Evet yaptım 300 çıktı salı tekrarlıycam Perşembe de doktoruma gidicem kontroleTabik
Test yaptınmi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaptım 300 çıktı salı tekrarlıycam Perşembe de doktoruma gidicem kontroleTabik
Test yaptınmi cnm
Ayyyyyyharikaaaa cokk sevindiiiimm yaa belirtin nelerr olduu benim bel agrım varrrDün verdim kan 2 gün gecikmeyle 300 çıktı değerim çok şükür hamileyim
Allahım harika bir duygudur rabbim bizede yasatsınnn senin adına cok sevindiiim yaa gercekteen kaö yumurtanız olmustu kaç mm olmustular bilgi verirmisiniz çatlatma iğnesi dısında nişe kullandınızmıDün verdim kan 2 gün gecikmeyle 300 çıktı değerim çok şükür hamileyim
Çoook teşekkür ederim 3 senemin mucizesi olacak inşallah sağlıkla ilerler rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu ben üç ay klomen kullandım olmadı bu ay letu kullandım 10 tane adetten sonra gittim kontrole yumurtalarm iki tane çok güzel vardı milim olarak sormadım garantiye alalım iğne deneyelim dedi doktorum çok şükür oldu bide bu ay hayıt tohumu içtim birkaç kere incir havuç içtim kaynatip ama düzensiz birkaç kere incir yedim hep öyle birşey kullanmadım başkaAllahım harika bir duygudur rabbim bizede yasatsınnn senin adına cok sevindiiim yaa gercekteen kaö yumurtanız olmustu kaç mm olmustular bilgi verirmisiniz çatlatma iğnesi dısında nişe kullandınızmı
Benimde az var kaç gündür bel ağrım karın ağrım çok var özellikle geceleri oluyo sanırım yerleşme sancısı bide göğüs uçlarım çok acıyordu bu kez ilk defa böyle oldu yani başka bir belirtim yokAyyyyyyharikaaaa cokk sevindiiiimm yaa belirtin nelerr olduu benim bel agrım varrr
Ya benimde var bu agrılarım 3 gun sonra tekrar kan vercem belki yükselir degerim diye bana dua edermisinizBenimde az var kaç gündür bel ağrım karın ağrım çok var özellikle geceleri oluyo sanırım yerleşme sancısı bide göğüs uçlarım çok acıyordu bu kez ilk defa böyle oldu yani başka bir belirtim yok
Yaa çok sevindim cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet yaptım 300 çıktı salı tekrarlıycam Perşembe de doktoruma gidicem kontrole
Hayırlı olsun cnm peki adet olcakmis gibi ağrıların varmı seninde benim negatif idrar testi ama ağrım çok varEvet yaptım 300 çıktı salı tekrarlıycam Perşembe de doktoruma gidicem kontrole
Senle biz varya aynıyız resmen acaba sonucumuz ne olacak cok meraktayom3 gün kaldı benimde adetime
Ya eşimizfe sorun yok yumurtalsrda olustu ve catladı bence tutmaması için sebep yok tutmustur belkideSenle biz varya aynıyız resmen acaba sonucumuz ne olacak cok meraktayom
İnşallah cnm ama pek umudum yok testim negatif çıktı çünkü idrar testiSenle biz varya aynıyız resmen acaba sonucumuz ne olacak cok meraktayom
Benim hiç yok yaa insallah allah ikimizede nasip eder benimde aynı sekilde yumurtalarım gelişmiyodu 3 adet gelişti bu ay iğnemi oldum benimde 11. Gunum salı gunu bende vericem regl olmazsamBu arada benim bir kızım var 5 yaşında ona kardeş istiyoruz encokta kızım istiyor
Merhaba regl oldunuz mu acabaBu arada benim bir kızım var 5 yaşında ona kardeş istiyoruz encokta kızım istiyor
Teşekkür ederim rabbim hepinize nasip etsin evet hâlâ oluyor dün gece çok ağrım oldu mesela uyuyamadm bile yerleşme ağrısı diyorlar adet sancısına benzer kaçıncı günde idrar testiniz negatif adet günü olmazsanız ondan sonra verin bence insan çok umutlanıyo sonra üzülüyor bende bu sefer sabrettim bekledimHayırlı olsun cnm peki adet olcakmis gibi ağrıların varmı seninde benim negatif idrar testi ama ağrım çok var
Rabbim sanada nasip etsin inşallah cnm ben 10 yıllık evliyim ilk cocugumda kolay olmadı çok tedavi en son aşılama oldum tutmadı aşılamadan 7 ay sonra kadar kızım kendiliğinden oldu 4 sene sonra şuan beş yaşında ikinci için tedavi görmeye başladım tekrarBenim hiç yok yaa insallah allah ikimizede nasip eder benimde aynı sekilde yumurtalarım gelişmiyodu 3 adet gelişti bu ay iğnemi oldum benimde 11. Gunum salı gunu bende vericem regl olmazsam