Çatlatma iğnesi

Canım seni uyu durumun nasıl ben iki gündür sabah zor uyanıyorum saat 11 kadar uyuyorum şimdi yine uyukum geliyor bizim burda saat 20,50
Vallahi ben gece 2 de uyuyorum eşim sabah işe gidiyor ona kalkıyorum geri yatıyorum sonra ararım kuruyorum kalkmak için yoksa öbür türlü uyurum

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra adeteniz nasıl oldu ? Ben 16 sında vurdum iğne 14. Güne kadar test yaptım negatif oldu. 15. Gün kahverengi lekelenmem başladı bugün 16. Gün ara ara devam ediyor.

Bende yemek kahvalti felan yedikten sonra mide bulantısı oluyor cok fazla yemişim istifra edicek gibi oluyorum ediyorum da yani 2.3 kere oyle oldu sende oldumu
Canım bugün doktoruna sorabilirmisin sol tarafta nede şişlik olmuş hepimizde olmuş bende sorarım doktoruma ama benimki yabancı anlaşmakta zorlanıyoruz

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra adeteniz nasıl oldu ? Ben 16 sında vurdum iğne 14. Güne kadar test yaptım negatif oldu. 15. Gün kahverengi lekelenmem başladı bugün 16. Gün ara ara devam ediyor.
Canım benim bir önceki ay öyle kahverengi leke şeklinde başladı sonra baya yogun takıntılı bir kanama olmuştu 17 ci günümde olmuştum

Kizlar ben gittim doktora ultrason ile bakti yumurta catlamis bi kan ver dedi sonuç negatif çıktı dedi ama cumartesi günü tekrar gel tekrar tahlil yapalım bazen 16. Gunde değilde biraz geç bellide olabiliyor dedi o yüzden cumartesi gel dedi

Merhaba canım kaç çıktı kan da sonuç birde idrarla yaptığın kaset test hala pozitif mi
Sonucu bilmiyorum canım bilgisayara düştü direk
Bana 16. Gün gel demisti bugün gittim ultrason ile bakti yumurta çatlamış dedi kan testi istedi 25 dk sonra gel dedi gittim yanına sonuc suan yok dedi ama cumartesi tekrar gel bakalım dedi kimi insanda geç belli oluyor hormonal dedi 16. Gün değilde 19.20 gunde belli oluyor dedi tekrar gel ozaman bakalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…