- 10 Ekim 2022
- 68
- 10
- 25
Bugün iğne sonrası 13. Gün cnm adete 3 gün kaldıTeşekkür ederim rabbim hepinize nasip etsin evet hâlâ oluyor dün gece çok ağrım oldu mesela uyuyamadm bile yerleşme ağrısı diyorlar adet sancısına benzer kaçıncı günde idrar testiniz negatif adet günü olmazsanız ondan sonra verin bence insan çok umutlanıyo sonra üzülüyor bende bu sefer sabrettim bekledim
Bugün iğne sonrası 13. Gün cnm adete 3 günTeşekkür ederim rabbim hepinize nasip etsin evet hâlâ oluyor dün gece çok ağrım oldu mesela uyuyamadm bile yerleşme ağrısı diyorlar adet sancısına benzer kaçıncı günde idrar testiniz negatif adet günü olmazsanız ondan sonra verin bence insan çok umutlanıyo sonra üzülüyor bende bu sefer sabrettim bekledim
Yok cnm olmadım 3 gün varMerhaba regl oldunuz mu acaba
Yaa acaba erken gebelik testi yapsanız yarın cıkarmıydıBugün iğne sonrası 13. Gün cnm adete 3 gün
Yok cnm olmadım 3 gün var
Bekle bir 3 gün daha baktın günün geçiyor yap inşallah vardır hayırlısıylaBugün iğne sonrası 13. Gün cnm adete 3 gün
Yok cnm olmadım 3 gün var
Siz adet gecikmesini neye göre hesaplıyorsunuz acaba ben normal hayatta medela 40-50 gunde adet olan düzensiz döngüye sahibimdir . Ama yunurtlama sorunumdan dolayı durum böyleydi. Şimdi catlama gununden hesaplıycazBekle bir 3 gün daha baktın günün geçiyor yap inşallah vardır hayırlısıyla
Siz adet gecikmesini neye göre hesaplıyorsunuz acaba ben normal hayatta medela 40-50 gunde adet olan düzensiz döngüye sahibimdir . Ama yunurtlama sorunumdan dolayı durum böyleydi. Şimdi catlama gununden he
Erken gebelik testim yok malesef kaldigim bolgede eczanede olmadığı için ilçeye gidemiyorum eşim yanımda değil saliya kadar idare edip kan vericem adet olmazsam cnmYaa acaba erken gebelik testi yapsanız yarın cıkarmıydı
İnşallah cnm Allah razı olsunBekle bir 3 gün daha baktın günün geçiyor yap inşallah vardır hayırlısıyla
Ayyyyy hadiii insalllaaah pozitiftirrr aminnb allahımErken gebelik testim yok malesef kaldigim bolgede eczanede olmadığı için ilçeye gidemiyorum eşim yanımda değil saliya kadar idare edip kan vericem adet olmazsam cnmayyy
?Siz adet gecikmesini neye göre hesaplıyorsunuz acaba ben normal hayatta medela 40-50 gunde adet olan düzensiz döngüye sahibimdir . Ama yunurtlama sorunumdan dolayı durum böyleydi. Şimdi catlama gununden hesaplıycaz
?İnşallah cnm Allah razı olsun
Ayyyyy hadiii insalllaaah pozitiftirrr aminnb allahım
Çok sevindim. Bize de umut oldunuz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı başımıza.Dün verdim kan 2 gün gecikmeyle 300 çıktı değerim çok şükür hamileyim
Amin inşallah hepinize nasip etsin inşallahÇok sevindim. Bize de umut oldunuz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı başımıza.
Benimki düzenliydi 30 gün genelde ondan hesapladım yani tam bir aySiz adet gecikmesini neye göre hesaplıyorsunuz acaba ben normal hayatta medela 40-50 gunde adet olan düzensiz döngüye sahibimdir . Ama yunurtlama sorunumdan dolayı durum böyleydi. Şimdi catlama gununden hesaplıycaz
12. Gunum bugun erken test yaptım tek çizgi ben reglimi bekliyormBenimki düzenliydi 30 gün genelde ondan hesapladım yani tam bir ay
Senden de güzel haberi bekliyoruz canımİnşallah cnm Allah razı olsun
Benimde 17. Günüm hala adet olmadım geçen ay 19. Günde olmuştum sanırım yine 19. Günde olucam. 2 gün sonra tekrar test yap canım sen ben kan verdiğim için 14. Günde umutsuzum senin daha var gününe12. Gunum bugun erken test yaptım tek çizgi ben reglimi bekliyorm
Çok sevindim canım benim bize de dua et olur muEvet yaptım 300 çıktı salı tekrarlıycam Perşembe de doktoruma gidicem kontrole
Cnm üzülme adet olana kadar umut var bnm bugün 14. Gün normal test çok hafif ikinci çizgi çıktı ama ağrım çok olduğu için takmadim12. Gunum bugun erken test yaptım tek çizgi ben reglimi bekliyorm
Aminn sağol cnm benim inşallah seninde pozitif olur isteyen herkesin ama kendimden umudum yok sanki gircem zaten daha 2 gün varAyyyyy hadiii insalllaaah pozitiftirrr aminnb allahım