Çatlatma iğnesi

Dün verdim kan 2 gün gecikmeyle 300 çıktı değerim çok şükür hamileyim🥹🤲🏻
Allahım harika bir duygudur rabbim bizede yasatsınnn senin adına cok sevindiiim yaa gercekteen kaö yumurtanız olmustu kaç mm olmustular bilgi verirmisiniz çatlatma iğnesi dısında nişe kullandınızmı

Allahım harika bir duygudur rabbim bizede yasatsınnn senin adına cok sevindiiim yaa gercekteen kaö yumurtanız olmustu kaç mm olmustular bilgi verirmisiniz çatlatma iğnesi dısında nişe kullandınızmı
Çoook teşekkür ederim 3 senemin mucizesi olacak inşallah sağlıkla ilerler rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu ben üç ay klomen kullandım olmadı bu ay letu kullandım 10 tane adetten sonra gittim kontrole yumurtalarm iki tane çok güzel vardı milim olarak sormadım garantiye alalım iğne deneyelim dedi doktorum çok şükür oldu bide bu ay hayıt tohumu içtim birkaç kere incir havuç içtim kaynatip ama düzensiz birkaç kere incir yedim hep öyle birşey kullanmadım başka 🌸

Ayyyyyyharikaaaa cokk sevindiiiimm yaa belirtin nelerr olduu benim bel agrım varrr
Benimde az var kaç gündür bel ağrım karın ağrım çok var özellikle geceleri oluyo sanırım yerleşme sancısı bide göğüs uçlarım çok acıyordu bu kez ilk defa böyle oldu yani başka bir belirtim yok

Benimde az var kaç gündür bel ağrım karın ağrım çok var özellikle geceleri oluyo sanırım yerleşme sancısı bide göğüs uçlarım çok acıyordu bu kez ilk defa böyle oldu yani başka bir belirtim yok
Ya benimde var bu agrılarım 3 gun sonra tekrar kan vercem belki yükselir degerim diye bana dua edermisiniz

Benim de esimde sorun çıkmadı çok şükür hormon tahlillerim gayet iyi çıktı biraz yumurta tembelliği var dedi beş gün klomen içtim sol tarafta bir tane yumurta oluşmuş 19 mm dedi owitrelle çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Günüm idrar testi negatif arada bir adet ağrısına benzeyen ağrılarim olup geçiyor merakla bekliyorum bende

Hayırlı olsun cnm peki adet olcakmis gibi ağrıların varmı seninde benim negatif idrar testi ama ağrım çok var
Teşekkür ederim rabbim hepinize nasip etsin evet hâlâ oluyor dün gece çok ağrım oldu mesela uyuyamadm bile yerleşme ağrısı diyorlar adet sancısına benzer kaçıncı günde idrar testiniz negatif adet günü olmazsanız ondan sonra verin bence insan çok umutlanıyo sonra üzülüyor bende bu sefer sabrettim bekledim

Benim hiç yok yaa :KK43: insallah allah ikimizede nasip eder benimde aynı sekilde yumurtalarım gelişmiyodu 3 adet gelişti bu ay iğnemi oldum benimde 11. Gunum salı gunu bende vericem regl olmazsam
Rabbim sanada nasip etsin inşallah cnm ben 10 yıllık evliyim ilk cocugumda kolay olmadı çok tedavi en son aşılama oldum tutmadı aşılamadan 7 ay sonra kadar kızım kendiliğinden oldu 4 sene sonra şuan beş yaşında ikinci için tedavi görmeye başladım tekrar

Kızım yokken rahim filmi cektirmistim sağ tüp tıkalı çıktı sol tüp açıktı bu ayda sol tarafta bir tane tek yumurta gelişmişti ama hiç ümidim yok sanki olmadı gibi aşırı adet sancım var

X