İyi az kalmış canım inşallah bu ay hepimiz bebiş haberleri alırız12 oldu bugün
Yaa canım nasıl birşey bir önceki tedavi dede böyle belirti yaşamış sonuç hüsran olunca şimdi belirti de olsa belirti den saymıyorumSenin de az kaldı bi
Belirtin felan var mı canım
Bugun iyiyim oyle bi belirti kalmadı canim insallah yarin sabahtan gidicem doktorum 10 da geliyor öğlen haber ederim insallah bakalım ne dicek bende merak diyorum çok inşallah güzel sonuçlar alirizNe yaptın canım bugün nasılsın yarın sen test yapıcan deyilmi nasıl devam ediyor mu belirtilerin
15. Günüm bugün yarın 16. Günüm kontrole gidicem sadece vajinal akıntım varBugun iyiyim oyle bi belirti kalmadı canim insallah yarin sabahtan gidicem doktorum 10 da geliyor öğlen haber ederim insallah bakalım ne dicek bende merak diyorum çok inşallah güzel sonuçlar aliriz
İnşallah hamiş sindir canım merakla bekliyor olucam cevabınıBugun iyiyim oyle bi belirti kalmadı canim insallah yarin sabahtan gidicem doktorum 10 da geliyor öğlen haber ederim insallah bakalım ne dicek bende merak diyorum çok inşallah güzel sonuçlar aliriz
Aynen bende 15ci günüm akıntı yumurta çatladıgı zamanki gibi şeffaf sümük gibi uzayan akıntı oluyo sendeki akıntı nasıl şöyle birşeyde var vajina progesteron alıyorum uyumadan önce sabah onula beraber beyaz akıntı oluyor sonraki saattelerde şeffaf oluyor ama bana öyle geliyorki hamilelik yok bende bu ayda diyer ayda aynı belirti oldugu için15. Günüm bugün yarın 16. Günüm kontrole gidicem sadece vajinal akıntım var
Merhaba bende 18 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum klomen kullandım öncesinde 30 Ekim'de yani dün test yaptım"erken gebelik testi" negatif daha beklemem mi gerekli birde belirti olarak neler yaşadınız ?COk erken igneden 14 gun sonra test yapin mesela nrnim 14.gun negatifti 17.gun pozitife dondu
Benimde beyaz sarı sarı leke kalıyorAynen bende 15ci günüm akıntı yumurta çatladıgı zamanki gibi şeffaf sümük gibi uzayan akıntı oluyo sendeki akıntı nasıl şöyle birşeyde var vajina progesteron alıyorum uyumadan önce sabah onula beraber beyaz akıntı oluyor sonraki saattelerde şeffaf oluyor ama bana öyle geliyorki hamilelik yok bende bu ayda diyer ayda aynı belirti oldugu için
Amin hayırlısı olsun bu ay olmasa bile rabim bizede nasip eder birgün inşallah bu zaman çok uzun olmaz biz ondan istemekten hiç vaz geçmeyecez canım göğüs agrın oluyormu sendedeBenimde beyaz sarı sarı leke kalıyor
Vallahi bende test yapmadım hiç bakayim nedicek yarin doktor benimde umudum yok artık belirti ağri felanda yok hayirlisi olsun inşallah hakkımızda
Banada doktorum 17 gün bekle sonra test yap dedi bugün benimde 15 inci günümMerhaba bende 18 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum klomen kullandım öncesinde 30 Ekim'de yani dün test yaptım"erken gebelik testi" negatif daha beklemem mi gerekli birde belirti olarak neler yaşadınız ?
Hayir canim hiç olmadıAmin hayırlısı olsun bu ay olmasa bile rabim bizede nasip eder birgün inşallah bu zaman çok uzun olmaz biz ondan istemekten hiç vaz geçmeyecez canım göğüs agrın oluyormu sendede
İlk haftalar kasiklarim belim agirdi çok sonra sislik vardi karnımda midem çok şişti idrara sık sık gidiyordum ama göğüs lerim de agri felan yoktu bir iki gün istifra ettim kahvaltıdan sonra bu şekildeydi ama bilmiyorum yani ilacın etkiside olabilir bakalım yarın haber ederim sizleri doktora gidicem 16. Gün oluyor yarinBelirti olarak herhangi bir değişiklik varmı peki beklemek ne zormuş
12 gun olmus. 14.gunden sonrasini dikkate alin.Merhaba bende 18 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum klomen kullandım öncesinde 30 Ekim'de yani dün test yaptım"erken gebelik testi" negatif daha beklemem mi gerekli birde belirti olarak neler yaşadınız ?
Yaa çatlatma iğnesi vuruldugum dada mı olmadı benim o zaman baya uçları da agrısı vardı sonra geçti 5 gündür de şiş dokununca agır oluyor ama uçları hassas deyilHayir canim hiç olmadı