Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Letu bilmiyorum canım ben femera kulandı bu ayda farklı yabancı bir markaydı yarında ben gidicem doktora insülin direnci falan ölçtürücem tahlil muayene falan birdaha tedavi falan girmek istemiyorum bu ayCanim ne yapiyosun bugunn nasılsın ben sabah doktora gittim adet oldum bugun 2. Günüm dedim Letu 2.5m adında ilaç vericem dedi çok etkili bi ilac ve ağır bi ilaç dedi bunun içinden 10 tane kullanacaksın günde 2 kere sabah akşam tok karnına dedi ve pazartesi günü kontrole geliceksin dedi letu kullanıp hamile kalan varmi
Ay evet vallahi ayni anda merak ettik birbirimizi sen ne durumdasın var mı bi gelişme nasil bir yol izliceksin
Anladim canim banada ilaçlarına devam et vitaminlerine dedi letu yumurta gelistiriyormus araştırdigima göre yumurta için etkiliymis 10 tane kullanicam günde 2 tane 5 gün bakalım pazartesi tekrar gidicem kontrole 1 hafta sonra tamam canım sana insülin için glukofen mi vermisti ben glukofene devam ediyorum bırakma ilaçlarını dediLetu bilmiyorum canım ben femera kulandı bu ayda farklı yabancı bir markaydı yarında ben gidicem doktora insülin direnci falan ölçtürücem tahlil muayene falan birdaha tedavi falan girmek istemiyorum bu ay
Yok canım banaAnladim canim banada ilaçlarına devam et vitaminlerine dedi letu yumurta gelistiriyormus araştırdigima göre yumurta için etkiliymis 10 tane kullanicam günde 2 tane 5 gün bakalım pazartesi tekrar gidicem kontrole 1 hafta sonra tamam canım sana insülin için glukofen mi vermisti ben glukofene devam ediyorum bırakma ilaçlarını dedi
Bu ilacı verdi yabancı bir ilaçtı çeviri yaptımYok canım bana Eki Görüntüle 3330562
Banada vitaminlerine devam et dedi birde inositol slideron diye bir ilaç verdi insülin direnci ilacıylaAnladim canim banada ilaçlarına devam et vitaminlerine dedi letu yumurta gelistiriyormus araştırdigima göre yumurta için etkiliymis 10 tane kullanicam günde 2 tane 5 gün bakalım pazartesi tekrar gidicem kontrole 1 hafta sonra tamam canım sana insülin için glukofen mi vermisti ben glukofene devam ediyorum bırakma ilaçlarını dedi
Aynen sitem arıza veriyordu bende yazacaktım ne yaptın diye canım ben şimdi yurt dışındayım iki defa bu tedavi denedim şubat dönüş düşünüyoruz direk tüp bebek yaptırmak gibi bir düşüncem var ama bakalım nasip bende pes etmek istemiyorum ama çok yıpratıyor insan gerçekten yıllarca bu süreci yaşayanlar rabim yarım etsin bizide inşallah daha fazla aratmasınBence pes etme canim tedaviye devam etmelisin doktor zaten yönlendiriyor smdi benimde pazartesi tekrar yumurta kontrolü yapicak ona göre tekrar iğne vurucak sanirim bende tekrar beklicem yani pes etme derim Sadece biz çok takıyoruz kafaya üzülüyoruz yani bu da bizi yıpratıyor ister istemez stres yaptırıyor ama pes etmek yok vallahi sabah bi girdim sistemde arıza gösterdi direk sana mesaj atayım haber edeyim dedim 1 saat önce açılmadı şimdide tam yazdım sen yazdın vallahi sende benim hep duamdasin inşallah güzel sonuçları birbirimize haber veririm
Banada vitaminlerine devam et dedi birde inositol slideron diye bir ilaç verdi insülin direnci ilacıyla
Aynen sitem arıza veriyordu bende yazacaktım ne yaptın diye canım ben şimdi yurt dışındayım iki defa bu tedavi denedim şubat dönüş düşünüyoruz direk tüp bebek yaptırmak gibi bir düşüncem var ama bakalım nasip bende pes etmek istemiyorum ama çok yıpratıyor insan gerçekten yıllarca bu süreci yaşayanlar rabim yarım etsin bizide inşallah daha fazla aratmasın
Banada vitaminlerine devam et dedi birde inositol slideron diye bir ilaç verdi insülin direnci ilacıyla
Aynen sitem arıza veriyordu bende yazacaktım ne yaptın diye canım ben şimdi yurt dışındayım iki defa bu tedavi denedim şubat dönüş düşünüyoruz direk tüp bebek yaptırmak gibi bir düşüncem var ama bakalım nasip bende pes etmek istemiyorum ama çok yıpratıyor insan gerçekten yıllarca bu süreci yaşayanlar rabim yarım etsin bizide inşallah daha fazla aratmasın
Amin canım benim inşallah dualarımız kabul olur güzel sonuçları birbirimize veririz insallah üzülmek yok vallahi moralimizi yüksek tutalım hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun
Bursa canim
Hımm güzel şehir diyorlar bursa görmedim ama bende erzurum şimdi özbekistanyım benim istegramım yok canım olsaydı güzel olurdu takipleşirdikBursa canim
Merhaba canım ben 19 günde cumartesi günü regli oldum sen ne yaptın test yaptın mıKızlar merhaba naptınız