Çatlatma iğnesi

Vallahi benimde aynı şekilde sen ne zaman gidiceksin kontrole bellimi tarih felan verdimi q🥰
Bugün gittim doktora canım 3 yumurtam olmuş sagda 20,18,17mm çatlatma iğnesi yaptılar hemen diyer aylar hem sag hem solda gelişiyordu bu ay 3ü de sagda olmuş boyutları iyi inşallah bu ay olur 🙏🥰🌼

Canım Benimde üç yumurtam oluyordu iki aydı sag ve sol 19 15 14 falan onlarda olmadı😃bu ay 3de sagda diyer aya göre daha büyük bakalım tek tarafda olması farklı oldu bakalım belki böyle olur😅🥰
Femara acaba daha mı iyi doktoruma bu ay onu kullanmak istediğimi söylesem

Femara acaba daha mı iyi doktoruma bu ay onu kullanmak istediğimi söylesem
Sen bu ay ne kulandın? benim bildigim femara kolemenden daha etkili ilk ay femara sonra gonal f 300 kullanmıştım 3 yumurtam olmuştu ikinci ay yurtdışında tedavi oldugum için ignede ilaçlarda farklı benim her ay 3 yumurtam oluyor ama gebelik olmuyor😒🥰

Sen bu ay ne kulandın? benim bildigim femara kolemenden daha etkili ilk ay femara sonra gonal f 300 kullanmıştım 3 yumurtam olmuştu ikinci ay yurtdışında tedavi oldugum için ignede ilaçlarda farklı benim her ay 3 yumurtam oluyor ama gebelik olmuyor😒🥰
Ben klomen verd bana

Eşinizde sorun varmı neden olmuyor acaba dr ne diyo

Canım Benimde üç yumurtam oluyordu iki aydı sag ve sol 19 15 14 falan onlarda olmadı😃bu ay 3de sagda diyer aya göre daha büyük bakalım tek tarafda olması farklı oldu bakalım belki böyle olur😅🥰
Hadi inşallah güzel haberler ver bize 😊 Benim geçen ay solda 1di, bu ayda sağda 1. Bakalım bir sonraki ay ne olacak😅

• Beğen
Reactions: Lim
Eşinizde sorun varmı neden olmuyor acaba dr ne diyo
Eşimdede bir sıkıntı yok 6 ay önce sperm testi yapmıştı bir sıkıntı yoktu bu ay doktor yine yap dedi yaptık yine bir sıkıntı yok ama yine de eşimde omega 3, selenyum, vitamin E, birde andromen diye bir ilaç verdi sperm hareketlilgi kalitesi artsın diye bende vitamin kullanıyorum omega 3, solgar folate 400 mcg, immuzinc, Slideron, vitamin E 200, selenyum, magnezyum 3d, e vitamini, inositol birde diyer aya farklı kan pıhtılaşması olmasın diye bir hap verdi her akşam 8den sonra içicem bugün çatlama ignesi vuruldum 23 kasımda progestoron vajina tabletle kulan dedi 14 boyunca bittikten sonra test yap dedi evde gebelik testi ignede 17 sonra olmuş oluyor inşallah bu ay olur rabim herkes nasip etsin rabim daha fazla aratmasın 🙏🤲🌺

Hadi inşallah güzel haberler ver bize 😊 Benim geçen ay solda 1di, bu ayda sağda 1. Bakalım bir sonraki ay ne olacak😅
İnşallah canım rabim hepimize nasip etsin daha fazla aratmasın inşallah zamanı gelmiştir bu ay güzel haberler veririz 🙏benim bu ayda olmasa şubat türkiyeye dönüp tüp bebek yaptırıcam canım birde bana doktorum günlük 10bin adım günlük 2 litre su sebze kurbaklagil et kuruyemiş falan ye saglıklı beslen dedi şeker çikolata falan fesbut tarzı beslenme ben zaten elimden geldikçe dikkat ediyorum arada bir kaçamaklarım oluyodu artık bu aydan itibaren onlarıda yapmıyacam yürüyüş su çok önemli yumurta gelişimi çatlaması için ben günlük yürüyordum zaten 6bin 7bin bazen 10 falan artık aksatmadan devam edicem sizede tavsiye ederim🥰😃

Kızlar merhaba benim de durumlar iyice kafamı karıştırdı ben bu ay letu kullandım evde lh testi ile kontrole gidiyordum yumurtlama varmı diye geçen hafta pazartesi yani 13 kasımda gittiğimde yumurta göremedi çatlama olmuş olabilir dedi bugünü ve yarını değerlendirin dedi 14 ünü değerlendirdik . 17 di cuma gününde yine çağırmıştı yumurta olabilir diye gittim 13mm 15mm sağ da iki tane yumurta gördü ikinci bir ovülasyon olabilir kaçırmayalım dedi bugün yine gideceğim eğer büyüme olduysa iğne yazıcağını söyledi ay ne düşünsem şaşırdım. İki gündür de sulu yumurta akı şeklinde akıntım var. Famera yada letu ile hamile kalanlar varmı. Çatlatma olmadan.

Merhabalar, bende çatlatma iğnesi yaptırmıştım sonra kandan beta hcg 11.13 çıktı açıkçası çok çok düşük olduğu için değerin yükselmesini bekledik doktor kimyasal ve dış gebelik için uyardı ama çokta moral bozmadı bence sende bozmamalısın Allahtan ümit kesilmez. Benim değerlerim sonra yükseldi umarım senin içinde öyle olur🤲🏻 💕
Kaçıncı günü yaptırdın kandan

İnşallah canım rabim hepimize nasip etsin daha fazla aratmasın inşallah zamanı gelmiştir bu ay güzel haberler veririz 🙏benim bu ayda olmasa şubat türkiyeye dönüp tüp bebek yaptırıcam canım birde bana doktorum günlük 10bin adım günlük 2 litre su sebze kurbaklagil et kuruyemiş falan ye saglıklı beslen dedi şeker çikolata falan fesbut tarzı beslenme ben zaten elimden geldikçe dikkat ediyorum arada bir kaçamaklarım oluyodu artık bu aydan itibaren onlarıda yapmıyacam yürüyüş su çok önemli yumurta gelişimi çatlaması için ben günlük yürüyordum zaten 6bin 7bin bazen 10 falan artık aksatmadan devam edicem sizede tavsiye ederim🥰😃
Canım merhaba senin adetin nasıl geçti benim aşılamadan sonra adet oldum diğer adetimden çok farklı geçti aşırı farklı hemde on gğn sürdü normalde hiç şaşmaz hep beş gün sürer ve sürekli kahverengi pembe akıntı şeklinde geldi ve altı tane yumurtam gelişti normalde pıhtı çok gelir bu sefer hiç gelmedi doktoruma yazdım tekrar kan ver dedi niye öyle dedi anlamadım üstüne görme mi yaşadım acaba evde kaset test yaptım çıkmadı doktor da kaset test değil kan ver dedi sizin iğneden sonra adetleriniz nasıl oldu normal miydi

Canım merhaba senin adetin nasıl geçti benim aşılamadan sonra adet oldum diğer adetimden çok farklı geçti aşırı farklı hemde on gğn sürdü normalde hiç şaşmaz hep beş gün sürer ve sürekli kahverengi pembe akıntı şeklinde geldi ve altı tane yumurtam gelişti normalde pıhtı çok gelir bu sefer hiç gelmedi doktoruma yazdım tekrar kan ver dedi niye öyle dedi anlamadım üstüne görme mi yaşadım acaba evde kaset test yaptım çıkmadı doktor da kaset test değil kan ver dedi sizin iğneden sonra adetleriniz nasıl oldu normal miydi
Hatırlıyorsunuz daha önce test yaptım silik çıktı sonra hasta oldum bi garip anlamadım ki

Canım Benimde igneden sonra diyer aylara göre farklıydı ilk denemede akıntı şeklinde oldu normalde 5 6 gün sürerdi 10 gürdü ikinci deneme baya yogun pıhtılıydı oda 10 gün sürdü 6 günü yogun diyer 4 gün leke şeklinde doktorumda sordu nasıl geçti diyer aylar nasıldı bende anlatım 10 falan sürdü oda ilaçların etkisi dedi ondanmı bilmiyorum ama bu ay kan pıhtılaşması ilaçı verdi akşam 8 den sonra içiyom alayacagın normal bir ay gibi geçmiyor bize veriyorlar hormonları sonra nasıl normal olalım canım benim bugün gittim yumurtam gelişmiş 20, 19, 18 mm hepsi sagda bir bilgin varmı bunların hepsi mi çatlıyor diyer 2 ay sagda 19 solda 17 15 falan oluyordu bakalım hayırlısı bugün çatlatma ignesinide vurdu 23 kasımda vajina progestoron başlayacam 14 sonra evde test yap dedi sonuça göre görüşürüz dedi ama bu ay diyer aylar gibi umutlu heyecanlı değilim diyer aylar olmayınca bu ay pek beklentin yok tani nasip rabim nasip etmişse olur🌺

X