Yok canım bende olmadıBaş dönmen var mı canım benim bugün hep başım dönüyor
Vallahi ben gece 2 de uyuyorum eşim sabah işe gidiyor ona kalkıyorum geri yatıyorum sonra ararım kuruyorum kalkmak için yoksa öbür türlü uyurumCanım seni uyu durumun nasıl ben iki gündür sabah zor uyanıyorum saat 11 kadar uyuyorum şimdi yine uyukum geliyor bizim burda saat 20,50
Tamam canım yarın yazicamBizede mutlaka haber ver canım
Bende de olmadiBaş dönmen var mı canım benim bugün hep başım dönüyor
Benim bi ara oyle oldu canim suan sadece karnim çok sisKızlar arada bi adet ağrısı gelip gidiyor mu sizde de uzun süreli değil arada bi geliyor ve hemen geçiyor
Evet ben hep hasta oldum zannediyorum öyle sancıyor ama geçiyor kramp gibi sankiKızlar arada bi adet ağrısı gelip gidiyor mu sizde de uzun süreli değil arada bi geliyor ve hemen geçiyor
Normalde bir farklık yok diyonVallahi ben gece 2 de uyuyorum eşim sabah işe gidiyor ona kalkıyorum geri yatıyorum sonra ararım kuruyorum kalkmak için yoksa öbür türlü uyurum
Bende yemek kahvalti felan yedikten sonra mide bulantısı oluyor cok fazla yemişim istifra edicek gibi oluyorum ediyorum da yani 2.3 kere oyle oldu sende oldumu
Hıh aynen öyleEvet ben hep hasta oldum zannediyorum öyle sancıyor ama geçiyor kramp gibi sanki
Yok canım benim iştahım baya açık ne görsem onu yemek istiyorumBende yemek kahvalti felan yedikten sonra mide bulantısı oluyor cok fazla yemişim istifra edicek gibi oluyorum ediyorum da yani 2.3 kere oyle oldu sende oldumu
Canım bugün doktoruna sorabilirmisin sol tarafta nede şişlik olmuş hepimizde olmuş bende sorarım doktoruma ama benimki yabancı anlaşmakta zorlanıyoruzBende yemek kahvalti felan yedikten sonra mide bulantısı oluyor cok fazla yemişim istifra edicek gibi oluyorum ediyorum da yani 2.3 kere oyle oldu sende oldumu
Canım benim bir önceki ay öyle kahverengi leke şeklinde başladı sonra baya yogun takıntılı bir kanama olmuştu 17 ci günümde olmuştumKızlar çatlatma iğnesinden sonra adeteniz nasıl oldu ? Ben 16 sında vurdum iğne 14. Güne kadar test yaptım negatif oldu. 15. Gün kahverengi lekelenmem başladı bugün 16. Gün ara ara devam ediyor.
Canım sendede basur problem mi oldu mu ben gün içinde çok fazla su içiyorum ama yinede acı içinde lavaboya gidiyorum bu igneler mi yaptı acaba diye düşünmeden edemiyorumTamam canım yarın yazicam
Kizlar ben gittim doktora ultrason ile bakti yumurta catlamis bi kan ver dedi sonuç negatif çıktı dedi ama cumartesi günü tekrar gel tekrar tahlil yapalım bazen 16. Gunde değilde biraz geç bellide olabiliyor dedi o yüzden cumartesi gel dedi
Sonucu bilmiyorum canım bilgisayara düştü direkMerhaba canım kaç çıktı kan da sonuç birde idrarla yaptığın kaset test hala pozitif mi