Çatlatma iğnesi

Senin de az kaldı bi
Belirtin felan var mı canım
Yaa canım nasıl birşey bir önceki tedavi dede böyle belirti yaşamış sonuç hüsran olunca şimdi belirti de olsa belirti den saymıyorumşişkinlik var ara ara kasık alt karın hafif ama agrı oluyo onun dışında gögüs şişkinlik var dokununca agır uçlarda hassasiyet yok ama bana öyle geliyor ama kokuları daha çabuk alıyormuşum gibi ama piskolajik de olabilir

Ne yaptın canım bugün nasılsın yarın sen test yapıcan deyilmi nasıl devam ediyor mu belirtilerin
Bugun iyiyim oyle bi belirti kalmadı canim insallah yarin sabahtan gidicem doktorum 10 da geliyor öğlen haber ederim insallah bakalım ne dicek bende merak diyorum çok inşallah güzel sonuçlar aliriz

Bugun iyiyim oyle bi belirti kalmadı canim insallah yarin sabahtan gidicem doktorum 10 da geliyor öğlen haber ederim insallah bakalım ne dicek bende merak diyorum çok inşallah güzel sonuçlar aliriz
15. Günüm bugün yarın 16. Günüm kontrole gidicem sadece vajinal akıntım var

İnşallah hamiş sindir canım merakla bekliyor olucam cevabını

15. Günüm bugün yarın 16. Günüm kontrole gidicem sadece vajinal akıntım var
Aynen bende 15ci günüm akıntı yumurta çatladıgı zamanki gibi şeffaf sümük gibi uzayan akıntı oluyo sendeki akıntı nasıl şöyle birşeyde var vajina progesteron alıyorum uyumadan önce sabah onula beraber beyaz akıntı oluyor sonraki saattelerde şeffaf oluyor ama bana öyle geliyorki hamilelik yok bende bu ayda diyer ayda aynı belirti oldugu için

Benimde beyaz sarı sarı leke kalıyor
Vallahi bende test yapmadım hiç bakayim nedicek yarin doktor benimde umudum yok artık belirti ağri felanda yok hayirlisi olsun inşallah hakkımızda

Benimde beyaz sarı sarı leke kalıyor
Vallahi bende test yapmadım hiç bakayim nedicek yarin doktor benimde umudum yok artık belirti ağri felanda yok hayirlisi olsun inşallah hakkımızda
Amin hayırlısı olsun bu ay olmasa bile rabim bizede nasip eder birgün inşallah bu zaman çok uzun olmaz biz ondan istemekten hiç vaz geçmeyecez canım göğüs agrın oluyormu sendede

Merhaba bende 18 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum klomen kullandım öncesinde 30 Ekim'de yani dün test yaptım"erken gebelik testi" negatif daha beklemem mi gerekli birde belirti olarak neler yaşadınız ?
Banada doktorum 17 gün bekle sonra test yap dedi bugün benimde 15 inci günüm

Belirti olarak herhangi bir değişiklik varmı peki beklemek ne zormuş
İlk haftalar kasiklarim belim agirdi çok sonra sislik vardi karnımda midem çok şişti idrara sık sık gidiyordum ama göğüs lerim de agri felan yoktu bir iki gün istifra ettim kahvaltıdan sonra bu şekildeydi ama bilmiyorum yani ilacın etkiside olabilir bakalım yarın haber ederim sizleri doktora gidicem 16. Gün oluyor yarin

Merhaba bende 18 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum klomen kullandım öncesinde 30 Ekim'de yani dün test yaptım"erken gebelik testi" negatif daha beklemem mi gerekli birde belirti olarak neler yaşadınız ?
12 gun olmus. 14.gunden sonrasini dikkate alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…