. Gunum bugun erken test yaptım tek çizgi ben reglimi bekliyorm :KK43:
Benimde 17. Günüm hala adet olmadım geçen ay 19. Günde olmuştum sanırım yine 19. Günde olucam. 2 gün sonra tekrar test yap canım sen ben kan verdiğim için 14. Günde umutsuzum senin daha var gününe

Böyle testim cnm

Eklentiler

• 17003892000231831219417550029328.jpg
    17003892000231831219417550029328.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 42
X