Çatlatma iğnesi

Erken deyil mi Doktorunla görüştün mü? Benim ilk denememde 17 günde test yap dedi doktor ben sabah test yaptım sonuçu beklerken regli olmuştum çık üzülmüştüm ikinci denemede de doktorum 17 gün sonra demişti ben biraz daha beklemek istedim geçen ayki gibi olmamak adına ondanda 19 cu günde regli oldum bu ay yine yumurta gelişimi için igne kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm var hakımızda hayırlısı olsun 🤲🌺
Canım 14. Günümde kan verdim olsa mutlaka çıkardı adet olmayı bekliyorum geçen ay 19. Günde olmuştum bu ayda öyle olurum herhalde

Merhaba bu ay 2. Çatlatma denemem olacaktı. Klomen kullandım. Ama bu ay bayağı bi takviyeli beslendim onun etkisi mi bilmiyorum, 3 yumurta da çok büyümüş. Doktor çoklu gebelik olasılığı yüksek dedi. Bu ay yapmayalım korunun dedi. Ama bi gün önce ilişki olmuştu. Yani iğnesiz de çatlarsa bugün yarın yine olabilir mi? Kafam karıştı.

Merhaba bu ay 2. Çatlatma denemem olacaktı. Klomen kullandım. Ama bu ay bayağı bi takviyeli beslendim onun etkisi mi bilmiyorum, 3 yumurta da çok büyümüş. Doktor çoklu gebelik olasılığı yüksek dedi. Bu ay yapmayalım korunun dedi. Ama bi gün önce ilişki olmuştu. Yani iğnesiz de çatlarsa bugün yarın yine olabilir mi? Kafam karıştı.
Tabiki iğnesiz çatlama ihtimalide var

Rabbim hepinize nasip etsin bana 3 seneden sonra geldi mucizem ümidinizi yitirmeyin asla inşallah sağlıklı yükselir değer haftaya kontrole çağırdı doktorum bakalım 🤲🏻
Yaa çok sevindim canım 🥰inşallah saglıkla yükselir deyerin bebişini kucagına alırsın🙏 inşallah bekleyen herkesde hamiş haberleri gelir benimde hep duamdasınız rabim tez zamanda nasip etsin bizlerede bize dualarını eksik etme canım 🌺🥰

Yaa çok sevindim canım 🥰inşallah saglıkla yükselir deyerin bebişini kucagına alırsın🙏 inşallah bekleyen herkesde hamiş haberleri gelir benimde hep duamdasınız rabim tez zamanda nasip etsin bizlerede bize dualarını eksik etme canım 🌺🥰
5.97 cıktı deger varmı yokmu bir sey

Canım 14. Günümde kan verdim olsa mutlaka çıkardı adet olmayı bekliyorum geçen ay 19. Günde olmuştum bu ayda öyle olurum herhalde
Yinede regli olana kadar bir ümit vardır canım doktorum 19, 20 günde bile çıkan olmuştu demişti geç döllenme oldugunda olabiliyormuş hakında hayırlısı olsun canım ikinci denemen mi? Aşılamamı seninki

X