Çatlatma iğnesi

5.97 cıktı deger varmı yokmu bir sey
Daha erkendir gri falan diyor 5.altı negatif kabul ediliyor diye biliyom 2 günde tekrarlar normal bir yükseliş olursa normal hamileliktir inşallahda öyledir canım 🙏🤲🥰ama var olan bir ümidin var yine sabırsızlıkla bekleyişin olacak ama inşallah sonda güzel haber alırsın canım

Daha erkendir gri falan diyor 5.altı negatif kabul ediliyor diye biliyom 2 günde tekrarlar normal bir yükseliş olursa normal hamileliktir inşallahda öyledir canım 🙏🤲🥰ama var olan bir ümidin var yine sabırsızlıkla bekleyişin olacak ama inşallah sonda güzel haber alırsın canım
Dr kad gevsetici iğne yapalım dedi gebelik yok negatif dedi bir sey olmaz dedi ama emin de olamadım agrıyı cekssmmi vurulmasammu

Dr kad gevsetici iğne yapalım dedi gebelik yok negatif dedi bir sey olmaz dedi ama emin de olamadım agrıyı cekssmmi vurulmasammu
Yaa ben tedavi görmediğim bir ayda günüm geçtiginde 1.20 çıkmıştı bana doktor eyer regli olsan bir hafta sonra tekrala demişti ben regli olmuştum ama bilemedim yoksa neden bu yükseliş olmuş ki sende

Yinede regli olana kadar bir ümit vardır canım doktorum 19, 20 günde bile çıkan olmuştu demişti geç döllenme oldugunda olabiliyormuş hakında hayırlısı olsun canım ikinci denemen mi? Aşılamamı seninki
Benim femara+çatlatma iğnesi 2. Ayım canım. Pcos var bende bir aylık daha tedavim kaldı. Bakalım nasip

Merhaba bu ay 2. Çatlatma denemem olacaktı. Klomen kullandım. Ama bu ay bayağı bi takviyeli beslendim onun etkisi mi bilmiyorum, 3 yumurta da çok büyümüş. Doktor çoklu gebelik olasılığı yüksek dedi. Bu ay yapmayalım korunun dedi. Ama bi gün önce ilişki olmuştu. Yani iğnesiz de çatlarsa bugün yarın yine olabilir mi? Kafam karıştı.
Tabik
İnşallah vardır benimde 12 günden sonra belirtilerim gitti 16 günden sonra göğüs ucum ağrımaya başladı hâlâ dokunamıyorum afedersiniz bide karnım ağrıyordu hep olacak gibi hâlâ ağrıyor
Test yaptınmi cnm

Anladım canım inşallah tez zamanda nasip etsin rabim daha fazla aratmasın benimde senin gibi pcos var ilk tedavi türkiyeyede oldum femara çatlatma iğnesi olmadı şimdi özbekistanyım burda bir doktor tavsiye ettiler onunla ikinci denemem yaptım yine olmadı ama şunu diyeyim burdakki doktor elinden geleni yapıyor taktir Allahın türkiyedeki folik asit dahi başlamamış burdaki doktorum birçok vitamin alıyorum ekstra tedavi öncesi enfeksiyon tedavi yaptı ilk ayında bu 3 ayım yine vitaminler devam ediyorum gelişim için beş gün hapı kulandım 4tane igne vermişti 74 doz şeklinde birer gün arayla vurduruyom son ignemi pazar günü yaptırıp pazartesi günü kontrolüm var bu ay diyer aydan farklı kan pıhtılaşmasın diye bir hap vermiş akşam 8 den sonra içiyorum birde eşimden sperm testi istedi tekrar yine bir sıkıntı yoktu ama onada selenyum, omega 3, e vitamini başlatı birde andromen diye bir ilaç sabah akşam suya katıp içiyor sperm hızlandırıyor kalitesini artıryor muş dedi bakalım hayırlısı olsun artık biz elimizden geleni yapıyoruz vergi Allah ın o nasip ederse olur inşallah rabim isteyen dileyen herkes nasip etsin sizede inşallah 🙏🤲🥰🌼

Anladım canım inşallah tez zamanda nasip etsin rabim daha fazla aratmasın benimde senin gibi pcos var ilk tedavi türkiyeyede oldum femara çatlatma iğnesi olmadı şimdi özbekistanyım burda bir doktor tavsiye ettiler onunla ikinci denemem yaptım yine olmadı ama şunu diyeyim burdakki doktor elinden geleni yapıyor taktir Allahın türkiyedeki folik asit dahi başlamamış burdaki doktorum birçok vitamin alıyorum ekstra tedavi öncesi enfeksiyon tedavi yaptı ilk ayında bu 3 ayım yine vitaminler devam ediyorum gelişim için beş gün hapı kulandım 4tane igne vermişti 74 doz şeklinde birer gün arayla vurduruyom son ignemi pazar günü yaptırıp pazartesi günü kontrolüm var bu ay diyer aydan farklı kan pıhtılaşmasın diye bir hap vermiş akşam 8 den sonra içiyorum birde eşimden sperm testi istedi tekrar yine bir sıkıntı yoktu ama onada selenyum, omega 3, e vitamini başlatı birde andromen diye bir ilaç sabah akşam suya katıp içiyor sperm hızlandırıyor kalitesini artıryor muş dedi bakalım hayırlısı olsun artık biz elimizden geleni yapıyoruz vergi Allah ın o nasip ederse olur inşallah rabim isteyen dileyen herkes nasip etsin sizede inşallah 🙏🤲🥰🌼
Aynen öyle canım. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’ın takdiri 😊

• Beğen
Reactions: Lim
Bende sizlerle çatlatma iğnesi yapmıştım bugün 20. günüm hâlâ gelen giden yok 11. gün kan vermiştim 0.735 çıktı doktor adet gününü bekle demişti vermedim kan gecikme olsun diye bekliyorum birkaç gün göğüs uçlarımda ağrı var bir haftadır sadece kasık ağrım bide 🫤
Artık test yapın bence. Varsa da çıkar. Adetiniz 5 6 gün gecikmiş olmalı. Değil mi?

Bnm bugün 13. Gün adetime 3 gün kaldı idrar testi yaptım negatif çıktı belliki olmadı iki gündür adet sancilarim başladı ve sivilcelerim çıktı çenemde kesin adet olcam
Bendede var bel agrım bugun mesela bel agrım vuruyor ara ara yeniden basladı benimde yüzüm sivilceli ama dr dediki bunlar gebelikte de olabilir ama bence bende adet olcam

X