Çatlatma iğnesi

Canim uzulme bende Ayn sekil
benimde ignenin üzerinden 16 Gun geçmişti negatif çıkmıştı 18. Gündeyiz ama bakalım cumartesi kontrole gidicem tekrar inşallah pozitif e dönmüştür ama hiç bir belirti yok adet te olmadim adet takvimine göre 2 si ile 4 Kasım arasi olmam gerekiyordu ama henüz olmadim inşallah hakkımız da hayirlisi olsun

Amin canım test yaptım negatif çıktı bende halen regli olmadım neden çıkmadı onuda anlamıyorum yoksa regli olmam gerekiyor eyer olmasa pazar günü tekrar test yapıcam yine çıkmasa pazartesi günü kanda bakıcam

Bende test alıp denicem bugün bende olmadim canim adet hala niye böyle oldu onuda anlamadım

Bende test alıp denicem bugün bende olmadim canim adet hala niye böyle oldu onuda anlamadım
Deneyince yazarmısınız birde bu kadar zaman regli olmamak normal mi var olsaydı silik falan çıkardı yoksa niye regli olmuyorum çıldırıcam artık

Deneyince yazarmısınız birde bu kadar zaman regli olmamak normal mi var olsaydı silik falan çıkardı yoksa niye regli olmuyorum çıldırıcam artık
Bende olmadim henüz geçen ayın 5 inde oldum 5 inde olmam gerekiyor takvime gör yada 2 sinde ama iğne etkisiyle erkende olumuyormus yani 10 14 gün içinde regl olmamız lazım ama olmadim bende benimde negatif çıkmıştı doktorda şimdi yarın tekrar gidicem ama hiç bir belirtim yok açıkçası pek bi ümidimde yok

Kist mi oluştu acaba diye düşünüyorum iğneden dolayı
Yani regl olmamamızin 2 sebebi vardır ya kist yada hamilelik suan da 16. Günde benim negatif çıktı 2 güne değişmez diye düşünüyorum yani 18. Günümdeyim

Benimde pek ümidim yok sende kanda çıkmadı bende idrar da çıkmadı sen şimdi kulandıgın ilaç varmı benim var kulandıgım ilaçlar acaba onları engel oluyor regli olamam ben 14 gün vajina progesteron kulandım dün bitti diyer vitamin versayire devam ediyorum bir önceki ay tedavide 17 ci günde regli olmuştum

Seni muayene etti kist olsaydı söylerdi inşallah hamilelik tir bazen belirti olmadan da hamilelik olabiliyor diye kendimi teselli ediyorum

Benim ilk iğne evet kanda negatif çıkmıştı 16. Günde ama doktor yumurtan çatlamış bi kac gün sonra tekrar bakalım dedi 18. Günümdeyim yarin tekrar gidicem ama hiç belirtim yok ztn kesin negatiftir 3 güne değişmez sonuç diye düşünüyorum yok şuan sadece folbiol folik asit kullanıyorum bide b12 vitamin

Gerçekten öyle sen ayrı üzülüyon bekliyon eşin ayrı üzülüyor beli etmemeye çalışsada görebiliyon nasıl üzüldüğünü rabim tez zamanda nasip etsin çok zor

İğne gecikme de yaşatabilir yada diğer kullandığınız ilaçlar bende son iki aydır 34 35. günlerde oluyorum daha 4 kasımda bir ay oluyorsunuz bekleyin bi aklınıza getirmeyin hep düşünmeyin stres yapmak çok etkiliyor

Gerçekten öyle sen ayrı üzülüyon bekliyon eşin ayrı üzülüyor beli etmemeye çalışsada görebiliyon nasıl üzüldüğünü rabim tez zamanda nasip etsin çok zor
Evet vallahi eşimde bana diyor hiç takmıyorum felan diye ama görüyorum yani üzülüyor bana sende takma diyordu olmuyor

Anladim bakalm hayirlisi artık

Hayr canim hiç yok senin varmi
Benimkiler baya şiş dokununca agır oluyor dün kaşıntıda vardı bugün yine şiş ama uçları hassas deyil çatlatma iğnesi vurdugum zaman uçları da hassasdı sende regli olacakmışsın gibi belirti varmı benim hafif karın şişkinligi var

Evet vallahi eşimde bana diyor hiç takmıyorum felan diye ama görüyorum yani üzülüyor bana sende takma diyordu olmuyor
Aynen demekle olmuyor yaşayan anlayabilir bizi bizden başkası anlayamaz o kadar ilaç agrı bekleyiş stres sonunda olmayınca üzlmemek elde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…